- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç yaşındasınız Allah aşkınaMerhabalar;
Önceki konularımı bilenler elbet vardır. Yaklaşık 6,5 aydır çok güzel giden, enfes bir ilişki yaşıyorduk. Ta ki geceye kadar...
Erkek arkadaşım çok çevresi olan , herkes tarafından saygı gören ve çok sevilen bir adam. Kendine ait bir mekanı var.Mekana gelenlerin hemen hepside bizi bilen kişiler. Çünkü genelde orada yemek yer, bir şeyler içeriz.
Telefonda görüntülü şekilde konuşuyorduk. Güle eğlene konuşurken benim de tanıdığım bir kadın var o geldi. Güya selam veriyor.( bu kadınla ne zaman gitsem karşılaşır muhabbet ederiz. Beni epeyce tanıyor yani)
Sonrasında sevgilim işte bak falanca geldi dedi. Ben bir an şok oldum. Kadın sevgilime bir sarıldı. Tam olarak göremesem de tel elinde olduğu için gördüm. Ben bildiğiniz kilitlendim kaldım. Sevgilimin de yüzü beş arış oldu.Dedim ki tam olarak göremedim sanırım o kadın sana sarıldı mı? Maalesef evet , saçmaladı dedi. Bende buna nasıl izin verirsin? Benim bir tane erkekle muhabbetim olsa sen kıskançlıktan deliye dönüyorsun vs dedim.
O da bana haklısın tamam ama ne yapabilirim ben dedi. Dedim ki ne demek ne yapabilirim söyleyeceksin ona. Diyeceksin ki Kajmery34 çok kıskanç bunu sakın bir daha yapma. Sonra bana dedi ki bekle sen ben onun erkek arkadaşına bu durumu söyleyeceğim. Söylemiş . Adam da ne var bunda ki sen benim sevgilimin abisi sayılırsın demiş.
Bu cevapla ben çok daha fazla sinirlendim. Ve o sinirle de kimin ne yaptığı belli değil ortama bak dedim. Oda bunun üzerine ben bunca şeyle boğuşuyorum yaptığın şey çok çocukça dedi. Artık bende yaşamak falan istemiyorum dedi . Bende iyi o zaman yaşama dedim kapattım telefonu.
Sabaha kadar asla uyuyamadım. Anlamadığım şey şu ki bu kadın bizi hep yan yana görüyor. Hep yanımıza gelip selam da veriyor ama hiç öpmüyordu. Resmen kasti yaptı.
Sizce ben haksız mı davranmışım? Eğer öyle ise ne yapmam lazım? O kadına bildiğiniz sinir oldum. Kimse kimsenin sevgilisine sarılmasın Allah aşkına ya!
Bırakın sarılmayı böyle bir şey söyler gibi oldum. Çok çok çok sinirlendiSen de sevgilinin yanında sarıl birine , tepki vermezse sorun yok demek ki.
O zaman kendisi de sarılamaz millete. Madem sarılmayı bu kadar ters karsılıyor.Bırakın sarılmayı böyle bir şey söyler gibi oldum. Çok çok çok sinirlendi
Selamlaşması değil zaten derdim . Aslında derdim ben varken çok sıradan bir merhaba demesi ki tokalaşmıyor bile kadın. Ama ben yokken sevgilime sarılması ne manadır? Ben buna asla bir anlam veremiyorum.
Çok haklısınız . Zaten eğer o tavrını koysaydı asla o kadın buna yeltenmezdi.Sevgilinizde sarılmaya müsaade etmeseydi. Demek ki siz yokken kadın rahatça sarılabiliyor. O anda siz yoksunuz diye sarılmış.
Kusura bakmayın da, sevgiliniz araya mesafe koysaydı o kadın siz varken de siz yokken de sevgilinize sarılmazdı.
Sarılabiliyorsa demek ki mesafe yok veya siz varken mesafe koymuşlar. Muhtemelen sevgiliniz siz varken kendisine sarılmaması konusunda uyarmıştır.
Ayrıca, yaramazlık yapan çocuklar annelerine şikayet edilir ya onun gibi olmuş. Kadını gidip sevgilisine şikayet etmek nedir ya anlamadım.
Ha bu arada sarılmayı ben kötüye yormam bu ayrı konu.
Yok sevgilim masada yalnızdı ve o kadında yalnız geldi zaten. Hani masada herkesle sarılsa elbette belki derim..tam olarak nasil sarilmis ?
sizin yaninizda sarilmiyor ama o ortamdaki herkese sarildi ise arkadasinizi ayirmak istememis olabilir.
yine de sorun olarak goruyorsaniz, onun sevgilisi ile degil kendisi ile gorusmeliydi arkadasiniz, bu tavir hos olmamis bence, rencide edici olmus, sadece su meseleden dolayi boyle bir hakkiniz oldugunu dusunmuyorum.
rahatsiz olmak kisisel bir durumdur, olabilirsiniz elbette ama muhatabinizi uyarmaliydiniz. tabi en dogrusu tam o anda arkadasinizin ben hoslanmiyorum deyip kendini geri cekmesiydi, ama olabilir insan o anlik saskinlik yasayabilir, bu kadar buyutmemeliydiniz siz de.
Yok sevgilim masada yalnızdı ve o kadında yalnız geldi zaten. Hani masada herkesle sarılsa elbette belki derim..
Benim kafamı kurcalayan şey neden ben varken bu şekilde değiller.
Ve bir de sonrasında o da biraz bana sitem etti..
Bende zaten regl dönemindeyim , bir patlama yaşadım .
Selam selam dan iş sarılmaya kadar nasıl vardı? Benim bildiğim oturup havadan sudan da olsa sohbet ettiğin şakalaştığın insanlarla sarılırsın. O zaman sevgiliniz siz yokken baya samimi demek ki..Aslında yine bana bir şey diyemedi. Sitem etti sadece.Sürekli konuşmak derken selam , selam sadece öyle oturup sohbet etmişliğimiz hiç yok.Mesafeyi o ayarlamalı kesinlikle.
Açıkçası ben de çok garipsedim.. Hem sizi hem de sevgilinizi. Sarılmak yaa bu taciz etmiş gibi davranıyosunuz farkında mısınız?Yok tam olarak böyle dememiş ama Kajmery34 böyle şeylere bozuluyor demiş. O da çok garipsemiş.
Valla ciddiyim canım. Ama orada yapmak istemediğini söylediği halde ben çok ısrar ettim.kajj bu anlantıklarında ciddimisin.özellikle sevgilinin kadının sevgisine gidip bazı şeyleri söylemesi.
Keşke böyle yapsaydım.zaten telefonla kurulan iletisim de bu kadar oluyor :)
bence bu tarz konulari yuz yuze gorusunceye kadar rafa kaldirabilirsiniz, yoksa boyle ufak meseleler buyuyor.
siz rahatsizliginizi ve beklentilerinizi guzelce soylersiniz,
ilk elin gunahi olmaz demisler,
ayni hareket tekrarlanirsa o zaman bu tepkiyi verirsiniz.
o zaman hakli olursunuz, su an hak veremedim.
Sinir oluyorum ya..harbi sinir oluyorum .. Kadınlara... Sevgilisi olanla mesafeli olması gerektiğini öğrenemeyen bir çok kadın var.. Ve kavgadan ötürü de benim başıma gelmişti kadına mesaj attım kavgamızı biliyordu sonradan sevgili oldu böyle kşarlar da var aman diyim adımını çok dikkatli at ama sevgiline de pek güvenmeMerhabalar;
Önceki konularımı bilenler elbet vardır. Yaklaşık 6,5 aydır çok güzel giden, enfes bir ilişki yaşıyorduk. Ta ki geceye kadar...
Erkek arkadaşım çok çevresi olan , herkes tarafından saygı gören ve çok sevilen bir adam. Kendine ait bir mekanı var.Mekana gelenlerin hemen hepside bizi bilen kişiler. Çünkü genelde orada yemek yer, bir şeyler içeriz.
Telefonda görüntülü şekilde konuşuyorduk. Güle eğlene konuşurken benim de tanıdığım bir kadın var o geldi. Güya selam veriyor.( bu kadınla ne zaman gitsem karşılaşır muhabbet ederiz. Beni epeyce tanıyor yani)
Sonrasında sevgilim işte bak falanca geldi dedi. Ben bir an şok oldum. Kadın sevgilime bir sarıldı. Tam olarak göremesem de tel elinde olduğu için gördüm. Ben bildiğiniz kilitlendim kaldım. Sevgilimin de yüzü beş arış oldu.Dedim ki tam olarak göremedim sanırım o kadın sana sarıldı mı? Maalesef evet , saçmaladı dedi. Bende buna nasıl izin verirsin? Benim bir tane erkekle muhabbetim olsa sen kıskançlıktan deliye dönüyorsun vs dedim.
O da bana haklısın tamam ama ne yapabilirim ben dedi. Dedim ki ne demek ne yapabilirim söyleyeceksin ona. Diyeceksin ki Kajmery34 çok kıskanç bunu sakın bir daha yapma. Sonra bana dedi ki bekle sen ben onun erkek arkadaşına bu durumu söyleyeceğim. Söylemiş . Adam da ne var bunda ki sen benim sevgilimin abisi sayılırsın demiş.
Bu cevapla ben çok daha fazla sinirlendim. Ve o sinirle de kimin ne yaptığı belli değil ortama bak dedim. Oda bunun üzerine ben bunca şeyle boğuşuyorum yaptığın şey çok çocukça dedi. Artık bende yaşamak falan istemiyorum dedi . Bende iyi o zaman yaşama dedim kapattım telefonu.
Sabaha kadar asla uyuyamadım. Anlamadığım şey şu ki bu kadın bizi hep yan yana görüyor. Hep yanımıza gelip selam da veriyor ama hiç öpmüyordu. Resmen kasti yaptı.
Sizce ben haksız mı davranmışım? Eğer öyle ise ne yapmam lazım? O kadına bildiğiniz sinir oldum. Kimse kimsenin sevgilisine sarılmasın Allah aşkına ya!