• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KISKANÇ olduğum için haksızmışım...

Sevgiliniz "yaşamak istemiyorum" mu dedi gerçekten? Kaç yaşında, 15 falan mı?
İki kişi sarılınca ne oluyor tam olarak?
Fiziksel yakınlıktan, hatta tokalaşmaktan bile hoşlanmam ama sevdiğim insanlara tavrım ayrıdır. Sevgilimin yanında erkek arkadaşlarıma sarıldığım çok oldu. Hatta sevgilim vasıtasıyla tanıştığım sevdiğim insanlar var. Uzun süre görüşmediysek onlarla da sarılıyoruz ya da yanaktan öpüşüyoruz. O da sarılır kız arkadaşlarımızla. Meğer midemiz çoooook genişmiş ondan oluyormuş. :bicak:
O mide genişliği muhabbeti benim de gözüme takıldı ama cevap vermeye tenezzül etmedim açıkçası.. Biz kimseyi yobazsınız, cahilsiniz, 13. yüzyıldan öteye gidememişsiniz+ fesatsınız, düşünceleriniz pis ve iğrenç demiyoruz ama maşallah sarılmayı insanca ilişkileri destekliyoruz yadırgamıyoruz diye ne midemiz kaldı ne ahlakımız.. Gülerim ağlanacak hallerine :halay:

Valla ciddiyim canım. Ama orada yapmak istemediğini söylediği halde ben çok ısrar ettim.
Yaptıysa eğer kendimizi rezil etmiş olduk. Valla forumdakileri sakin kafayla okuyunca pişman oldum ya:KK43:
Ama ne yapayım çok sinir oldum.
gereksiz çıkış yapmışsın hem yüzyüze görüş bence böyle bir konuyu

Teşekkürler görüşünüz için:)
haklisin canim.. Ben de istemem sarılsın.. Ama surda bi hatan var; sevgilin bunu saçma bulmuş ne varki dememiş sen diyecektin ki benim hoşlanmadığımi söyle demek yerine madem senin için de saçma bu hareket o zaman resmi dur ve bunu yapmasına fırsat verme... Sevgilinin de hoşuna gidiyor bence.çevremde boyle tipler yok herkes anlasabildigi cevre edinir size de tavsiye ederim yani hicbir arkadasima gidip sarilmam ya da arkadasimin esine sarilmam :) eger canınız sıkılacaksa ya onlem alin ya da bay bay diyin..

ayy esım gıdıp bırıne karım cok kıskanc bırdaha bana sarılma dese yerın dıbıne gırerım ben

sımdı sevgılınız gıdıp kadına sarılmamıs gel bana sarıl da dememıs bırnevı tacız gıbı bırsey
ben bır ınsana kucak acmıyorsam sarılmasına karsılık da vermıyorsam onaylamıyorsam tacız edılmısım demektır tek taraflı bırsey

tacıze ugradıgı kadına ya da o kısının sevgılısıne benım sevgılım cok kıskanc bırdaha yapmasın dedırtmek , sevgılım olmasa sorun yok aslında demekle aynıdır. yanlıs yapmıssınız adamın ne sucu var abartılı tepkı

Eğer ilkse bu, sevgiliniz yüz ifadesini değiştirmek yerine hanfendiye rahatsız olduğunu belli edecek bir tavır takınabilirdi. Ama sanıyorum ki siz yokken samimiler.

Siz de eğer bu konudan rahatsız oluyorsanız daha mesafeli yaklaşmasını istiyorsanız, yüzyüze geldiğinizde oturup bunları konuşun. Yapı meselesi aslında. Siz normal karşılamazsınız adam normal karşılar. Olabilir. Tek tip olacak değiliz.

Bu meseleyi yüzyüzeyken konuşun tekrar. Ama sevgilinizle konuşun. Ne kadınla ne kadının sevgilisiyle. Zira kadına karşı davranışını şekillendirecek olan sevgiliniz. Onunla çözün.

Eğer ilkse bu, sevgiliniz yüz ifadesini değiştirmek yerine hanfendiye rahatsız olduğunu belli edecek bir tavır takınabilirdi. Ama sanıyorum ki siz yokken samimiler.

Siz de eğer bu konudan rahatsız oluyorsanız daha mesafeli yaklaşmasını istiyorsanız, yüzyüze geldiğinizde oturup bunları konuşun. Yapı meselesi aslında. Siz normal karşılamazsınız adam normal karşılar. Olabilir. Tek tip olacak değiliz.

Bu meseleyi yüzyüzeyken konuşun tekrar. Ama sevgilinizle konuşun. Ne kadınla ne kadının sevgilisiyle. Zira kadına karşı davranışını şekillendirecek olan sevgiliniz. Onunla çözün.
Haklısınız şimdi konuştuk. Akşam buluşacağız.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

gereksiz çıkış yapmışsın hem yüzyüze görüş bence böyle bir konuyu
Evet canım akşama görüşeceğiz. Ama kendisi beni haklı bulduğunu ama benim çok sert çıkıştığımı söyledi.
Teşekkür ederim yorumun için

Yok tam olarak böyle dememiş ama Kajmery34 böyle şeylere bozuluyor demiş. O da çok garipsemiş.
Velisine şikayet eder gibi neden kızın sevgilisine şikayet ediyor anlamadım?
Kıza desin direkt, bir daha o tarz davranmazsan iyi olur sevgilim kıskanç biri vs ayrıca bende hoşlanmıyorum öyle hareketlerden teşekkürler anlayışın için diye.
Sen ağır abidir falan diyorsun da bence onlar normalde öyledir ama sen gördüğün için sevgilin de bozuk atıyormuş gibi yapıyor. Kıza kızacağına sevgilinin hareketlerini sorgula.

Velisine şikayet eder gibi neden kızın sevgilisine şikayet ediyor anlamadım?
Kıza desin direkt, bir daha o tarz davranmazsan iyi olur sevgilim kıskanç biri vs ayrıca bende hoşlanmıyorum öyle hareketlerden teşekkürler anlayışın için diye.
Sen ağır abidir falan diyorsun da bence onlar normalde öyledir ama sen gördüğün için sevgilin de bozuk atıyormuş gibi yapıyor. Kıza kızacağına sevgilinin hareketlerini sorgula.
Sevgilisi ile daha uzun zamandır tanıştığından sanırım.
Sevgilime elbette kızıyorum yanlışın büyük bölümü onda.
Ama sorun şu ki kadında ben varken çok mesafeli. Madem abim diyorsun yanımda neden öpmüyorsun.

Sevgilinizin gidip kızın sevgilisiyle konuşması saçmalığın zirvesi resmen. Madem rahatsız olmuş velisine şikayet eder gibi gidip sevgilisine anlatmak nedir? Siz de gereksiz ve fazla kıskançınız.

Sevgilinizin gidip kızın sevgilisiyle konuşması saçmalığın zirvesi resmen. Madem rahatsız olmuş velisine şikayet eder gibi gidip sevgilisine anlatmak nedir? Siz de gereksiz ve fazla kıskançınız.
Valla biraz düşününce bende fevri davrandığımın farkına vardım. Teşekkür ederim yorum için.

Sevgilisi ile daha uzun zamandır tanıştığından sanırım.
Sevgilime elbette kızıyorum yanlışın büyük bölümü onda.
Ama sorun şu ki kadında ben varken çok mesafeli. Madem abim diyorsun yanımda neden öpmüyorsun.
hemen anlatayım nedenini bu kişi sevgilinizin arkadaşının 2 yıldır sevgilisiymiş muhtemelen sevgilinizle de samimilerdir sizden önce.. Sonra siz hayatına girince sevgiliniz arkadaşlarına sizin ne kadar kıskanç olduğunuzu anlattığında -ki bence bu çok aşşağılayıcı bi durum- sizin yanınızda mesafeli davranmıştır.. yoksa deli mi ki insan sürekli görüp sarılmadığı elini bile sıkmadığı birine birdenbire kanka gibi gelip sarılsın? Sizin aklınız kesti mi yani bunu? Ayrıca sevgilinizin de şaşırmış gibi falan yapması hiç samimi gelmedi bana.. İnsan mesafe koymak istediği kişiye mesafe koyar.. Ve bunu velisine şikayet ederek değil kendisine söyleyerek yapar.. Yıllar önce hoşlanmadığım ver samimi olmak istemediğim birisi beni öpmeye kalktığında geri çekilip "noldu ki" sorusuna "samimi olmadığım kişilerle fiziksel teması sevmem" diye cevap vermiştim. İnsanlar bence net olmalı. Sevgiliniz pek net bi insan değil ikili oynuyo :KK66:

İş nasıl adli vaaka olmamış sasırdım.
Adam gidiyor başka adama sevgilin bana sarıldı diyor,adamda siz kardeş sayılırsınız diyebilior:D
Olay Amsterdam da mı ablacım.
Sevgilin belliki sem yokken yüz veriyor net.

hemen anlatayım nedenini bu kişi sevgilinizin arkadaşının 2 yıldır sevgilisiymiş muhtemelen sevgilinizle de samimilerdir sizden önce.. Sonra siz hayatına girince sevgiliniz arkadaşlarına sizin ne kadar kıskanç olduğunuzu anlattığında -ki bence bu çok aşşağılayıcı bi durum- sizin yanınızda mesafeli davranmıştır.. yoksa deli mi ki insan sürekli görüp sarılmadığı elini bile sıkmadığı birine birdenbire kanka gibi gelip sarılsın? Sizin aklınız kesti mi yani bunu? Ayrıca sevgilinizin de şaşırmış gibi falan yapması hiç samimi gelmedi bana.. İnsan mesafe koymak istediği kişiye mesafe koyar.. Ve bunu velisine şikayet ederek değil kendisine söyleyerek yapar.. Yıllar önce hoşlanmadığım ver samimi olmak istemediğim birisi beni öpmeye kalktığında geri çekilip "noldu ki" sorusuna "samimi olmadığım kişilerle fiziksel teması sevmem" diye cevap vermiştim. İnsanlar bence net olmalı. Sevgiliniz pek net bi insan değil ikili oynuyo :KK66:
Aslında bundan evvel hiç kıskançlık konumuz olmamıştı.
Normalde ben kıskanç biri değilimdir. Olsaydım instagramın da pek çok kadın var onlara takılırdım mesela.
Bu olayda ben tabi ki sevgilimi suçluyorum . Çünkü mesafeyi koruması gereken kendisi idi.
Ama kadın da ben yokken bu şekilde davranması ne bileyim o da tuhaf.

Aslında bundan evvel hiç kıskançlık konumuz olmamıştı.
Normalde ben kıskanç biri değilimdir. Olsaydım instagramın da pek çok kadın var onlara takılırdım mesela.
Bu olayda ben tabi ki sevgilimi suçluyorum . Çünkü mesafeyi koruması gereken kendisi idi.
Ama kadın da ben yokken bu şekilde davranması ne bileyim o da tuhaf.
Valla bu kıskanç olmamış halinizse kıskanç halinizi düşünemedim :KK57::KK57: Elbette sosyal medyada kadın da olur erkek de bunun kıskançlıkla alakası ne ki? Ben kadında bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sevgiliniz size onunla samimiyeti konusunda doğru söylememiş ve sizin yanınızda beraberce rol yapmışlar hepsi bu

Pardon neyimiz anormal?
Saygıyla nasıl bağladınız onu da anlayamadım.
Sizin cevaplarınıza denk geliyorum hep bu şekilde bir ithamlardasınız.
Polemik için gelmeyin zira cevap vermeyeceğim.
Kesinlikle haklisiniz bu sitede en ayar olduğum üye kendisidir.nerde ukalaca kaos yaratacak ve iğneleyici yorum varsa kendisine aittir

Back