KISKANÇ olduğum için haksızmışım...

Sevgilinin adamla konuşmasının iğrenç. Biri gidip sevgilin bana sarıldı dese erkek arkadaşıma yerin dibine girerim . Daha normal yollardan rahatsız olunan mesele halledilir
Orada ne konuştuğunu bilmiyorum ama benim sevgilim bu tarz konularda güzel bir şekilde uyarır.
Gerçi uyarsa da bir şey değişmez. Ama ben zaten sevgilisini uyarmasını değil de kadını uyarmasını isterdim. Çünkü sevgilim son derece kıskanç bir adam.
Ama en anlam veremediğim neden ben varken kadın bu şekilde asla davranmıyor.

Cidden sıkıntı goremedim selamlaşarak opmenin neresi ne yaptigini bilmemek?
Selamlaşması değil zaten derdim . Aslında derdim ben varken çok sıradan bir merhaba demesi ki tokalaşmıyor bile kadın. Ama ben yokken sevgilime sarılması ne manadır? Ben buna asla bir anlam veremiyorum.

Kadına kızacağınq sevgiline kız. O yüzü vermesin kimseye. Mesafeyi ayarlayacak olan kişi o.
Kadında belki sizden hoşlanmıyorsa gıcıklığına da yapmış olabilir.
Boşver ilişkine bak.

Selamlaşması değil zaten derdim . Aslında derdim ben varken çok sıradan bir merhaba demesi ki tokalaşmıyor bile kadın. Ama ben yokken sevgilime sarılması ne manadır? Ben buna asla bir anlam veremiyorum.
Belki de normal de ilişkileri böyledir. Bazı erkek arkadaşlarım sevgilileri varken mesafeledir yokken daha sicak

Kadına kızacağınq sevgiline kız. O yüzü vermesin kimseye. Mesafeyi ayarlayacak olan kişi o.
Kadında belki sizden hoşlanmıyorsa gıcıklığına da yapmış olabilir.
Boşver ilişkine bak.
Sevgilimin o an suratını görmesem kesinlikle suçlu o derdim. Kadın bence de benden pek haz etmiyor ki bunu yaptı.

Erkekler zaten hep ben ne yapabilirim modundalar
hep karsı taraf suçlu....

Beyefendinin görüşü ile ilgilenmiyorum ki. Sadece ima edilen şey çok kötü. Sen bile sarılmasından rahatsız olmuşsun. Bence sarılmakta da bir şey yok ama siz çevrenizi daha iyi bilirsiniz, muhakkak sizi rahatsız eden bir şey olmuştur diye düşünüyorum. Hani ne kadar doğal karşılarsa karşılasın bir insan ben sarılmasından ne gibi bir anlam çıkardınız ki diye bozulurdum.

Belki sizin oldugunuz ortamlarda durusunuz ifadeniz ya da tavirlariniz fazlaca sahiplik iceriyor ve kiskanacaginizi dusunerek daha resmi bir duruş sergiliyordur,şunu anlatmak istiyorum bazi insanlar daha içten daha samimidir bazilari da mesafeli ve resmidir!bu onlarin art niyetli olusundanmidir?Farkli davranislar sergilese yani maksadı sizi kiskandirmak olsa baska yollara başvurur selamlasirken sorgulamaniz biraz garip oluyor!

Sevgilimin o an suratını görmesem kesinlikle suçlu o derdim. Kadın bence de benden pek haz etmiyor ki bunu yaptı.
E yani kadınlar birbirini çekemez zaten.
Sende sevgiline söyle araya mesafe koysun. Ama tabi cilveli işveli bir dille söyle suçlayıcı değil

Hiç böyle bakmamıştım olaya. Benden çekineceği aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim görüşünüz için

Çok çocukca demek için geldim, çıkıyorum :)

kaj bebişim karakterinden kayma sen böyle biri değilsin ,karşındaki kişiye güvenin yokmuş gibi davranıyorsun..bu ara sevgilin alkollü bir mekan mı işletiyor (zannetmiyorum ama) eğer öyleyse kafa kıyak asalaklıktan yapmıştır o kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…