- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Orada ne konuştuğunu bilmiyorum ama benim sevgilim bu tarz konularda güzel bir şekilde uyarır.Sevgilinin adamla konuşmasının iğrenç. Biri gidip sevgilin bana sarıldı dese erkek arkadaşıma yerin dibine girerim . Daha normal yollardan rahatsız olunan mesele halledilir
Selamlaşması değil zaten derdim . Aslında derdim ben varken çok sıradan bir merhaba demesi ki tokalaşmıyor bile kadın. Ama ben yokken sevgilime sarılması ne manadır? Ben buna asla bir anlam veremiyorum.Cidden sıkıntı goremedim selamlaşarak opmenin neresi ne yaptigini bilmemek?
Belki de normal de ilişkileri böyledir. Bazı erkek arkadaşlarım sevgilileri varken mesafeledir yokken daha sicakSelamlaşması değil zaten derdim . Aslında derdim ben varken çok sıradan bir merhaba demesi ki tokalaşmıyor bile kadın. Ama ben yokken sevgilime sarılması ne manadır? Ben buna asla bir anlam veremiyorum.
Sevgilimin o an suratını görmesem kesinlikle suçlu o derdim. Kadın bence de benden pek haz etmiyor ki bunu yaptı.Kadına kızacağınq sevgiline kız. O yüzü vermesin kimseye. Mesafeyi ayarlayacak olan kişi o.
Kadında belki sizden hoşlanmıyorsa gıcıklığına da yapmış olabilir.
Boşver ilişkine bak.
Sizce bu doğru mu peki?Belki de normal de ilişkileri böyledir. Bazı erkek arkadaşlarım sevgilileri varken mesafeledir yokken daha sicak
Erkekler zaten hep ben ne yapabilirim modundalarMerhabalar;
Önceki konularımı bilenler elbet vardır. Yaklaşık 6,5 aydır çok güzel giden, enfes bir ilişki yaşıyorduk. Ta ki geceye kadar...
Erkek arkadaşım çok çevresi olan , herkes tarafından saygı gören ve çok sevilen bir adam. Kendine ait bir mekanı var.Mekana gelenlerin hemen hepside bizi bilen kişiler. Çünkü genelde orada yemek yer, bir şeyler içeriz.
Telefonda görüntülü şekilde konuşuyorduk. Güle eğlene konuşurken benim de tanıdığım bir kadın var o geldi. Güya selam veriyor.( bu kadınla ne zaman gitsem karşılaşır muhabbet ederiz. Beni epeyce tanıyor yani)
Sonrasında sevgilim işte bak falanca geldi dedi. Ben bir an şok oldum. Kadın sevgilime bir sarıldı. Tam olarak göremesem de tel elinde olduğu için gördüm. Ben bildiğiniz kilitlendim kaldım. Sevgilimin de yüzü beş arış oldu.Dedim ki tam olarak göremedim sanırım o kadın sana sarıldı mı? Maalesef evet , saçmaladı dedi. Bende buna nasıl izin verirsin? Benim bir tane erkekle muhabbetim olsa sen kıskançlıktan deliye dönüyorsun vs dedim.
O da bana haklısın tamam ama ne yapabilirim ben dedi. Dedim ki ne demek ne yapabilirim söyleyeceksin ona. Diyeceksin ki Kajmery34 çok kıskanç bunu sakın bir daha yapma. Sonra bana dedi ki bekle sen ben onun erkek arkadaşına bu durumu söyleyeceğim. Söylemiş . Adam da ne var bunda ki sen benim sevgilimin abisi sayılırsın demiş.
Bu cevapla ben çok daha fazla sinirlendim. Ve o sinirle de kimin ne yaptığı belli değil ortama bak dedim. Oda bunun üzerine ben bunca şeyle boğuşuyorum yaptığın şey çok çocukça dedi. Artık bende yaşamak falan istemiyorum dedi . Bende iyi o zaman yaşama dedim kapattım telefonu.
Sabaha kadar asla uyuyamadım. Anlamadığım şey şu ki bu kadın bizi hep yan yana görüyor. Hep yanımıza gelip selam da veriyor ama hiç öpmüyordu. Resmen kasti yaptı.
Sizce ben haksız mı davranmışım? Eğer öyle ise ne yapmam lazım? O kadına bildiğiniz sinir oldum. Kimse kimsenin sevgilisine sarılmasın Allah aşkına ya!
Beyefendinin görüşü ile ilgilenmiyorum ki. Sadece ima edilen şey çok kötü. Sen bile sarılmasından rahatsız olmuşsun. Bence sarılmakta da bir şey yok ama siz çevrenizi daha iyi bilirsiniz, muhakkak sizi rahatsız eden bir şey olmuştur diye düşünüyorum. Hani ne kadar doğal karşılarsa karşılasın bir insan ben sarılmasından ne gibi bir anlam çıkardınız ki diye bozulurdum.Şimdi şöyle ki sevgilisi dediğimiz kişi zaten bu kadını pek umursamıyor. Yani onlar 2 senedir zaten bu şekildeler. Daha doğrusu ben onu da yadırgamıyorum sonuçta bu da onun görüşü.
Gidip konuşmayı düşünüyorum açıkçası ve ona tek sorum olacak o da neden ben varken mesafeli duruyorsun ?
Belki sizin oldugunuz ortamlarda durusunuz ifadeniz ya da tavirlariniz fazlaca sahiplik iceriyor ve kiskanacaginizi dusunerek daha resmi bir duruş sergiliyordur,şunu anlatmak istiyorum bazi insanlar daha içten daha samimidir bazilari da mesafeli ve resmidir!bu onlarin art niyetli olusundanmidir?Farkli davranislar sergilese yani maksadı sizi kiskandirmak olsa baska yollara başvurur selamlasirken sorgulamaniz biraz garip oluyor!Selamlaşması değil zaten derdim . Aslında derdim ben varken çok sıradan bir merhaba demesi ki tokalaşmıyor bile kadın. Ama ben yokken sevgilime sarılması ne manadır? Ben buna asla bir anlam veremiyorum.
E yani kadınlar birbirini çekemez zaten.Sevgilimin o an suratını görmesem kesinlikle suçlu o derdim. Kadın bence de benden pek haz etmiyor ki bunu yaptı.
Hiç böyle bakmamıştım olaya. Benden çekineceği aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim görüşünüz içinBelki sizin oldugunuz ortamlarda durusunuz ifadeniz ya da tavirlariniz fazlaca sahiplik iceriyor ve kiskanacaginizi dusunerek daha resmi bir duruş sergiliyordur,şunu anlatmak istiyorum bazi insanlar daha içten daha samimidir bazilari da mesafeli ve resmidir!bu onlarin art niyetli olusundanmidir?Farkli davranislar sergilese yani maksadı sizi kiskandirmak olsa baska yollara başvurur selamlasirken sorgulamaniz biraz garip oluyor!
O bende hiç yok maalesef.E yani kadınlar birbirini çekemez zaten.
Sende sevgiline söyle araya mesafe koysun. Ama tabi cilveli işveli bir dille söyle suçlayıcı değil
Beni bağlayan bisi yok ki . Benim de yakın olduğum erkek arkadaşlarım var hayatıma biri girdi diye uzaklasayim miSizce bu doğru mu peki?
Bas bayağı kandırmak...
Siz bunu normal bulursunuz ben bulmam.Beni bağlayan bisi yok ki . Benim de yakın olduğum erkek arkadaşlarım var hayatıma biri girdi diye uzaklasayim mi
Çok çocukca demek için geldim, çıkıyorum :)Merhabalar;
Önceki konularımı bilenler elbet vardır. Yaklaşık 6,5 aydır çok güzel giden, enfes bir ilişki yaşıyorduk. Ta ki geceye kadar...
Erkek arkadaşım çok çevresi olan , herkes tarafından saygı gören ve çok sevilen bir adam. Kendine ait bir mekanı var.Mekana gelenlerin hemen hepside bizi bilen kişiler. Çünkü genelde orada yemek yer, bir şeyler içeriz.
Telefonda görüntülü şekilde konuşuyorduk. Güle eğlene konuşurken benim de tanıdığım bir kadın var o geldi. Güya selam veriyor.( bu kadınla ne zaman gitsem karşılaşır muhabbet ederiz. Beni epeyce tanıyor yani)
Sonrasında sevgilim işte bak falanca geldi dedi. Ben bir an şok oldum. Kadın sevgilime bir sarıldı. Tam olarak göremesem de tel elinde olduğu için gördüm. Ben bildiğiniz kilitlendim kaldım. Sevgilimin de yüzü beş arış oldu.Dedim ki tam olarak göremedim sanırım o kadın sana sarıldı mı? Maalesef evet , saçmaladı dedi. Bende buna nasıl izin verirsin? Benim bir tane erkekle muhabbetim olsa sen kıskançlıktan deliye dönüyorsun vs dedim.
O da bana haklısın tamam ama ne yapabilirim ben dedi. Dedim ki ne demek ne yapabilirim söyleyeceksin ona. Diyeceksin ki Kajmery34 çok kıskanç bunu sakın bir daha yapma. Sonra bana dedi ki bekle sen ben onun erkek arkadaşına bu durumu söyleyeceğim. Söylemiş . Adam da ne var bunda ki sen benim sevgilimin abisi sayılırsın demiş.
Bu cevapla ben çok daha fazla sinirlendim. Ve o sinirle de kimin ne yaptığı belli değil ortama bak dedim. Oda bunun üzerine ben bunca şeyle boğuşuyorum yaptığın şey çok çocukça dedi. Artık bende yaşamak falan istemiyorum dedi . Bende iyi o zaman yaşama dedim kapattım telefonu.
Sabaha kadar asla uyuyamadım. Anlamadığım şey şu ki bu kadın bizi hep yan yana görüyor. Hep yanımıza gelip selam da veriyor ama hiç öpmüyordu. Resmen kasti yaptı.
Sizce ben haksız mı davranmışım? Eğer öyle ise ne yapmam lazım? O kadına bildiğiniz sinir oldum. Kimse kimsenin sevgilisine sarılmasın Allah aşkına ya!
Teşekkürler görüşünüz için:)Çok çocukca demek için geldim, çıkıyorum :)
Anormal bi durum görmüyorum . Kimse de sevgilinin peşinde değildir merak etmeSiz bunu normal bulursunuz ben bulmam.
Yani bu tamamen bakış açısı.
kaj bebişim karakterinden kayma sen böyle biri değilsin ,karşındaki kişiye güvenin yokmuş gibi davranıyorsun..bu ara sevgilin alkollü bir mekan mı işletiyor (zannetmiyorum ama) eğer öyleyse kafa kıyak asalaklıktan yapmıştır o kadın.Merhabalar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?