KISKANÇ olduğum için haksızmışım...

kızmakta sinirlenmekte haklısın bence
kimse sevgilime/eşime öyle laubali tavırlarla sarılamaz öpemez, yok öyle bir Dünya! Üstelik aynısını sen yapsan, erkek arkadaşın ortalığı ayağa kaldıracakken!

Kadın zaten ya kasti yaptı ya da görmediğini sandı da yaptı (eğer 2. şık ise sen yokken böyle şeyler hep oluyor demektir) ama asıl takıldığım, erkek arkadaşının bu konuyu basite indirgemesi ve abarttığını söyleyip seni suçlu duruma düşürmesi.. kusura bakma ama demek senin olmadığın ortamlarda hiçte masum değil demek O da..

Bitanem evet karakterimden kaymamaya çalışıyorum ama inan dün beni çıldırttı kadın. Sevgilim de sen bana ne demek istiyorsun falan dedi. Yok mekanı alkollü değil:) Belki ben çevremde alışkın olmadığımdan bana çok tuhaf gelmiştir. Bilmiyorum kafam çok karışık.

Erkek arkadaşımın mekanına ben önceden de gidiyordum. Ve onu görüyordum da hiç kimseyle asla alakası olmayan , işine gücüne bakan biriydi. Eğer ki kamerada onun yüzünü göremesem aynen böyle düşünürdüm. Ama oda epey bir bozuldu.
Acaba ben mi abarttım diyorum ama o beni aramadan asla aramayacağım.

senin yaşam standart ve tarzın o kadının tavrını kaldıramaz haklısın velhasıl aynı değer yargılarına sahip olmayan biri için sinirlenmemelisin..sevgilinin tavrı mühim burdan..ben genel olarak tokalaşmayı bile tercih etmiyorum karşımdaki beyler de yadırgamıyor zira onlar el uzatmadan ben kafamı eğiyorum..beden dili kanunlarına göre de kadın pozisyon almadan (tokalaşma vb.) erkekler şekillenmemeliler ama bu yasaları bilen insan sayısı çok az. düşünme olayı fazla da büyütme .sevgiline küçük bir ultimaton ver kadınlar usülünce yaklaşmayacak gibilerse gardını alsın

Zaten yüzünü bir görsen çok bozuldu
Kadını da tanıyorum hani böyle şeyleri yapacak gibi durmuyor ama insan bir kere bir yerde güvenini kaybedince her şeyi sorguluyor parkym ya..

Bana sevgiliniz kızı daha önce "sevgilim kıskanç onun yanında mesafeli ol" diye uyarmış gibi geldi. Kız, siz varken uzak duruyor ama başka zaman çat diye sarılıyor. Bu mantıklı gelmedi. Kızı değil de sevgilisini uyardım demek de biraz şey bence. Bu uyarıya kimse normal bakmaz. Norveç sanki :)

Fazla abartmışsınız kızı tanıyorsunuz kızın sevgilisini tanıyorsunuz o sarılma esnasında kızın sevgiliside ordaymış doğru anladıysam siz varken bu huyunuzu bildiği için yakın davranamıyor olabilirler mi acaba ? sevgilim kıskanç ben daha beter olayım da bahane olamaz benim çok yakın erkek arkadaşım var bebelikten sarılırım da öperimde sevgilisi eşini karıştırıyorsa arkadaşlığım kökten biter ne acayip düşünceler bunlar ya tehlikeli bir paranoyaya düşmeden önce sakinleşmeye çalışıp mantıklı düşünmelisiniz ayrıca sevgiliniz de kıskançlığının dozunu ayarlamalı böyle hayat mı geçer kıskana kıskana

Kız sizin yanınızda da sarılarak selam verse umursamazdınız. Sanki arkanızdan bir işler dönüyor gibi olmuş böyle. Hoş değil.

Keşke sevgiliniz gidip adamla konuşmasaymış biraz garip olmuş

Sizin " Kajmery cok kiskanc sarilma" demesini istemeniz, sevgilinizin sevgilisine söylemesi filan aşiri sacma...

Sarildiginda kendini çekse veya o an yapma hoşlanmiyorum dese yeterli olurdu. Çok büyütmüşsünüz.

Kız sizin yanınızda da sarılarak selam verse umursamazdınız. Sanki arkanızdan bir işler dönüyor gibi olmuş böyle. Hoş değil.

Keşke sevgiliniz gidip adamla konuşmasaymış biraz garip olmuş
Sevgilim erkek arkadaş ile yıllardır tanışıyor. Galiba ben bu kadar tepki verdim diye adamı da rezil ettim.
Of of.

Sevgilinin gidip adama söylediğine inanmıyorum, bence sen de inanma.
Bir de sevgilinden o yüzü bulamasa sarılamaz, demek ki aralarında o samimiyet var, ama arkadaşça ama farklı niyetle.

Sevgiliniz gidip kadinin sevgilisine, sevgilim cok kiskanc, sevgiline soyle bana sarilmasin mi dedi yani
Ay evt
Cok sacma olmus
Kizi kenara ceker.; arkadasim bak benim kiz arkadasim bu tarz samimieyetlere sicak bakmiyor senin niyetin tabi ki kotu degil ama biraz dikkat edelim..
Diyecek bu kadar

Size çok erken biraz daha tanıyın kızın kızdırın demiştik. Sürekli konuşmasında sıkıntı yok da sarılmasında mı sıkıntı var. Samimiyet böyle konuşa konuşa ilerliyor. Baştan mesafe koysaydınız ben hoşuma gitmeyen mesafeyi ayarlayamayan insanlarla görüşmüyorum mesela.

Zaten tanıdıgınız biriymiş ve sevgiliside varmıs
Hatta abisi gibi görüyorlarmıs seninkini
Üstüne sevgilin gidip sarılmamıs o kız gelmiş ona ve seninki bozulmus ve ve
Bence biraz fazla tepki vermişsin
Adam ne yapsın sarılanı itsinmi

Aslında yine bana bir şey diyemedi. Sitem etti sadece.Sürekli konuşmak derken selam , selam sadece öyle oturup sohbet etmişliğimiz hiç yok.Mesafeyi o ayarlamalı kesinlikle.

Ay evt
Cok sacma olmus
Kizi kenara ceker.; arkadasim bak benim kiz arkadasim bu tarz samimieyetlere sicak bakmiyor senin niyetin tabi ki kotu degil ama biraz dikkat edelim..
Diyecek bu kadar
Bunu asla kadına söyleyemez.
Zaten erkek arkadaşına da eminim yumuşatarak söylemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…