Bitanem evet karakterimden kaymamaya çalışıyorum ama inan dün beni çıldırttı kadın. Sevgilim de sen bana ne demek istiyorsun falan dedi. Yok mekanı alkollü değil:) Belki ben çevremde alışkın olmadığımdan bana çok tuhaf gelmiştir. Bilmiyorum kafam çok karışık.kaj bebişim karakterinden kayma sen böyle biri değilsin ,karşındaki kişiye güvenin yokmuş gibi davranıyorsun..bu ara sevgilin alkollü bir mekan mı işletiyor (zannetmiyorum ama) eğer öyleyse kafa kıyak asalaklıktan yapmıştır o kadın.
Erkek arkadaşımın mekanına ben önceden de gidiyordum. Ve onu görüyordum da hiç kimseyle asla alakası olmayan , işine gücüne bakan biriydi. Eğer ki kamerada onun yüzünü göremesem aynen böyle düşünürdüm. Ama oda epey bir bozuldu.kızmakta sinirlenmekte haklısın bence
kimse sevgilime/eşime öyle laubali tavırlarla sarılamaz öpemez, yok öyle bir Dünya! Üstelik aynısını sen yapsan, erkek arkadaşın ortalığı ayağa kaldıracakken!
Kadın zaten ya kasti yaptı ya da görmediğini sandı da yaptı (eğer 2. şık ise sen yokken böyle şeyler hep oluyor demektir) ama asıl takıldığım, erkek arkadaşının bu konuyu basite indirgemesi ve abarttığını söyleyip seni suçlu duruma düşürmesi.. kusura bakma ama demek senin olmadığın ortamlarda hiçte masum değil demek O da..
senin yaşam standart ve tarzın o kadının tavrını kaldıramaz haklısın velhasıl aynı değer yargılarına sahip olmayan biri için sinirlenmemelisin..sevgilinin tavrı mühim burdan..ben genel olarak tokalaşmayı bile tercih etmiyorum karşımdaki beyler de yadırgamıyor zira onlar el uzatmadan ben kafamı eğiyorum..beden dili kanunlarına göre de kadın pozisyon almadan (tokalaşma vb.) erkekler şekillenmemeliler ama bu yasaları bilen insan sayısı çok az. düşünme olayı fazla da büyütme .sevgiline küçük bir ultimaton ver kadınlar usülünce yaklaşmayacak gibilerse gardını alsınBitanem evet karakterimden kaymamaya çalışıyorum ama inan dün beni çıldırttı kadın. Sevgilim de sen bana ne demek istiyorsun falan dedi. Yok mekanı alkollü değil:) Belki ben çevremde alışkın olmadığımdan bana çok tuhaf gelmiştir. Bilmiyorum kafam çok karışık.
Zaten yüzünü bir görsen çok bozuldusenin yaşam standart ve tarzın o kadının tavrını kaldıramaz haklısın velhasıl aynı değer yargılarına sahip olmayan biri için sinirlenmemelisin..sevgilinin tavrı mühim burdan..ben genel olarak tokalaşmayı bile tercih etmiyorum karşımdaki beyler de yadırgamıyor zira onlar el uzatmadan ben kafamı eğiyorum..beden dili kanunlarına göre de kadın pozisyon almadan (tokalaşma vb.) erkekler şekillenmemeliler ama bu yasaları bilen insan sayısı çok az. düşünme olayı fazla da büyütme .sevgiline küçük bir ultimaton ver kadınlar usülünce yaklaşmayacak gibilerse gardını alsın
Fazla abartmışsınız kızı tanıyorsunuz kızın sevgilisini tanıyorsunuz o sarılma esnasında kızın sevgiliside ordaymış doğru anladıysam siz varken bu huyunuzu bildiği için yakın davranamıyor olabilirler mi acaba ? sevgilim kıskanç ben daha beter olayım da bahane olamaz benim çok yakın erkek arkadaşım var bebelikten sarılırım da öperimde sevgilisi eşini karıştırıyorsa arkadaşlığım kökten biter ne acayip düşünceler bunlar ya tehlikeli bir paranoyaya düşmeden önce sakinleşmeye çalışıp mantıklı düşünmelisiniz ayrıca sevgiliniz de kıskançlığının dozunu ayarlamalı böyle hayat mı geçer kıskana kıskanaMerhabalar;
Önceki konularımı bilenler elbet vardır. Yaklaşık 6,5 aydır çok güzel giden, enfes bir ilişki yaşıyorduk. Ta ki geceye kadar...
Erkek arkadaşım çok çevresi olan , herkes tarafından saygı gören ve çok sevilen bir adam. Kendine ait bir mekanı var.Mekana gelenlerin hemen hepside bizi bilen kişiler. Çünkü genelde orada yemek yer, bir şeyler içeriz.
Telefonda görüntülü şekilde konuşuyorduk. Güle eğlene konuşurken benim de tanıdığım bir kadın var o geldi. Güya selam veriyor.( bu kadınla ne zaman gitsem karşılaşır muhabbet ederiz. Beni epeyce tanıyor yani)
Sonrasında sevgilim işte bak falanca geldi dedi. Ben bir an şok oldum. Kadın sevgilime bir sarıldı. Tam olarak göremesem de tel elinde olduğu için gördüm. Ben bildiğiniz kilitlendim kaldım. Sevgilimin de yüzü beş arış oldu.Dedim ki tam olarak göremedim sanırım o kadın sana sarıldı mı? Maalesef evet , saçmaladı dedi. Bende buna nasıl izin verirsin? Benim bir tane erkekle muhabbetim olsa sen kıskançlıktan deliye dönüyorsun vs dedim.
O da bana haklısın tamam ama ne yapabilirim ben dedi. Dedim ki ne demek ne yapabilirim söyleyeceksin ona. Diyeceksin ki Kajmery34 çok kıskanç bunu sakın bir daha yapma. Sonra bana dedi ki bekle sen ben onun erkek arkadaşına bu durumu söyleyeceğim. Söylemiş . Adam da ne var bunda ki sen benim sevgilimin abisi sayılırsın demiş.
Bu cevapla ben çok daha fazla sinirlendim. Ve o sinirle de kimin ne yaptığı belli değil ortama bak dedim. Oda bunun üzerine ben bunca şeyle boğuşuyorum yaptığın şey çok çocukça dedi. Artık bende yaşamak falan istemiyorum dedi . Bende iyi o zaman yaşama dedim kapattım telefonu.
Sabaha kadar asla uyuyamadım. Anlamadığım şey şu ki bu kadın bizi hep yan yana görüyor. Hep yanımıza gelip selam da veriyor ama hiç öpmüyordu. Resmen kasti yaptı.
Sizce ben haksız mı davranmışım? Eğer öyle ise ne yapmam lazım? O kadına bildiğiniz sinir oldum. Kimse kimsenin sevgilisine sarılmasın Allah aşkına ya!
Yaşamak istemiyor mu,Artık bende yaşamak falan istemiyorum dedi . Bende iyi o zaman yaşama dedim kapattım telefonu.
Sevgilim erkek arkadaş ile yıllardır tanışıyor. Galiba ben bu kadar tepki verdim diye adamı da rezil ettim.Kız sizin yanınızda da sarılarak selam verse umursamazdınız. Sanki arkanızdan bir işler dönüyor gibi olmuş böyle. Hoş değil.
Keşke sevgiliniz gidip adamla konuşmasaymış biraz garip olmuş
Ay evtSevgiliniz gidip kadinin sevgilisine, sevgilim cok kiskanc, sevgiline soyle bana sarilmasin mi dedi yani
Aslında yine bana bir şey diyemedi. Sitem etti sadece.Sürekli konuşmak derken selam , selam sadece öyle oturup sohbet etmişliğimiz hiç yok.Mesafeyi o ayarlamalı kesinlikle.Size çok erken biraz daha tanıyın kızın kızdırın demiştik. Sürekli konuşmasında sıkıntı yok da sarılmasında mı sıkıntı var. Samimiyet böyle konuşa konuşa ilerliyor. Baştan mesafe koysaydınız ben hoşuma gitmeyen mesafeyi ayarlayamayan insanlarla görüşmüyorum mesela.
Bunu asla kadına söyleyemez.Ay evt
Cok sacma olmus
Kizi kenara ceker.; arkadasim bak benim kiz arkadasim bu tarz samimieyetlere sicak bakmiyor senin niyetin tabi ki kotu degil ama biraz dikkat edelim..
Diyecek bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?