YersenSevgiliniz gidip kadinin sevgilisine, sevgilim cok kiskanc, sevgiline soyle bana sarilmasin mi dedi yani
Sevgiliniz gidip kadinin sevgilisine, sevgilim cok kiskanc, sevgiline soyle bana sarilmasin mi dedi yani
cevabınız için çok teşekkür ederim .Bence kasti yapmadı senin görmediğini sandı sebep de şu sen olmadığın zaman sevgilin fazlasıyla o kadınla samimi kadına suç bulmadan önce lütfen ona bu cesareti veren adamın siz yokken nasıl davrandığıyla ilgili çaktırmadan Bi araştırma yapın derim haklı olduğumu göreceksiniz
çooooooooooook midesi geniş bir adam.siz biraz abartmışsınız... zaten sevgilinizin de rahatsız olduğunu fark etmişsiniz kızın terbiyesizliği deyip geçseydiniz ... bence yok yere sevgilinizle gerilmişsiniz ha ama sevgiliniz zamanında güven zedeleyici birşey yaptiysa bilemem... kızın sevgiliside bir garip geldi medini bir adam mı midesimi geniş anlayamadım
Yok tam olarak böyle dememiş ama Kajmery34 böyle şeylere bozuluyor demiş. O da çok garipsemiş.Sevgiliniz gidip kadinin sevgilisine, sevgilim cok kiskanc, sevgiline soyle bana sarilmasin mi dedi yani
Ama bakın siz kendiniz diyorsunuz. Eşim varken de sarılırım , onu eşi varken de. Yani benim tek anlam veremediğim ben varken öylece durup ben yokken sarılması. İnanılmaz sinir oldum.geçen bir ara anlatmıştım burada yine yazayım
eşimin yanında bir arkadaşı gördüm eskilerden
sokak ortasında sarıldık bir sürü
adam evli ben evli hatta o sıralar hamileydim de
eşime sarılmadım öpmedim vs o hep benimle ama o arkadaşı uzun zamandır görmemiştim
yanında eşim varken de sarıldım olmasaydı da sarılırdım şimdi görsem yine sarılırım
sarılmaya çok anlam yüklemeyin selam modunda bir sarılma işte
siz görürken azıcık da gıcıklık yapmış kadın boş verin
Yani bunu bende düşündüm ama sevgilim ayıp olur ben konuşurum dedi . Konuşsa da hiç bir şey değişmez ama o kadın böyle şeyleri asla takmaz.Bence eşiniz kizin sevgilisine soyleyecegine siz kiza söyleyin..
Hoşlanmıyorum bu davranışlardan deyin açıkça
Ben fesadım galiba ama kadın ile konuşmak neden ayıp olsun? Velev ki ayıp, mantıklı düşündüğünde kadının sevgilisi ile konuşmak nedir? Bana birisi öyle bir imada bulunsa midem istediği kadar geniş olsun, ne diyorsun kardeşim ağzından çıkanı kulağın duysun, derim.Yani bunu bende düşündüm ama sevgilim ayıp olur ben konuşurum dedi . Konuşsa da hiç bir şey değişmez ama o kadın böyle şeyleri asla takmaz.
Pardon neyimiz anormal?konuda sen dahil herkes anormal. bi tek sarılan kadın normale yakın. ilişkilere bak ya... hiç mi sizin kendinize ve başkalarına saygınız yok?
Pardon neyimiz anormal?
Saygıyla nasıl bağladınız onu da anlayamadım.
Sizin cevaplarınıza denk geliyorum hep bu şekilde bir ithamlardasınız.
Polimik için gelmeyin zira cevap vermeyeceğim.
Şimdi şöyle ki sevgilisi dediğimiz kişi zaten bu kadını pek umursamıyor. Yani onlar 2 senedir zaten bu şekildeler. Daha doğrusu ben onu da yadırgamıyorum sonuçta bu da onun görüşü.Ben fesadım galiba ama kadın ile konuşmak neden ayıp olsun? Velev ki ayıp, mantıklı düşündüğünde kadının sevgilisi ile konuşmak nedir? Bana birisi öyle bir imada bulunsa midem istediği kadar geniş olsun, ne diyorsun kardeşim ağzından çıkanı kulağın duysun, derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?