Kıskanç Eltim Ve Fesat Görümcemin Bir Olup Bana Yaptıkları..

ama birde surdan yorumlasanız tamam eyvallah eşim bensiz görüşsin ama ben yokken dolduracaklar eşimi senn karın söyle böyle bak gelmiyor vs vs eşimi üzerime salacaklar ben yokken gitti zaman içim içimi yiyecek o zaman nasıl olacak

Ben olsam sen git ben adim atmsm derdim. Kardesi gelince gitsin gorsun gelsin umurumda olmaz. Bayramda kurbani evin onunde kestirir bayramlasmaya gider ben onlar yokmus gibi davranirdim.

Yeri gelince lafini soyleyip cekileceksin kenara. Bazi insanlar iyilikten anlamiyor.

onlar yok gibi nasıl davranabilirim peki.

Eşiniz çocuk mu? Zaten bu şekilde dolduruşa gelme durumu varsa bunu da konuşun. Sen git görüş seni kısıtlayamam ama çocuk gibi ordan dolduruşa gelip onlarla görüşmem konusunda baskı yaparsan külahları değişiriz. Çünkü bana yapılanları sen de gördün, kafamda kurmuyorum. Ne ben seni kısıtlayayım ne sen beni zorla.

dolmak isteyen adam siz yanındayken de bır sekılde dolar
telefon denen bırsey var
dolmak ıstemeyen adam da yanlarında da olsa dolmaz
burda esınızın yapısı onemlı

Sizde gidin canıııııım...olsun bitsin.

dolmak isteyen adam siz yanındayken de bır sekılde dolar
telefon denen bırsey var
dolmak ıstemeyen adam da yanlarında da olsa dolmaz
burda esınızın yapısı onemlı
eşimin yapısı evet cok kolay doldurusa gelir vee hemen bana patlar.

+1000
kesinlikle şişiriyor kendini
bırakın ne halleri varsa görsünler

o halde bırlıkte gıdeceksınız
karısı gbi yanında durup geleceksınız
burada konu acana kadar hiç gtmeyi düşünmemiştim ama su an söyledkleriniz mantıklı geldi sanrm gtmek onlar yok gibi davranmak daha iyi olacak gibi en azndan onlara fırsat vermem değil mi
peki ya bayramda.

Bana kalırsa sen bildiğini okuyacaksın. Biz ne dersek diyelim sen yine dedigini yapacaksin. Yasa ve gor yavrum.

eşimin yapısı evet cok kolay doldurusagelir vee hemen bana patlar.

Hmm sorun anlaşldi sen eşine güvenmiyosun.Milletin sözyle sana patlayacaksa eve zincirlemeye ne dersin iyi bi çözüm.Bu kafayla ya adami bütn akrabalarndan uzaklaştirirsn zamanla senden nefret etmeye başlar.Ya da başinin etni yiye yiye canindan bezdirirsn aa demek ki ablam hakli der iyice onlara yapişir

bunlar klasik şeyler. görümce ve kaynana, eltiyi kötülüyorlarsa o elti eli maşalı aklı başında bir tiptir. elti, görümceyi ve kaynanayı kötülüyorsa görümce ve kaynana her boka karışan tiplerdir. elti görümce ve kaynana birbirinin dedikodusunu yapıp araları çok iyiyse işte o zaman buyrun cehenneme. sen istersen ağzınla kuş tut her dakika senin dedikodunu yapıp yüzüne gülecekler. yani sen onların yanına gitsende gitmesende o cehennemi yaşayacaksın. o yüzden şeytan görsün yüzlerini gitme boşver.

burada konu acana kadar hiç gtmeyi düşünmemiştim ama su an söyledkleriniz mantıklı geldi sanrm gtmek onlar yok gibi davranmak daha iyi olacak gibi en azndan onlara fırsat vermem değil mi
peki ya bayramda.
bayramda da gtmelısınız tabıkı
kocanız bekar gbı neden tek basına yollayıp aılesıne koz vereceksınız kı
gidin gulun eğlenın gelin
sonrasında da arayıp sormayın
ellerıne koz vermeyın yanı

ama gittm zamanda ortam iyice gerilecek.. bilyrm gtmessem eger onlarıda dolduracaklar iyice sarpa saracak herşey
Emin ol bu durumu böyle aylar öncesinden düşünüp denetlendiğini bilseler zil takıp oynarlar ...bırakın sizin mutluluğunuz onların cezası olsun. görmeyin duymayın cevap vermeyin çok darlanırsanız bir bahane bulur erkenden kalkarsınız . Onların eline koz vermeyin gitmeseniz kendilerini dahada önemseyecekler hem kv evinden görümce yada elti sizi koyamaz ev onların değil sizinse onlar kadar hakkınız var. bu durumu büyütürseniz eşinizlede aranız açılır , sonuçta adamın ailesi . Bir tercih yapma durumuna getirmeyin işi .

Sizin mesaj ınızdan çok üye isminiz ve altındaki yazı dikkatimi çekti zor bir kv deniz var galiba Allah sabır versin . Bunu demek istedim sadece sevgiler.

Bence eşinize baskı uygulamanız yanlış bunu sakın yapmayın aksine diger tarafa yönelmesine ebep olursunuz. Sonuçta ailesi size aynı şekilde davranmasını istermisiniz ??

Bende kaynım ve eltim tarafından dışlandım hiç evlerine davet dahi edilmedim. Aramızda hiç konuşma tartışma dahi yok birde . Her seferinde iş yerlerine gittim mecburi kv bir kaç bina ileride oturuyor önünden geçmek zorunda olduğumuz için uğramak zorunda kalıyordum . Dügüne eltim gelmedi bile dügünden sonra ne beni nede eşimi tebrik dahi etmedi . Babam vefat etti hiç biri başın sagolsuna bile gelmediler en son geçtigimiz ramazan bayramında kv gittik onun zoru ile kaynımın iş yerine gittik hoşgeldin dahi denilmedi . Sonra eşim ne yaptı eşime saygı gösterilmiyor diye eşime yapılan saygısızlık bana yapılıyor deyip kurban bayramında annesine abisine bile gitmedi koydu tavrını . Ben zaten en son gittigimiz gün benden bu kadar artık gelmem deyip resti çektim .

Eger sizde sakin olup eşinizin sizin arkanızda durmasını istiyorsanız onun ailesini kötülemeyin o farkeder size yapılanları size destek çıkar mutlaka. Muhatap olmayın girdiginiz ortamlarda , yapılması konuşulması gerektigi kadar muhatap olun onlarla .

onlar yok gibi nasıl davranabilirim peki.
Cok basit onlari gorme duyma. Gidince neseli ol kv kp ( zaten araniz iyiymis) sohbet muhabbet guzel vakit gecir. Cocuklarla ilgilen yap bi seyler. Onlara onemsiz olduklarini hissettir. Canlari isteyip senle konusunca da sen muhatap olma.

Bence abartıyorsunuz. Eşinde görmüş. Bu şekilde evliliğine zarar verirsin.
Şuan koyduğun mesafeyi mumla ararsın. Ortada ilişkileri tamamen kopartacak bir olay göremedim.(aranın iyi olduğu kv kp hatrına)

Bir de kapıda kurban kesmemi kaldı? Gidip kestirip gelmek varken sokakları kan gölüne çevirmek nahoş bir durum...
Hem böylece siz kendi evinizde beklersiniz eşinizi. Sonra gidersiniz bayramlaşmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…