Kıskanç Eltim Ve Fesat Görümcemin Bir Olup Bana Yaptıkları..

ya ben bunu anlamıyorum, siz çocugunuza bir şey alınca gidip başkası da aynısını alınca bu neden ksıkanmak oluyor? ben tam tersi mutlu oluyorum, görmüş begenmişki aynısını almış. bende görümcemde bir elbise gördüm gittim 2 ay sonra aldım acaba oda arkamdan yengem beni kıskanıyor diyor mu? bu arada görümcemle aynı yemek takımını aldık, önce o aldı tabii, başka bir arkadaşımda gördüğüm kitaplıgı da aldık mesela. ama kimsenin bu bizi kıskanıyor diye düşüneceğini sanmıyorum. evimiz ayrı barkımız ayrı, şehir dışındaki bir insan sizin evinize aldığınız aksesuarın aynısını alsa ne olacak?

ayrıca bence siz de kıskanıyorsunuz çünkü sürekli onların ikili ilişkisinden bahsetmişsiniz, siz de sıcak olun aralarına girin, yada hiç muhattap olmayın da dertte etmeyin. eşiniz arkanızda. kurban bayramındada gidin bence kimseye laf vermeyin. kocanızla mutlu mutlu gidin gelin.

peki onun kardeşi neden düşünmedi .. bu benm kardeşim oda eşi ben neden kardeşimin eşine bunu yapıyorum die ne sorgulamadı neden ban yaptı bunları.. neden olayların koptu gün beni kovalarcasına davrandı
İlk olarak kovmamış. Kovalarcasina derken neyi kastettiğini bile bilmiyoruz. İkinci olarak varsayalim ki öyle, onun bu şekilde davranması sana yine de bu hakkı vermez. Bu görümcenle senin aranda. Ayrıca dediğim gibi diyelim ki o kotu bir kadın, vicdansız ve kıskanç bir kadın: senin de mi öyle olan lazım. Bir farkın olmalı bence.

Evet haklsnz ben bu cehennemi her turlu yaşayacağım kaçış yok sanrm. Ne yaparsam yapym

Ben olsam eltim, gorumcem, kv ve kp yuzlerine bile bakmam. Ama esime gitme demem. Esin ailesiyle gorusmene karismiyorsa sende esinin ailesiyle gorusmesin karisma. Boyle bir anlasma yapin aranizda.

hah işte bende gitmek istemiyorum benm olmadm yerde eşiminde işi yok..
ve gidipte kurbanımızda onlar varken orada kestirmem ona
esinle git kv kb dısında onlarla muhatap olma küsme ama mesafeli ol

Neden sorunlarınızı eşinizi oraya göndermeyerek çözebileceğinizi düşünüyosunuz?
Tamam bu ilk aşama tavır koyma, peki sorunlar nası çözülecek?
Yetişkin bi insan olarak gerekirse kavganızı da edip ağızlarının payını vererek veya oturup insan gibi konuşarak sorunlarınızı çözmeniz gerekiyor.Eşinizin günahı olmadığı halde eşinizi bu işlere sürüklemeniz doğru değil bence.Ya da sürükleyecekseniz de bu şekilde değil yani.

Madem öyle eşinize söylerdiniz görümcenizle gider konuşur ağzının payını verirdi.Şu an bu yaptığınız bi yere varmaz ve çok anlamsız bana göre.

Sen ne eltinin nede görümcenin evine gisiyorsun.eşini yanliz birakma sevmedigin insanlarin yüzünden evine huzursuzluk yapma sen kocanla kötü oldunmu onların haberi olucakmı hayır.kocanı yanlız birakma gitigi zaman sende git.sen gitmedinmi onlar daha cok sevinir eşini uzme seni sevmeyenlere fırsat verme . 20 yıllik tecrubeye dayanarak yorum yapıyorum.evin huzurunu başkaları için bozmaya degmez.

Onlar barışmış bu sizi ilgilendirmez sen konuşur ya da konuşmazsın..Ayrıca nasıl buldu senin çocuğuna aldığın şeyleri yaşıt bile değil çocuklarınız yok evini kıskanmış yok kayınpederin senin çocuğunu daha çok seviyormuş yok süs eşyalarını kıskanmış. Böyle konuşan insanları ben samimi bulmuyorun sanki tek torun sizin herşeyin güzeli sende var ayrıca alt tarafı yazın gideceksin ne yani kaldı ki başka şehirlerdesiniz hem eltim görümceme neler yapmış dedin hem görümcemde fena dedim demek elti de o zaman haklıydı bu kadar fa doldurmayın kendinizi

Ayyy baciiiiim icimi baydin.
bırak eğer esin tek gitmek istiyorsa gitsin. Sende oğlunu al gez toz sallama kimseyi

Cok bilindik bir konu. Zira bu forumda butun kadinlari elti ve gorumcesi kiskaniyor.
Konunuzun yarisi sizlik degil zaten. Eltiniz es ailesiyle ister dusman olur, ister can ciger. Bu onlarin bilecegi is. Sizi orasi ilgilendirmez.
Diger kismi ise cok genel gecer. Dislanmak, kovulmak derken neyi kastediyorsunuz mesela? Size ne dediler ki?
Bende gordu aldi, cocugumda gordu cocuguna aldi, zaten bunlari gec. Hem sizinki de bir sey mi? Burada cogu insanin kiskanc eltisi sadece kiskancligindan hamile kaliyor, sizinki de belki sizi kiskandigi icin cocuk yapmistir, oyuncagini filan gectim.

Kendiniz kimseyle gorusmek zorunda degilsiniz. Zaten karsilikli olarak birbirinizi sevmediginiz icin onlarin da sizi ozleyip gormek istedigini sanmiyorum. Burasi tamam. Ama esinizin ailesiyle olan gorusmesine karisma hakkiniz yok. Hele de boyle siradan sebepler icin. Ben cidden konuda ele avuca gelir bir sey goremedim, abarti geldi cogu anlatilan. Burada okudugum yuzlerce konunun aynisinin upuzun versiyonunu okumus oldum.

Valla ben onalrin inadina giderdim heralde. Oraya giden kv ile canim cicim balim olurdum onlarinda yuzune bakmazdim.

İyi ki üstün körü anlatmışsın. Ben bu üstünkörü ile bütün ailenin özelliklerini öğrendim

Hepsini bir araya topla konus konusmadikca kin beslersin ufak biseyde patlarsin

Ne olmuşsa olmuş ben olsam bayramlarda giderim. Dışlarlarsa dışlasınlar ne var yani geçer kenara misafir gibi otururum gelirim. İyi anlaşmak zorunda değilsiniz ki. Ki eşime annenin evine bayramda gitme asla diyemem. Ki kv suçlu bile değilmiş. Çocukça şeyler bu kıskançlıklar, arkanızdan gülüşmeler, dışlamalar falan. Lise gibi... Bence siz onlardan daha olgun davranın. Onlarla hiç konuşmayın değil, mesela sofrada tuzu uzatır mısın dersiniz, ama hepsi bu olsun. Küs değil misin falan diyen olursa çocuk muyum ben, eğlensinler kendilerince bana ne, benim için önemli olan evliliğim deyin geçin.
Kazanan siz olursunuz, eşinizin de hem gönlü kırılmaz hem de onun gözünde değeriniz yükselir.

yok bide gitsin kessin diolar heye ailesi yok yannda oglumuz yok biz yokuz kurban kesecek
asla böyle birşeye izin vermem
Çekirdek ailenin geniş aileden önce gelmesi taraftarıyım bir çok şeyde ama bayramlar geniş aileyle kutlanır bence. Geçmişten günümüze çk az güzel şey kaldı. Her şeyi bozmamak lazım.

Canım daha yolun başındasın.
Senin bu endişen çok yersiz. seninki
Pazardaki et'e soğan doğramak oluyor. Getirme aklına öyle şeyler, durduk yere germe kendini ve eşini. Gün doğmadan neler doğar... Bakma sen böyle iyi olduklarına, yarın kötü de olur onlar o zaman seyir bakarsın. Allah eşinle aranı bozmasın. Mutlu ol inşallah...
Sevgiyle...

Ben olsam suslenir puslenir hic bisey yokmus gibi giderdim. Sende gitmelisin gittiginde hic bir sekilde konusma hosgeldin flnda deme onlar konusursa cevapta verme onlar yokmus gibi davran neden onlar yuzunden esinle aran bozulsun birak ne halleri varsa gorsunler.

İnsan ilişkilerinde seviyeyi saygıyı mesafeyi korumayı ne zaman öğreneceğiz acaba, kim sizi niye kıskansın ya, kendinizi de bu kadar önemsemeyin derim. Bazı kadınlar direk girdiği ailenin kadınlarına ama sadece kadınlarına sebepsiz nefret ve önyargı besleyerek evliliğe başlıyor gibi. Erkek akrabalar hep mükemmel, bir gariplik yok mu bunda? Neyi paylaşamıyorsunuz bu kadar? Onlar beceremiyorsa siz biraz mesafeli olun, illa çekişme mi olmalı?
Ayrıca bu zamanda kapınızın önünde kurban kesmek yerine daha hijyenik, kontrollü bir yeri tercih etmelisiniz bence.

Taa 6 -7 ay sonra olacak olayı şimdiden dert mi ettiniz kendinize . Niye kendinizi boş yere sıkıntıya sokuyosunuz. Karşılaşırsanız ve yine aynı şeyleri yapmaya kalkarlarsa ağızlarının payını verin . Çünkü içinizde tutmussunuz kinlesmissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…