Kıskanç Eltim Ve Fesat Görümcemin Bir Olup Bana Yaptıkları..

Keskin sirke küpüne zarar demiş atalarmiz. Bu kadar eşini zorlarsan ilerde en ufak tartşma da ne kadar knci olduğunu yüzne vurur.Eşm ailemle ne yaşarsa yaşasn bana gtme diyemez senin eşin şimdlik bişey dememis ama bir gün mutlaka diyecek emin olabilirsin.Annesi ya da ablasi biraz ağlasn bizm sen de şu kadar emeğmz var dye herşey değşir.Ha kendin gtme bu konuda ben de olsam gtmezdim.ayrica oglum olmadan demissinz inşallah kücucuk çocuga kurban kesimini izletmeyi düşünmuyosundur.Pedogojik olarak yanliş olur.

bence bu kadar ipleri kopartmayın.
yani onlar geldiğinde bir çay içimlik gidin siz.
hani eşinin kardeşi , abisi , yengesi, yeğeni sonuçta. atsan atılmaz hesabı.
tek yollamakta içinize sinmez. o yüzden onlar yüzsüzse siz de öyle olun. gidin kafanıza uyanlarla haha yapın, yeğeni sevin gelin.
ama kurbanınızı eviniz de kesin.

E güzelim sen de git. Bizsiz gidemez olmaz diyorsun surekli..

Sen bu tavırla bak bana bile itici geldin. Ki ben de gelinim, ki ben de eltiyle benzer muhabbetler yaşadım ama asla eşime bensiz oraya gidemezsin gelemezsin demem..Empati yap, kesinlike çok itici bi şey. Git eşinin yanında sultan gibi uzun kalma al eşini gel sonra. Tatlı dilli ol, bak neler oluyor..

offf içim şişti
çok dırdırcısınız ya
bıbrbırbırbırırıır

çok tantana etmıssınız
sevmıyorsanız kesersınız muhabbetı olur bıter
ya da mesafelı olursunuz

üslubunuz sizin de pek masum olmadıgınızı gösterıyor bence.

ELBETTEKİ izletmeyecegm onu bende bilyrm bir anne olarak ama ailesi yannda olmadan kesilen ve gecirlen kurbana razı gelmem siz gelirmsnz eşinizin sizsis kurban kesmesine bayramını geçirmesine ?

ama ben onlarn yüzünü görmek istemiyorum beni evden kovalar gibi harkeet etti bu insanla neden yüz yüze geleym ki

ben muhabbeti kestim zaten .. ama olup bitmio işte işteleri var..
tantana yapan onlar ben değilim .. bana cok şey yaşattılar ben burada üstün körü anlattm herşeyi.

+1

kurbanımı evimde kesecegm zatne herkez kessn nolacak diyor oldu.. bizsiz gtsn kessn bayramı orda geçirsin.. asla musade etmem resti cekerim o anda eşime..
demissnz ki bir çay içimlik onlar bunu bile hak etmeyen insanlar
evet eşimide yalnız göndermek istemiyorum çünkü dolduracaklar bliyorum

Cnm ev kv kb evi oraya gidince görümce yada eltiye gitmiş olmuyorsun ki ben olsan süslenir püslenir giderim kv kb ile eşim ile sıkı fıkı olurum Güler eğlerim omlarında yüzüne bakmam bırakırım uzaktan bakıp bakıp kıskansınlar içleri içlerini yesin bitirsin sen değil onlar kaçacak delik arayacak birde hediye götür kayın valideye iyi gelin olursun iyice çatlarlar bak bu fırsat kaçmaz

ben muhabbeti kestim zaten .. ama olup bitmio işte işteleri var..
tantana yapan onlar ben değilim .. bana cok şey yaşattılar ben burada üstün körü anlattm herşeyi.
hepimiz yasadık evlenırken bu tarz seyler

ben de esımın aılesınden hiç hoşlanmıyorum , farklı sehırlerdeyız

senede bır ıkı kere gideriz

oraya gtmek bana ölüm gbi gelir ama eşimin hatırına giderim

hem de ben eşimin yanında olmak isterım , onu yanlız gondermek ıstemem.

yanlız gtmek ısterse de gidebilir.

bu sekılde davranırsanız hayatınız boyunca mutsuz olursunuz

size yaptıklarını ailesine kabul ettıremezsınız

eşiniz de bir yere kadar eder ama boyle sureklı o onu dedi, o bunu yaptı, o evıne benım aldıgım esyaların aynısını aldı gbı gereksız detaylara takılırsanız eşiniz de bir süre sizi dırdırcı olarak gorur ve yanınızda olmak ıstemez.

eşinize huzur verin , bol laf bol dırdır değil..

benım gorumcem ya da eltım benım esyalarımın aynısından evıne alsa mesela hiçç umrumda olmaz.

ya da ıkısı küsken ben evlendıkten snr barıssalar, banane ki bunlardan

isteyen ıstediği ile konusur, istediği gbi davranır

kimseye kendi doğrularınızı dayatamazsınız

ya da olanlar sizin olmasını ıstediğiniz gbi değildir.

her birey farklı bır ınsandır

boşa germeyın kendınızı

bizimkiler de bir çay içimini hak etmeyen insanlar
benımle evlendı dıye esımı aylarca aramayan sormayan ınsanlar
ama ne yapalım
bırak eşin kendı gorsun bunları
gormezse de sen zorla gosteremezsın
eşime rest cekerım demıssın ya, cocugun var bence daha ılımlı olmalısın
eşin sana bır gün rest cekerse ne yapacaksın

?

Eğer gitmeseniz bu durumu kullanım kv kb il aranızı açmaya çalışırlar Eminim buna

bence sizde de sorun var. mesajlarınızda ılımlı olmadığınızı savaş modunda olduğunuzu görüyorum. yalnız o bahsettiğiniz kişi eşiniz ve eşinizin canından can olan kişiler. siz isteseniz de istemesiniz de görüşecekler yani. boşuna evinizin huzurunu kaçırmayın.

Anne-kardeş bunlar silinmez. Eşlerin görüştürüp görüştürmeme hakları yok. Ortada hakaret varsa haklısınız ama yok beni yalnız bıraktılar benimle muhatap olmadılar sen de sileceksin denmez.
Sizden önce eltinin kötü olması herkesin birbirinin arkasından konuşması falan bunlar önemli değil. Bunlara takılmayın. Sonra iyi oldularsa bu da onların bileceği iş. Onların kendi iki yüzlülükleri ama gene sizi ilgilendiren sizi etkileyen bir şey yok.
Sizinle fazla muhatap istememeleri de hakları, siz de neredeyse eşinizin zoru ile görüşüyorsunuz. Yani siz de muhatap olmak istemiyorsunuz. Aslında eşinizin zoru ile de görüşmemeniz lazımdı. İçinizden gelmiyorsa gelmesin yani. Mesafe candır. Bundan sonra da kesinlikle görüşmeyin. Ama eşinizin görüşmesini engellediğiniz hiç bir senaryoda mutlu olamazsınız. En basitinden yarın kardeşi vefat etse sizin aranızda inanılmaz uçurum olur. Ne o sizi görüşmeye zorlasın ne de siz ona engel koyun. Eşinizle ama net olun. Yazın gelirle de görüşmek isterse tamam görüş. Ama asla bir daha beni bu konuda zorlama. Bak beni o kadar mutsuz etmelerine rağmen ben sana karışmıyorsam senden de bu konuda tek cümle duymak istemiyorum diyin.

Olayın koptuğu gün diyorsunuz, ne oldu ki?

Bende abartan birisiniz izlenimi uyandı mesela.

Eşimin akrabası tarafından alenen hakarete uğradım ama ben görüşmüyorum sen de görüşemezsin demedim, deliliğine veriyorum ve ben bundan sonra görüşmüyorum dedim, eşim gitti gördü.

Abartmayın bu kadar, eşinize müdahale edecek bir şey yok.

Valla o kadar sevinirim ki kurbani benden uzak bi yerde kesmesine ama sen zaten buraya fikir sormaya degil fikrini tasdiklettirmeye gelmissin. Maşallah herkese yetiyorsun tek başna sanirim olayda sadce görümcen ve eltin suçlu değil istedgini yap be güzelim! Milletin zamanini niye caliyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…