• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocugumu eşimin ailesine göndermek ıstemıyorum

Ben bir şey soracam çocuğunuza uşak tutmussunuz bakıcı demek heralde

Bebeğine uşak mi tuttun ? Bakıcı tuttun diye gorumcenler karını boşa mı dedi ? Kocan bizim evdeki süs bitkisi kadar etkili değil heralde konuda yok. Ben olsam muhattap olmam. Alabilecek olan gelsin alsın hadi bakalım.

Bebeğine uşak mi tuttun ? Bakıcı tuttun diye gorumcenler karını boşa mı dedi ? Kocan bizim evdeki süs bitkisi kadar etkili değil heralde konuda yok. Ben olsam muhattap olmam. Alabilecek olan gelsin alsın hadi bakalım.
yanlış yazmışım kaynanama mesafe koydum cocugumj vermedim uzaklaştırdım görmüyordu dıye eşime arayıp boşan gıtsın dediler ,çünkü onların dediğimde yaptığında hıc bır problem yok ben bebegımı uzak tutum göstermedim dıye hatalı oldum

Eşim çok cabaladı laf yaptı üzerlerine yürüdü gerekem cevapı verdi ama yok iş kaynanam damatlarına aratıp döv kapı önüne koy bak nasıl anneni dınlıyo baktı yok hala bebegı uzaklaştırıyo boşan gitsşn dıye ifadeler kullandılar eşimde zaten em kısa sürede evi ayırdı

Eşim çok cabaladı laf yaptı üzerlerine yürüdü gerekem cevapı verdi ama yok iş kaynanam damatlarına aratıp döv kapı önüne koy bak nasıl anneni dınlıyo baktı yok hala bebegı uzaklaştırıyo boşan gitsşn dıye ifadeler kullandılar eşimde zaten em kısa sürede evi ayırdı
Onlar dövüyor heralde karısını. Bunca olaya rağmen kocan sana çocuğu götürecem demiyorsa kafana takmaya bile gerek yok. Değiştir numaranı en fazla kocan uğraşır sanaane.

Onlar dövüyor heralde karısını. Bunca olaya rağmen kocan sana çocuğu götürecem demiyorsa kafana takmaya bile gerek yok. Değiştir numaranı en fazla kocan uğraşır sanaane.
Eşimin amcası cocugu getır gorelım dıyo ama kaynanam olacak kışı de eşimin amcasında kalıyo kendı evi var ama kendi evinde kalmıyor neyse işte kaynanam olduğu için de götürmüyorum cocugu,amcası fln zaten evımıze gelıp goruyo ben onların evınde gıtmıyprum pek

Back