- Konu Sahibi kizilcik_serbeti
Hsyır evlilik içinde verilmesi gerekiyormuşKonudan bağımsız, o bosanirken ödenmiyor mu? Gerçekten bu konuda bilgili değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hsyır evlilik içinde verilmesi gerekiyormuşKonudan bağımsız, o bosanirken ödenmiyor mu? Gerçekten bu konuda bilgili değilim
Ben yargılamak için demedim sizin düzenle bizim düzen aynı bende modern köleliğe karşıyım açıkcası. Erkeğin fıtratı belli, çalışıp geçim onların derdi olmalı. Eşitlik diye diye kadınlar erkek,erkekler kadın gibi oldu. Tabi geçim sıkıntısı paranın yetmediği durumları saymıyorum. Bir erkek maaşıyla evin gıdasını kirasını faturasını yettiriyorsa kendi yapmalı. Mesela bunlara yeter ama yılda iki üç kez tatile yetmez ben orda devreye girerim,keyfi alışverişler vs vs. İyikide eşim bu kafada böyle yetişmiş, maaşımı kocamın eline saysam çalışma motivasyonum kalmazdı açıkcası Yerinizde olsam takıyada yardım ederdim o ayın bütçesine göre karar verirdim yani. İlla yapardık ama bana takıldıysa takmadan geçmezdimcanim cidden gozum acildi esitlik diye diye erkeklerin her kahrini niye ceksin kadinlar.benimde prenses olmaya hakkim var.ayrica arada kadin tabi buyukluk gosterip esine yardim etmeli ama gonlunden kopup.eş kisisi boyle kadinlara asil saygi duyuyorlar.guclu kadin bence bu demek
ailem hiçbirşeye karışmaz biraz bağımsız biriyim.Çok toksik birisiniz. Her zaman erkekler böyle olmuyor işte bazen de kadınlar böyle. Aileniz de mi böyleydi?
hak veriyorum canım sana öyle yaparız muhtemelenBen yargılamak için demedim sizin düzenle bizim düzen aynı bende modern köleliğe karşıyım açıkcası. Erkeğin fıtratı belli, çalışıp geçim onların derdi olmalı. Eşitlik diye diye kadınlar erkek,erkekler kadın gibi oldu. Tabi geçim sıkıntısı paranın yetmediği durumları saymıyorum. Bir erkek maaşıyla evin gıdasını kirasını faturasını yettiriyorsa kendi yapmalı. Mesela bunlara yeter ama yılda iki üç kez tatile yetmez ben orda devreye girerim,keyfi alışverişler vs vs. İyikide eşim bu kafada böyle yetişmiş, maaşımı kocamın eline saysam çalışma motivasyonum kalmazdı açıkcası Yerinizde olsam takıyada yardım ederdim o ayın bütçesine göre karar verirdim yani. İlla yapardık ama bana takıldıysa takmadan geçmezdim
kendi paramla aldığım şeyler tabiki benim üzerime oluyor ya bu kocadan mal kaçırmak değil esimede diyorum ölürsem çocuklarım için .Dindar ailelerde mallar kadının üzerine mi oluyormuş? İlginç geldi.
Eşin seni el üstünde tutuyormuş böyle şeyler için arayı bozma hiç. Kötü niyetle söylememiştir zaten, seni finansal anlamda kısacak adam baştan böyle olmazdı. Hamilesin heralde o yüzden duygusal bakıyosunhak veriyorum canım sana öyle yaparız muhtemelen
Böyle şeyleri sürekli dillendirmeyin, çağırmayın. Eşiniz sizin ardınızdan kalan malları çocuklarına vermeyecek kadar gerizekalıysa hiçbir din o adamı ıslah edemez zaten.kendi paramla aldığım şeyler tabiki benim üzerime oluyor ya bu kocadan mal kaçırmak değil esimede diyorum ölürsem çocuklarım için .
Evet evet sinirle kendini doldurma hiç. Belki maddi olarak sıkıştığı bşr zamanda ondan öyle demiştir. Değmez huzurunuzu bozmaya. Eşin bencil ve paracı değil anlattıklarından öyle düşündüm.evin sorumlulugunu o aliyor canim yani kendiside benden asla beklentisi olmadi .genelde ben teklif yaparsam olur.iste teklifi ben yaptim altin konusunda ben bozuyorum sayilir ya da sinirle oyle dusunuyorum ama onun suan haberi yok
çok haklısın canım . güzel yuvamızı böyle basit konularla bozmayayım.teşekkürlerEvet evet sinirle kendini doldurma hiç. Belki maddi olarak sıkıştığı bşr zamanda ondan öyle demiştir. Değmez huzurunuzu bozmaya. Eşin bencil ve paracı değil anlattıklarından öyle düşündüm.