- 9 Ağustos 2015
- 10.116
- 23.832
- 478
- 31
ama birde surdan yorumlasanız tamam eyvallah eşim bensiz görüşsin ama ben yokken dolduracaklar eşimi senn karın söyle böyle bak gelmiyor vs vs eşimi üzerime salacaklar ben yokken gitti zaman içim içimi yiyecek o zaman nasıl olacakAnne-kardeş bunlar silinmez. Eşlerin görüştürüp görüştürmeme hakları yok. Ortada hakaret varsa haklısınız ama yok beni yalnız bıraktılar benimle muhatap olmadılar sen de sileceksin denmez.
Sizden önce eltinin kötü olması herkesin birbirinin arkasından konuşması falan bunlar önemli değil. Bunlara takılmayın. Sonra iyi oldularsa bu da onların bileceği iş. Onların kendi iki yüzlülükleri ama gene sizi ilgilendiren sizi etkileyen bir şey yok.
Sizinle fazla muhatap istememeleri de hakları, siz de neredeyse eşinizin zoru ile görüşüyorsunuz. Yani siz de muhatap olmak istemiyorsunuz. Aslında eşinizin zoru ile de görüşmemeniz lazımdı. İçinizden gelmiyorsa gelmesin yani. Mesafe candır. Bundan sonra da kesinlikle görüşmeyin. Ama eşinizin görüşmesini engellediğiniz hiç bir senaryoda mutlu olamazsınız. En basitinden yarın kardeşi vefat etse sizin aranızda inanılmaz uçurum olur. Ne o sizi görüşmeye zorlasın ne de siz ona engel koyun. Eşinizle ama net olun. Yazın gelirle de görüşmek isterse tamam görüş. Ama asla bir daha beni bu konuda zorlama. Bak beni o kadar mutsuz etmelerine rağmen ben sana karışmıyorsam senden de bu konuda tek cümle duymak istemiyorum diyin.