Kıskanç Eltim Ve Fesat Görümcemin Bir Olup Bana Yaptıkları..

hah işte bende gitmek istemiyorum benm olmadm yerde eşiminde işi yok..
ve gidipte kurbanımızda onlar varken orada kestirmem ona

Eşinizle sanırım bu konuyu konuşmak için erken. Ama kurban bayramına yakın koçlara ya da ailenize uygun bakın, eşinize niyetinizi belli edin.

hayır onlarn evinde otrmuyor kendi evi var yazları geliyor sadece 3 ay

nie gitsn kessin biz ailesi değilmiyiz nie benm kurbanım onlarn yannda kesiliyor getirsin kapımızın önünde kessin ?

Ben de istemem açıkçası. Eşim de bana destek çıkardı eminim. Ne abla ne anne dinlemez, dinlemedi. Hele onun yanında böyle davranacaklar bana, insan yerine koymaz.

bu taktik aslında işe yarayabilir demi.. böyle deneyecem kesinlikle cok tşk ederim.

nie gitsn kessin biz ailesi değilmiyiz nie benm kurbanım onlarn yannda kesiliyor getirsin kapımızın önünde kessin ?

iyide nerde kesildiğinin ne önemi var ..sonuçta kurban sizin .. orda kesilirse ailesi olmaktan çıkacak haliniz yok.. kapı önünde kurban kesilmesine izin verilmiyor zaten artık..

Ben de istemem açıkçası. Eşim de bana destek çıkardı eminim. Ne abla ne anne dinlemez, dinlemedi. Hele onun yanında böyle davranacaklar bana, insan yerine koymaz.
yok bide gitsin kessin diolar heye ailesi yok yannda oglumuz yok biz yokuz kurban kesecek
asla böyle birşeye izin vermem

Bence de üslup değiştirilmeli. Ne fena düşünceli eşim var değil de, eşime fenalık peşindeler diye düşünmeli.

iyide nerde kesildiğinin ne önemi var ..sonuçta kurban sizin .. orda kesilirse ailesi olmaktan çıkacak haliniz yok.. kapı önünde kurban kesilmesine izin verilmiyor zaten artık..
yoo bizim evimizn önü müsait herkez kesiyor... imkanmz da var vla kusura bkamasnda kimse..
asla izin veremem ben olmucam oglumuz olmayacak gidecek onlarn yannıda kurbanımızı kesecek hiç kesmesn daha iyi.

Bu kadar detay vermenize gerek yoktu bence. Neyse, esiniz siz olmadan gidip orada kurban kesmek isterse birakin gitsin, siz de resti ceker kendi ailenize gidersiniz (araniz iyiyse). Yani adam sizsiz de orada rahat edebiliyorsa ne soyleseniz anlamaz bence, harekete gecmek lazim. Ben de sizinle benzer durumda sayilirim, esimin babasi ile gorusmeme karari aldim, yaza da dogum var nasipse. Bakalim kim gerim gerim gerilecek? Onlar mi ben mi?
Zor bir durum, insallah istediginiz gibi halledebilirsiniz durumu. Ha illa ki esinizin ailesi ile de kesmek zorunda degilsiniz bence, kucukbasi ayri kesebilirsiniz. Hani esijiz de hu sekilde gitmek zorunda hissetmez bence.

yoo bizim evimizn önü müsait herkez kesiyor... imkanmz da var vla kusura bkamasnda kimse..
asla izin veremem ben olmucam oglumuz olmayacak gidecek onlarn yannıda kurbanımızı kesecek hiç kesmesn daha iyi.
kurban nerde kesilir bilmem de
çok çocuksunuz belli hatalı hareketleriniz var

bikere namusunuza laf edilmedikten veya çok büyük bişey olmadıktan sonra eşinize gidip gelemezsin diyemezsiniz
oda size diyemez böyle bir muamele görmüş olsa bile

eltinizle görümceniz bırakın can ciğer olsunlar çok takmışsınız
bnen olsam kv kp yanına gider onlaı görmezden gelirim

bende onu diyorumm zaten eğer ailesi olmadan giidp orda kesecekse eşimede yazıklar olsun ne diyim.

hem oraya gidip hem onlar görmezden nasıl gelilnir peki.. konuşmayarak mı

peki hiç anlamadım mantığınızı ama bana kalsa parçalanır gelir işte mis gibi, pisliğiylede uğraşmam

Bence abartiyorsun Tek başına kessin istiyorsan onun maliyeti de uğraşı da çok fazla. Su zamanda en istekli kişi bile onunla uğraşamaz. Ote yandan anlattıklarında ailesiyle kurban kesmesine mani bi şey yok.

Açık söyleyeyim, sen kendi kendini bunlarla sisiriyorsun ve istiyorsun ki esin de ailesiyle bu sebeple mesefe koysun arasına. Ama yukarida da dedim, elle tutulur somut bi olay yok. Sen baştan onlara eyvallah etmeyen, hatır bagismalayan eltinin şimdi hiçbirşey yokmus gibi ailede saygı ve muhabbet gormesine sinirleniyorsun. Bu eşinin, bayramda annesinin evine gitmemesi için sebep mi?

Ben ortada somut olarak sana yapılan birşey göremedim. Belki de sen açık yazmadığın için. Ama her ne olursa olsun bir insanı kardeşini görmekten men etme hakkın yok. Sen görüşmeyebilirsin ama insani olarak kocana boyle bir yasak koyman hem hakkın değil, hem doğru değil. Unutma onlar et ve tırnak. Kardeşin varsa anlarsın ne demek istediğimi.

peki görümcemin yaptıkları bir kere göz yumdum birdaha yummayacam
ben eşime bayramda gtmesin demyrm ki elbette gidecek..
aslada anasıla babasıla arasına mesafe koymasn
ama biz olmadan ailesi olmadan da oraya gidip kurban kesmesine musade edemem. biz neyiz o zaman .. ?

peki onun kardeşi neden düşünmedi .. bu benm kardeşim oda eşi ben neden kardeşimin eşine bunu yapıyorum die ne sorgulamadı neden ban yaptı bunları.. neden olayların koptu gün beni kovalarcasına davrandı

peki hiç anlamadım mantığınızı ama bana kalsa parçalanır gelir işte mis gibi, pisliğiylede uğraşmam
mesela pislik su bu degil ki.. ailesi dururken ailesinin yannda olmak varken onlarn yana gidecek düşünün.. ben razı gelmem öyle kesilecek kurbanda kesilmesin hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…