- 19 Mayıs 2020
- 47.093
- 211.303
- 548
- Konu Sahibi Elfadatprk
-
Size onun istediği gibi biri haline gelirseniz evlilik ile ödüllendirileceğinizi aşılamaya çalıştı değil mi? Ah işte avcı ruhu. Asla kendi istedikleri gibi birine gitmezler , onlar av değil , av olmayan bir şey de çok sıkıcı. Av da avlanınca av olmaktan çıkıyor, asıl o zaman daha sıkıcı.Ona soracak olursanız kendi zaten gönül eğlendiriyordu, benim gibi bir insan çocuklarının annesi olamazdı ama o günün sabahı hep birlikte uyanacağımızdan falan bahsediyordu. Nerden tutsam elimde kalıyor tutarsızlığı. Sağlıklı değil o da
4 sene kötü alıştırmışsınız, tabi bekler. Ben de olsam beklerim ki.Arkadaşım, benim 4 Senem geçti manipülasyonlara. Sürekli beni suçlayan, sürekli kendimi kötü hissettiren biriydi. Sürekli kendini haklı görürdü, hiçbir şeyi içime sindirmezdi.Hep ben adım attım barışmak için, aradım evine gittim vs vs. Şimdi ipler tamamen koptu 1 ay önce. Hâlâ benden mesaj beklediğini duydum sen düşün gerisini.
Ben de tamamen aynı durumdayım. Bu zamana kadar hep ben bir adım attım sanki çok mutlu ve sağlıklı bir ilişkim varmış gibi. Çok nadir özür diledi benden tek tek sayabileceğim kadar az. Son olayda gözümü boyamak istemiş fark ettim. Benden mesaj beklediğine adım kadar eminim ben de. Ama asla yapmayacağım bu sefer. Artık kaldıramıyorum. Sürekli gerginim neye alınır neye küser, nerde çeker gider diye. Kimin hayatına çörekleniyorsa orada kalsın, benden uzak olsun.Arkadaşım, benim 4 Senem geçti manipülasyonlara. Sürekli beni suçlayan, sürekli kendimi kötü hissettiren biriydi. Sürekli kendini haklı görürdü, hiçbir şeyi içime sindirmezdi.Hep ben adım attım barışmak için, aradım evine gittim vs vs. Şimdi ipler tamamen koptu 1 ay önce. Hâlâ benden mesaj beklediğini duydum sen düşün gerisini.
Sakın yapma. Sana iyi davranma sebebi bu idi, kendini sorgulaman, kendini suçlu hissetmen. Anlattıklarından çıkardığım profesyonel bir manipülatör o kişi, narsist bile olabilir. Senin de hatalı konular olabilir, bu davranışları hak ettiğin anlamına gelmiyor, insan olarak hata yapma hakkını kullanmışsın. Kararının arkasında dur.Ben de kısıtladım onu ben de çok sorun çıkardım gibi geliyor sürekli. Onun yaptıklarından çok kendi hatalarıma dönüp sürekli yapmasa mıydım? Ben mi sebep oldum diye düşünmeye başlamam inanılmaz kolay oluyor
Tam olarak öyle oldu. Beni hep bir şeyleri hak etmeyen biri olarak göstermek istedi. Etek mi giyiyorsun nasıl anne olacaksın, sen anne olsan evlensen bile sadık kalmazsın gözün durmuyor sürekli milleti izliyorsun, herkese mavi boncuk dağıtıyorsun. Kimse seni bu halinle istemez vs. O çok acılar çekmiş benim yüzümden, hep gözü dışarıda olan benmişim o bana tahammül etmiş, tüm namussuzluğuma rağmen kabul etmiş beni. Gerçekten normal değildi hareketleri. Uzman değilim, doktorum da görmedi kendisini ama hem paranoyaları var dedi, hem de narsisist özellikler gösteriyormuş. Her şekilde zehir ettik hayatımızı.Size onun istediği gibi biri haline gelirseniz evlilik ile ödüllendirileceğinizi aşılamaya çalıştı değil mi? Ah işte avcı ruhu. Asla kendi istedikleri gibi birine gitmezler , onlar av değil , av olmayan bir şey de çok sıkıcı. Av da avlanınca av olmaktan çıkıyor, asıl o zaman daha sıkıcı.
Ailemden, arkadaşlarımdan birileriyle de paylaştım. En başından istemiyorlardı zaten kendisini. Ama kör sağır oldum, sürüklendim. Doktorum da anlattıklarımdan yola çıkarak olabilir dedi. Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum ne zaman mutlu olsam, içten bir şekilde sevinsem mutlaka kat be kat üzdü, sanki düşmanı varmış gibi. Mutlu olmamı istemiyor gibi. Tek bir özel günüm yok mutlu geçen.Sakın yapma. Sana iyi davranma sebebi bu idi, kendini sorgulaman, kendini suçlu hissetmen. Anlattıklarından çıkardığım profesyonel bir manipülatör o kişi, narsist bile olabilir. Senin de hatalı konular olabilir, bu davranışları hak ettiğin anlamına gelmiyor, insan olarak hata yapma hakkını kullanmışsın. Kararının arkasında dur.
Valla kimleri kimleri seviyorlar istiyorlar aklınız hayaliniz durur. O herif eteğinize bilmem neyinize sizden yüz buldu karıştı, canınıza sizden yüz bulup okudu. Şöyle eli sopalı bir cadının elinde mum oluyor onun gibiler merak etmeyin siz.Tam olarak öyle oldu. Beni hep bir şeyleri hak etmeyen biri olarak göstermek istedi. Etek mi giyiyorsun nasıl anne olacaksın, sen anne olsan evlensen bile sadık kalmazsın gözün durmuyor sürekli milleti izliyorsun, herkese mavi boncuk dağıtıyorsun. Kimse seni bu halinle istemez vs. O çok acılar çekmiş benim yüzümden, hep gözü dışarıda olan benmişim o bana tahammül etmiş, tüm namussuzluğuma rağmen kabul etmiş beni. Gerçekten normal değildi hareketleri. Uzman değilim, doktorum da görmedi kendisini ama hem paranoyaları var dedi, hem de narsisist özellikler gösteriyormuş. Her şekilde zehir ettik hayatımızı.
Şunu düşün 3 yıl 33 yıl da olabilirdi. Ruhunu öldürecekti, maddi manevi sömürecekti. Atalarımız diyor ya zararın neresinden dönersen kardır. Zarardan döndün. Devam etseydin İnan yaptıklarının dozu artacaktı. Her hareketi ile bir sonraki için yerini genişletiyor. Bu kadar düşünüp empati yapmaya devam edersen kendini suçlayıp onu haklı görürsün ve ona dönüp yapacağı herşeyi kabullenirsin. Yapma, kendine acımıyorsan anana acı, kadın bunları yaşaman için mi 9 ay karnında taşıdı seni, doğurdu, büyüttü. Lütfen kendine saygı göster, kendini sev.Ailemden, arkadaşlarımdan birileriyle de paylaştım. En başından istemiyorlardı zaten kendisini. Ama kör sağır oldum, sürüklendim. Doktorum da anlattıklarımdan yola çıkarak olabilir dedi. Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum ne zaman mutlu olsam, içten bir şekilde sevinsem mutlaka kat be kat üzdü, sanki düşmanı varmış gibi. Mutlu olmamı istemiyor gibi. Tek bir özel günüm yok mutlu geçen.
Bu tip insanlara karşı, şiddet bişeyi çözmez diyenler şiddetin dozunu ayarlayamıyor sözüne dayanarak hak ettiği cevabı veririm. Verdiğim cevap bana yakışmıyor mu? Hiç sorun değil, ben de insanım, bazen yakışmayan davranışlar gösterebilirim.Valla kimleri kimleri seviyorlar istiyorlar aklınız hayaliniz durur. O herif eteğinize bilmem neyinize sizden yüz buldu karıştı, canınıza sizden yüz bulup okudu. Şöyle eli sopalı bir cadının elinde mum oluyor onun gibiler merak etmeyin siz.
Şiddetin dozunu hep onlar mı ayarlayamayacak ahahahshsjshBu tip insanlara karşı, şiddet bişeyi çözmez diyenler şiddetin dozunu ayarlayamıyor sözüne dayanarak hak ettiği cevabı veririm. Verdiğim cevap bana yakışmıyor mu? Hiç sorun değil, ben de insanım, bazen yakışmayan davranışlar gösterebilirim.
Aynen öyle. Ben yüz verdim, kıymet verdim hiç hak etmediği şekilde. Layık olduğu şekilde davranamadım. Yapamam da yapmak da istemem. Benden uzak olsun da Mevlam bilir gerisini diyorum. Kendi yoluma baksam bin şükür..Valla kimleri kimleri seviyorlar istiyorlar aklınız hayaliniz durur. O herif eteğinize bilmem neyinize sizden yüz buldu karıştı, canınıza sizden yüz bulup okudu. Şöyle eli sopalı bir cadının elinde mum oluyor onun gibiler merak etmeyin siz.
Bir sonraki adımın fiziksel şiddet olduğunu düşündüm en son tartışmada. O an yanında olsaydım bu adam bana bir zarar verirdi düşüncesi ilk defa geçti aklımdan. Yarın öbür gün onu aldattığımı düşünüp 3.sayfa haberlerine konu etmeyeceğine dair hiçbir güven yok. Şimdiden yorgun ve yaşlanmış hissediyorum. Devam edemeyeceğm bir noktaya giriyordum zaten. Sonu hızlandırdı sağ olsun. Umarım, çok teşekkür ederim zaman ayırıp yazdıklarınız içinŞunu düşün 3 yıl 33 yıl da olabilirdi. Ruhunu öldürecekti, maddi manevi sömürecekti. Atalarımız diyor ya zararın neresinden dönersen kardır. Zarardan döndün. Devam etseydin İnan yaptıklarının dozu artacaktı. Her hareketi ile bir sonraki için yerini genişletiyor. Bu kadar düşünüp empati yapmaya devam edersen kendini suçlayıp onu haklı görürsün ve ona dönüp yapacağı herşeyi kabullenirsin. Yapma, kendine acımıyorsan anana acı, kadın bunları yaşaman için mi 9 ay karnında taşıdı seni, doğurdu, büyüttü. Lütfen kendine saygı göster, kendini sev.
el insaf kendinize biraz saygı duyun bu nedir ya huOna soracak olursanız kendi zaten gönül eğlendiriyordu, benim gibi bir insan çocuklarının annesi olamazdı
Çok haklısınız. Birden çok duydum bu lafı ve çok daha ağırını. Özsaygım ve sevgim tahmin edemeyeceğiniz kadar eksikti. Şimdi yine en azından objektif bakabiliyorum diyorum. Toplamaya çalışıyorum kendimi.el insaf kendinize biraz saygı duyun bu nedir ya hu
Kesinlikle böyle düşünmeyin. Hastalıklı bir beyni var karşınızdakinin inanın buna. Seven insan sevdiğini kısıtlamıyor aksine güveniyor. Hele ki kıyafeti için sen kendini sergiliyorsun tarzında asla olmuyor.Ben de kısıtladım onu ben de çok sorun çıkardım gibi geliyor sürekli. Onun yaptıklarından çok kendi hatalarıma dönüp sürekli yapmasa mıydım? Ben mi sebep oldum diye düşünmeye başlamam inanılmaz kolay oluyor
O kadar emin ki kendinden bunları söylerken. Sadece kıyafet de değil, her an her hareketim başka erkekler için. Ailesinden, yakın arkadaşlarından yakıştırmadığı tek kişi bile olmadı. Kuzenine giderken ruj sürdüğüm için adamı baştan çıkarmaya gittiğimi ima edip yine ayrılmıştı. Sevginin bu olmadığına çok eminim zaten artık.Kesinlikle böyle düşünmeyin. Hastalıklı bir beyni var karşınızdakinin inanın buna. Seven insan sevdiğini kısıtlamıyor aksine güveniyor. Hele ki kıyafeti için sen kendini sergiliyorsun tarzında asla olmuyor.
Neler neler gelmiyor ki aklıma. Bunlar yine sakinlediğim zamanki düşüncelerim. İnsanın kendine yaptığını hiç kimse yapamıyormuş gerçektenHani hala bişeyleri sorguluyor oluşunuza hayran kaldım
Gerçekten seven insanla karşılaşırsınız umarım o zaman nasıl katlanmışım bu tipe diyeceksiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.O kadar emin ki kendinden bunları söylerken. Sadece kıyafet de değil, her an her hareketim başka erkekler için. Ailesinden, yakın arkadaşlarından yakıştırmadığı tek kişi bile olmadı. Kuzenine giderken ruj sürdüğüm için adamı baştan çıkarmaya gittiğimi ima edip yine ayrılmıştı. Sevginin bu olmadığına çok eminim zaten artık.
İnşallah bu kadar çok düşünmeyi de bırakıp tamamen sileceğim hayatımdan
Gerçekten seven insanla karşılaşırsınız umarım o zaman nasıl katlanmışım bu tipe diyeceksiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?