- 9 Şubat 2010
- 18.814
- En iyi cevaplar
- 1
- 42.823
- 1.123
- Konu Sahibi Elfadatprk
-
Narsistle mücadele diye bir blog var, mutlaka araştırın. Sevgilinize narsist diyemem ama sağlıksız davranışları onların özellikleriyle çok örtüşüyor. En azından attığı adımların nereye gittiğini anlamanıza çok faydası olur.Son bir ayda her şey değişti sandım, sabahına çocuğumuz şöyle olurlar, seni seviyorumlar, birbirimize aldığımız bazı şeyleri baş ucuna koyup fotoğraf atmalar. Bir bakıyorum adam birkaç saat sonra düşmanına saldırır gibi küfrediyor. Ben de her defasında daha da geriye gidip başa sarıyorum. Umarım, çok teşekkür ederim
Çok iyi demişsin ağzına sağlıkÇok ağır konuştum ilk defa bilmiyorum gelecek gibi görünmüyor. Çok haklı olduğunu düşündüğü için şimdi özür bekliyordur üstüne. Ben paylaşım yaptığım için bir şey oluyorsam senin ablan, kardeşin bu işin piri o zaman demek zorunda kaldım artık, iyice çirkinleştik. Düzelmeyeceğini biliyorum, 3 senedir bir adım ileri gitmedi adam. Hep aynı muhabbetler ama ben tükendim artık
Erkekler hiç de böyle değil partnerine değer veren adam üzerine titrer konuşmadan düşünür kırar mıyım diyeAyy erkekler hep böyledir.
ne yapalım yani millet dışarı süslenip çıkarken gezmeye işe vs. biz ev halimizle mi çıkalım paspal gibi
öyle çıksak bu sefer yanıma yakışmıyorsun bak diğer kızlar ne kadar güzel bakımlı der gözleri ona kayar
sallayın bir daha da barışıp bunu kendinize yapmayın
Sorulabilecek en doğru soru…Niye 3 senedir sürüklüyorsunuz bu cesedi?
Sadece muamele etmekle kalmadı defalarca açık açık öylesin de dedi. En son maalesef ailesindeki kadınları da katmak zorunda kaldım. Ablası da mini giyiniyor ki isterse çıplak gezsin isterse bikiniyle. Dışarıya inanılmaz rahat konuşur onlara yakışıyor olur, ben bacak sov yapıyormuşum ama. İlk defa höst dedim ben de, hayırlısı olur inşallah bundan sonraHazır sepetlemişken sakın dönme. Aklı olan hiçbir kadına bu şekilde davranılamaz. Sana fahişe muamelesi yapıyor resmen. Kendini beğendirmek, bacaklarını göstermek... Bu cümleleri kurmak kimin haddine düşmüş. Çok zorlarsa "ben sana layık olacak kadar ahlaklı değilim git ahlaklısını bul" deyin ve kesinlikle tekrar iletişim kurmayın. Bu sözleri bana kocam etse boşarım, höst
Doktorum da anlattıklarım kadarıyla narsisistik ve paranoya benzeri davranışları var, kesin şu diyemem ama sağlıklı bir düşünce yapısı olmadığını biliyoruz dedi. İnanın neyse ne artık tek istediğim kıyıdan köşeden hayatıma dahil olmaması. Ben ondan daha sağlıksız durumda olduğumu düşünüyorum artıkNarsistle mücadele diye bir blog var, mutlaka araştırın. Sevgilinize narsist diyemem ama sağlıksız davranışları onların özellikleriyle çok örtüşüyor. En azından attığı adımların nereye gittiğini anlamanıza çok faydası olur.
Kesinlikle öyle. Etrafımdaki erkekler eşlerinin gözünün içine bakıyor, saç teline zarar gelse üzülüyor. Benimki resmen numune.Erkekler hiç de böyle değil partnerine değer veren adam üzerine titrer konuşmadan düşünür kırar mıyım diye
Zaten bakımlı süslü kadın seven onlarla birlikte olur dikkat çekmesin isteyen öyle biriyle birlikte olur açık giyimden hoşlanmayan tesettürlü biriyle olur ama karşısındakini değiştirmeye çalışmaz
Biraz daha düşünmeyi bırakabilsem eminim çok daha rahat edeceğime çünkü ilk defa yürürken yere bakmıyorum, bir adım atarken yanlış mı yapıyorum demiyorum, kıyafet alırken başkası ne der şimdi aranıyorum gibi mi algılanırım demeden alışveriş yapıyorum. İnşallah hayırlısı olur bundan sonraSakın geri adım atma kendin gibi olmak istediğin gibi ol eminim seni olduğun gibi sevecek kıymetini bilecek adamlar çıkacak karşına ruj sürdün diye fahişe muamelesi yapan ruh hatasından kurtulduğun için sevinmelisin
Gerçekten ben de kendime bunu soruyorum hep. Nasıl bir basiret bağlanmasıydı bilmiyorum. O kadar çok şuna alınmasın, bundan kavga çıkarmasın, aman sesi çıkmasın dedim ki dönüp sen nasılsın demeyi unuttum kendimeSorulabilecek en doğru soru…
Yok artık bu lafı ettiğinde tekmeyi basman gerekirdiKesinlikle öyle. Etrafımdaki erkekler eşlerinin gözünün içine bakıyor, saç teline zarar gelse üzülüyor. Benimki resmen numune.
Onun hoşuna gitmeyen ne durum olursa olsun muamele aynıydı bana. Çok iyi hatırlıyorum bir keresinde iki kere aynı yerde yemek yiyelim mi dediğim için garsona mı göz koydun da orayı istiyorsun diye diye kıyameti kopardı. Ne rezillikler
Gerçekten ben de kendime bunu soruyorum hep. Nasıl bir basiret bağlanmasıydı bilmiyorum. O kadar çok şuna alınmasın, bundan kavga çıkarmasın, aman sesi çıkmasın dedim ki dönüp sen nasılsın demeyi unuttum kendime
Bunun gibi onlarcası var, kendi kendime onu aklayıp şundan dedi, buna sinirlendi diye diye sürükledim 3 sene.Yok artık bu lafı ettiğinde tekmeyi basman gerekirdi
Boş kalmamaya çalışıyorum günlerdir, arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum, kitap okuyorum, film izlemeye çalışıyorum ve uzun zamandır ilk defa sosyal medyayı aktif kullanıyorum çünkü kullanmak istiyorum. Tatil planı yapıyorum 3 sene sonra ilk defa. İnşallah bir şeyler değişecek bu kezİnsanız olur böyle şeyler. Yolun neresinden dönseniz kâr. Özellikle öz değersizlik duygunuz varsa manipüle edilmeye çok eğilimli oluyorsunuz. Benim de hayatımın bir döneminde böyle hissettiğim olmuştu. Bunun üzerine çalışın hazır omuzlarınızdan yük kalkmışken
Ee çayın bile demini alması, tadının oturması için önce yanması sonra beklemesi gerekir derler. Sanmıyorum hayatta hata yapmayan insan olduğunu. Herşey deneyimleyerek. Umarım en kötü deneyimin yine bu olurÇok ama çok teşekkür ederimneden yaptın, niye sustun soruları olmadan en azından anlamaya çalışan birileri olunca inancım da artıyor, hepimiz çok mutlu oluruz umarım
Umarım öyle olur, en azından artık kime neye tahammülümün olmadığını öğrendim diyorum. Asla olmaması gereken şeyleri gördüm diyorum. İlkti bu son da olacak umarımEe çayın bile demini alması, tadının oturması için önce yanması sonra beklemesi gerekir derler. Sanmıyorum hayatta hata yapmayan insan olduğunu. Herşey deneyimleyerek. Umarım en kötü deneyimin yine bu olur
3 sene katlanmak mı? 3 gün sonra sie derdim ben kusura bakmayın lütfen okurken sevgilinizi pataklayasım geldiHerkese merhaba. 3 senedir bir dargın bir barışık devam eden bir ilişkim var. aynı iş yerinde çalışıyoruz. İlişkinin ilk başlarında ne zaman dışarı çıksak şuna baktın, buna baktın, şunu süzdün, etek giyip adamın karşısında oturdun tarzı söylemleri vardı. Çok şiddetli kavgalar ettik, nasıl bir aptallıksa devam ettim. Sonrasında iş yerindeki kızların aşırı samimiyetine ses çıkarmamaya aksine benimle konuşmazken onlarla çok iyi iletişim kurmaya vs başladı. Sürekli yanımda bana güveniyorlar, beni seviyorlar, bana yakınlar vs vs. Kadınları övmeler tabii bende de takıntı derecesinde bir kıskançlık başladı. Ne oluyor diye. Ama yine ben suçlandım, ben alttan aldım, hasta ve takıntılı oldum.
Son bir ayda adam 180 derece değişti inanılmaz uyum sağlayan, alttan alan, her rahatsızlığıma dikkat eden, birine dönüştü bende sakinleşmiştim bayağı.
En son 2 olayda gördüm ki hiçbir haltın değiştiği yok. Elbise giymiştim oturunca yırtmacı açılıyordu ama kaç yaşında kadınım nerde nasıl oturduğumu biliyorum ve dikkat ettim bulunduğum ortamda.. millete bacaklarını açıyorsun göster haysiyetsiz bu senin hoşuna gidiyor dedi sonra binbir özür. Bir hafta sonra arkadaşımla dışarı çıktım gün boyu iletişim halindeydik ben de ona 2 fotoğraf attım. Ve hangisi güzel diye sordum sosyal medyaya atabilirim vs diye. Neymiş eve gelir gelmez instagram derdine düştün, bana güzel miyim diye sormuyorsun hangisi daha güzel diye soruyorsun milletin seni beğenmesi benim beğenmemden önemli dedi, orası için yaşıyormuşum ben sadece orada mutlu oluyormuşum. Toplamda 20 fotoğrafım var ve ayda yılda bir hikaye paylaşırım maksimum. İş yerindeki arkadaşlar ekli, onlara kendimi beğendirmeye çalıştığımı düşünüyor her zamanki gibi.
Bak kapı orda şuradan...git dedim. Kavga kıyamet her yerden engelledi çok şükür.
Benim bu rezilliğe 3 sene katlanmam dışında bir hatam var mı Allah aşkına, her defasında ben hep seni idare ediyorum sen şöylesin sen böylesin laflarını duymaktan yine kendimi suçlamaya başlayacağım diye korkuyorum
İlişkinin başında dünyanın en nazik, kibar adamıydı. Hala dışarıya karşı öyle. Kadın hakkı, özgürlüğü hak hukuk adalet ondan sorulur ama hepsi kocaman bir yalan.3 sene katlanmak mı? 3 gün sonra sie derdim ben kusura bakmayın lütfen okurken sevgilinizi pataklayasım geldiÇok şükür böyle çevremde yok arkadaşımda sevgilimde ( sevgilim yok asdf) ama balık baştan kokar işte sizin ilişkinizde hatalı olan sizsiniz çünkü en başta zaten niyetini, karakterini belli etmiş. Kıskançlıktan fazlası var kadınları küçümseyen aşağılayan laflarından belli özgüvensiz olduğu. Böyle tip biriyle karşılaştığınızda bir daha hiç konuşmamayı öğretmiş oldu size bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?