Kısıtlayan, üzen, toksik, leş bir ilişki.

Narsistle mücadele diye bir blog var, mutlaka araştırın. Sevgilinize narsist diyemem ama sağlıksız davranışları onların özellikleriyle çok örtüşüyor. En azından attığı adımların nereye gittiğini anlamanıza çok faydası olur.

Çok iyi demişsin ağzına sağlık

Erkekler hiç de böyle değil partnerine değer veren adam üzerine titrer konuşmadan düşünür kırar mıyım diye
Zaten bakımlı süslü kadın seven onlarla birlikte olur dikkat çekmesin isteyen öyle biriyle birlikte olur açık giyimden hoşlanmayan tesettürlü biriyle olur ama karşısındakini değiştirmeye çalışmaz

Sakın geri adım atma kendin gibi olmak istediğin gibi ol eminim seni olduğun gibi sevecek kıymetini bilecek adamlar çıkacak karşına ruj sürdün diye fahişe muamelesi yapan ruh hatasından kurtulduğun için sevinmelisin

Sadece muamele etmekle kalmadı defalarca açık açık öylesin de dedi. En son maalesef ailesindeki kadınları da katmak zorunda kaldım. Ablası da mini giyiniyor ki isterse çıplak gezsin isterse bikiniyle. Dışarıya inanılmaz rahat konuşur onlara yakışıyor olur, ben bacak sov yapıyormuşum ama. İlk defa höst dedim ben de, hayırlısı olur inşallah bundan sonra

Doktorum da anlattıklarım kadarıyla narsisistik ve paranoya benzeri davranışları var, kesin şu diyemem ama sağlıklı bir düşünce yapısı olmadığını biliyoruz dedi. İnanın neyse ne artık tek istediğim kıyıdan köşeden hayatıma dahil olmaması. Ben ondan daha sağlıksız durumda olduğumu düşünüyorum artık

Kesinlikle öyle. Etrafımdaki erkekler eşlerinin gözünün içine bakıyor, saç teline zarar gelse üzülüyor. Benimki resmen numune.
Onun hoşuna gitmeyen ne durum olursa olsun muamele aynıydı bana. Çok iyi hatırlıyorum bir keresinde iki kere aynı yerde yemek yiyelim mi dediğim için garsona mı göz koydun da orayı istiyorsun diye diye kıyameti kopardı. Ne rezillikler

Biraz daha düşünmeyi bırakabilsem eminim çok daha rahat edeceğime çünkü ilk defa yürürken yere bakmıyorum, bir adım atarken yanlış mı yapıyorum demiyorum, kıyafet alırken başkası ne der şimdi aranıyorum gibi mi algılanırım demeden alışveriş yapıyorum. İnşallah hayırlısı olur bundan sonra

Yok artık bu lafı ettiğinde tekmeyi basman gerekirdi

İnsanız olur böyle şeyler. Yolun neresinden dönseniz kâr. Özellikle öz değersizlik duygunuz varsa manipüle edilmeye çok eğilimli oluyorsunuz. Benim de hayatımın bir döneminde böyle hissettiğim olmuştu. Bunun üzerine çalışın hazır omuzlarınızdan yük kalkmışken

Boş kalmamaya çalışıyorum günlerdir, arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum, kitap okuyorum, film izlemeye çalışıyorum ve uzun zamandır ilk defa sosyal medyayı aktif kullanıyorum çünkü kullanmak istiyorum. Tatil planı yapıyorum 3 sene sonra ilk defa. İnşallah bir şeyler değişecek bu kez

Bana biraz kendine karşı değersizlik hissi özgüven esksikliğin var gibi geldi uzmandan destek alabilirsin 3 yıl psikolojik şiddete maruz kalmışsın

Çok ama çok teşekkür ederim neden yaptın, niye sustun soruları olmadan en azından anlamaya çalışan birileri olunca inancım da artıyor, hepimiz çok mutlu oluruz umarım
Ee çayın bile demini alması, tadının oturması için önce yanması sonra beklemesi gerekir derler. Sanmıyorum hayatta hata yapmayan insan olduğunu. Herşey deneyimleyerek. Umarım en kötü deneyimin yine bu olur

Ee çayın bile demini alması, tadının oturması için önce yanması sonra beklemesi gerekir derler. Sanmıyorum hayatta hata yapmayan insan olduğunu. Herşey deneyimleyerek. Umarım en kötü deneyimin yine bu olur
Umarım öyle olur, en azından artık kime neye tahammülümün olmadığını öğrendim diyorum. Asla olmaması gereken şeyleri gördüm diyorum. İlkti bu son da olacak umarım

3 sene katlanmak mı? 3 gün sonra sie derdim ben kusura bakmayın lütfen okurken sevgilinizi pataklayasım geldi Çok şükür böyle çevremde yok arkadaşımda sevgilimde ( sevgilim yok asdf) ama balık baştan kokar işte sizin ilişkinizde hatalı olan sizsiniz çünkü en başta zaten niyetini, karakterini belli etmiş. Kıskançlıktan fazlası var kadınları küçümseyen aşağılayan laflarından belli özgüvensiz olduğu. Böyle tip biriyle karşılaştığınızda bir daha hiç konuşmamayı öğretmiş oldu size bence.

İlişkinin başında dünyanın en nazik, kibar adamıydı. Hala dışarıya karşı öyle. Kadın hakkı, özgürlüğü hak hukuk adalet ondan sorulur ama hepsi kocaman bir yalan.
Evet en büyük ders oldu bana, bundan sonra ucundan kıyısından yaklaşmam böylesine. Ben 3 sene sonra diyebildim onu, inşallah etkili olmuştur da bir daha muhatap olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…