- 21 Haziran 2022
- 51
- 25
- 3
- Konu Sahibi Elfadatprk
-
İşin kötü tarafı da alıyorum, ciddi anlamda bir özgüven problemim vardı. onu çözmeye çalışıp kendimi suçlamam üzerine konuştuk ilaçlarımı da alıyorum. Ama henüz tam anlamıyla bir ilerleme sağlayamadım.Neden psikolojik yardım almayı düşünmüyorsunuz?
İyi ya biraz sabırlı olup tedavinin faydalı sürece girmesini bekleyeceksiniz.İşin kötü tarafı da alıyorum, ciddi anlamda bir özgüven problemim vardı. onu çözmeye çalışıp kendimi suçlamam üzerine konuştuk ilaçlarımı da alıyorum. Ama henüz tam anlamıyla bir ilerleme sağlayamadım.
Ben de kısıtladım onu ben de çok sorun çıkardım gibi geliyor sürekli. Onun yaptıklarından çok kendi hatalarıma dönüp sürekli yapmasa mıydım? Ben mi sebep oldum diye düşünmeye başlamam inanılmaz kolay oluyorÇok üzüldüm 3 senedir şiddet görmüşsünüz resmen ama şükür def etmişsiniz bu manyağı hayatınızdan.
Bunlar en basit lafları. Sırf instagrama fotoğraf atma ihtimalim bile kişiliğime öyle hakaretler, küfürler etmesine neden oluyor ki.Zamanında o kadar müsade etmişsiniz ki adamın bu lafları rahatlıkla söylemesine adamın beynindede öyle yer edinmiş. İlk bu kelimeleri kullandığında ağzının payını verseymişsiniz keşke
Umarım, neredeyse 3 ay olacak. Galiba psikolog ile görüşmeye de başlayacağım, belki süreci hızlandırabilirimİyi ya biraz sabırlı olup tedavinin faydalı sürece girmesini bekleyeceksiniz.
Malesef birbirinize hayatı zindan etmişsiniz. Umarım tamamiyle hayatınızdan çıkarırsınızBunlar en basit lafları. Sırf instagrama fotoğraf atma ihtimalim bile kişiliğime öyle hakaretler, küfürler etmesine neden oluyor ki.
O zamanlar yapamadım ama ondan sonra bende ondan aşağı kalmadım maalesef çok utanarak yazıyorum ama. Zerre etkilenmedi.
Psikolojik destek oluyorum ama tam anlamıyla farkına vardım ve reddediyorum bu tavrı diyemiyorum galiba henüz.Maalesef bu toksik ilişki senden psikolojik olarak çok şey götürmüş. Keşke 3 senenizi bu adama vermeseydiniz. Tamamen ve her yerden silin. Bu ilişkideki tek hatanız ona gereğinden fazla katlanmak ve taviz vermek olmuş. İyi hissetmiyorsanız ve süreci atlatmak için psikolojik destek almayı deneybilirsiniz
Evet tam olarak birbirimizi zehirledik. İyi hiçbir şey katmadıı hayatıma. Canı isteyince de ortadan kayboldu bir iki özürle ben kabul ettim. Umarım..Malesef birbirinize hayatı zindan etmişsiniz. Umarım tamamiyle hayatınızdan çıkarırsınız
Ucuz kurtulmussunuz. Boyle bir adam hayatinizdayken tedaviniz zaten ilerleyemezdi. Bir adim ileri iki adim geri olur anca. Umarim bundan sonra daha mutlu olursunuzHerkese merhaba. 3 senedir bir dargın bir barışık devam eden bir ilişkim var. aynı iş yerinde çalışıyoruz. İlişkinin ilk başlarında ne zaman dışarı çıksak şuna baktın, buna baktın, şunu süzdün, etek giyip adamın karşısında oturdun tarzı söylemleri vardı. Çok şiddetli kavgalar ettik, nasıl bir aptallıksa devam ettim. Sonrasında iş yerindeki kızların aşırı samimiyetine ses çıkarmamaya aksine benimle konuşmazken onlarla çok iyi iletişim kurmaya vs başladı. Sürekli yanımda bana güveniyorlar, beni seviyorlar, bana yakınlar vs vs. Kadınları övmeler tabii bende de takıntı derecesinde bir kıskançlık başladı. Ne oluyor diye. Ama yine ben suçlandım, ben alttan aldım, hasta ve takıntılı oldum.
Son bir ayda adam 180 derece değişti inanılmaz uyum sağlayan, alttan alan, her rahatsızlığıma dikkat eden, birine dönüştü bende sakinleşmiştim bayağı.
En son 2 olayda gördüm ki hiçbir haltın değiştiği yok. Elbise giymiştim oturunca yırtmacı açılıyordu ama kaç yaşında kadınım nerde nasıl oturduğumu biliyorum ve dikkat ettim bulunduğum ortamda.. millete bacaklarını açıyorsun göster haysiyetsiz bu senin hoşuna gidiyor dedi sonra binbir özür. Bir hafta sonra arkadaşımla dışarı çıktım gün boyu iletişim halindeydik ben de ona 2 fotoğraf attım. Ve hangisi güzel diye sordum sosyal medyaya atabilirim vs diye. Neymiş eve gelir gelmez instagram derdine düştün, bana güzel miyim diye sormuyorsun hangisi daha güzel diye soruyorsun milletin seni beğenmesi benim beğenmemden önemli dedi, orası için yaşıyormuşum ben sadece orada mutlu oluyormuşum. Toplamda 20 fotoğrafım var ve ayda yılda bir hikaye paylaşırım maksimum. İş yerindeki arkadaşlar ekli, onlara kendimi beğendirmeye çalıştığımı düşünüyor her zamanki gibi.
Bak kapı orda şuradan...git dedim. Kavga kıyamet her yerden engelledi çok şükür.
Benim bu rezilliğe 3 sene katlanmam dışında bir hatam var mı Allah aşkına, her defasında ben hep seni idare ediyorum sen şöylesin sen böylesin laflarını duymaktan yine kendimi suçlamaya başlayacağım diye korkuyorum
İnanın instagram konusu da şöyle açıldı. Fotoğrafları attım ona, ama bilemedim emin olamadım dedim. Ne beni neyin tatmin ettiği kaldı, orası için yaşamam kaldı, kendisini değil onları önemsediğim kaldı. Şok oldum şaka yapıyor sandım. Öylece kaldım. Hep öyleydi. İnanılmaz saçma bağlantılarla olaysız günümüz geçmediÇok manipülatif biri. Özgüven eksikliğinizin sebebi de onun varlığı olabilir. Umarim kolayca kurtulursunuz.
Son bir ayda her şey değişti sandım, sabahına çocuğumuz şöyle olurlar, seni seviyorumlar, birbirimize aldığımız bazı şeyleri baş ucuna koyup fotoğraf atmalar. Bir bakıyorum adam birkaç saat sonra düşmanına saldırır gibi küfrediyor. Ben de her defasında daha da geriye gidip başa sarıyorum. Umarım, çok teşekkür ederimUcuz kurtulmussunuz. Boyle bir adam hayatinizdayken tedaviniz zaten ilerleyemezdi. Bir adim ileri iki adim geri olur anca. Umarim bundan sonra daha mutlu olursunuz
Insanlarin karakteri oyle hemen degismez. Kamufle etmeyi basarmis belirli bi sure. Sonra zaten patlak verdi gercek karakteri ortaya cikti diye dusunuyorumSon bir ayda her şey değişti sandım, sabahına çocuğumuz şöyle olurlar, seni seviyorumlar, birbirimize aldığımız bazı şeyleri baş ucuna koyup fotoğraf atmalar. Bir bakıyorum adam birkaç saat sonra düşmanına saldırır gibi küfrediyor. Ben de her defasında daha da geriye gidip başa sarıyorum. Umarım, çok teşekkür ederim
Niye 3 senedir sürüklüyorsunuz bu cesedi?İnanın instagram konusu da şöyle açıldı. Fotoğrafları attım ona, ama bilemedim emin olamadım dedim. Ne beni neyin tatmin ettiği kaldı, orası için yaşamam kaldı, kendisini değil onları önemsediğim kaldı. Şok oldum şaka yapıyor sandım. Öylece kaldım. Hep öyleydi. İnanılmaz saçma bağlantılarla olaysız günümüz geçmedi
Bu kadar aptal olabildiğime inanamıyorum. Bir de adam böyle yumuşak davranınca defalarca kötü hissedip özür diledim suçluluk duyup. 35 yaşında adam. Bu saatten sonra değişmesini beklemek saflıktı zatenInsanlarin karakteri oyle hemen degismez. Kamufle etmeyi basarmis belirli bi sure. Sonra zaten patlak verdi gercek karakteri ortaya cikti diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?