Kısıtlayan, üzen, toksik, leş bir ilişki.

Ne kadar süredir tedavi oluyorsunuz bilmiyorum ama sabredin en az bir yılda ancak oturuyor ilacın faydası. Bu süreçte terapi alabilirseniz alın. İlgili kitaplar alın videolar izleyin. Aklınız ne kadar meşgul olursa ne kadar sizi mutlu eden hobileriniz olursa o kadar çabuk iyileşirsiniz. Ve umarım bu kişiye dönmek gibi bir hata yapmazsınız.

3 ay olacak, aslında ilk zamanlardaki halimle bile fark ettiğini görebiliyorum. Ağlama krizlerim, yemeden içmeden kesilmelerim, saatlerce hiçbir şey yapmadan oturmalarım bitti neredeyse. Ama kendimi suçlamalarım, acaba haklı mıydı şurda, çok mu üstüne gittim demelerim bitmiyor bir türlü. Daha önce defalarca barıştım, hiçbir şey değişmedi ilk tartışma nasılsa şimdi daha şiddetlisi devam ediyor. Yorgunum da artık dönmeyeceğim, teşekkür ederim

Zamanla o suçlamalar ve sorgulamalar da bitiyor kendine güven, inan. Birçok sevgilin olabilir şansın seçeneğin bol ama tek bir hayatın var, sen bir tane daha yok. Temiz kalpli olduğunu hissettim çok mutlu ol hep

Ayy erkekler hep böyledir.
ne yapalım yani millet dışarı süslenip çıkarken gezmeye işe vs. biz ev halimizle mi çıkalım paspal gibi
öyle çıksak bu sefer yanıma yakışmıyorsun bak diğer kızlar ne kadar güzel bakımlı der gözleri ona kayar
sallayın bir daha da barışıp bunu kendinize yapmayın

Kendinizde söylüyorsunuz hatanızı,3 sene bu karaktersiz insanla ilişkinizi devam ettirmişsiniz.
Nasıl katlandınız o 3 sene boyunca bu öküze.

Zamanla o suçlamalar ve sorgulamalar da bitiyor kendine güven, inan. Birçok sevgilin olabilir şansın seçeneğin bol ama tek bir hayatın var, sen bir tane daha yok. Temiz kalpli olduğunu hissettim çok mutlu ol hep
Çok ama çok teşekkür ederim neden yaptın, niye sustun soruları olmadan en azından anlamaya çalışan birileri olunca inancım da artıyor, hepimiz çok mutlu oluruz umarım

İnanın öyle çok süslü püslü bir insan da değilim. Ama o an huzur bozacaksa yürüyüş biçimime bile takıp bana hayatı zehir edebiliyor. Bir ara iş arkadaşım benim kapımın oraya doğru yürümüş telefonla konuşurken, doğum günümü zehir etmişti. Adama o kadar kuyruk sallamışım ki kapımda dolanmaya başlamış, o da olsa bu kadar fingirdeyen gel gel diyen kadına bakarmış adamlarda suç yokmuş vs vs. İnanın hatırlamak bile istemiyorum

Kendinizde söylüyorsunuz hatanızı,3 sene bu karaktersiz insanla ilişkinizi devam ettirmişsiniz.
Nasıl katlandınız o 3 sene boyunca bu öküze.
İnanın ben de bilmiyorum. O kadar alışmıştım ki bu döngüye, kavga kıyamet ayrıl barış. Koptum sanki gerçeklikten. Normali buymuş gibi gelmeye başlamış demek ki sesim çıkmadı. İlk defa kovaladım sert biçimde. İnşallah son olur

Hatanızın farkına varmanız bilebüyük bir adım aslında,umarım sizi tekrar kandırıp ikna etmeye çalışmasın.
Bu yönde size yaklaşırsa kesin ve net tarvrınızı koyun lütfen,üzülmeyin tekrardan bu cins adamlar düzelmezler çünkü,böyle bir beklentiyede girmeyin sakın.

Benim bu rezilliğe 3 sene katlanmam dışında bir hatam var mı Allah aşkına?
Bence bu büyük bir hata. Kendine bunu layık görmüşsün,bu adamla devam etmissin.
Üç ay değil ki, üç sene.
Neyse, zararın neresinden dönsen kardır. Bu andavalin da neyini kıskaniyorsun? Senden sonra alan kişi de tipine bakar insan zanneder, yine aynı şeyleri yaşar, bir ömür mutsuz olur. Sen hiç geçmişe bakma,kurtulduğuna sevin

Çok ağır konuştum ilk defa bilmiyorum gelecek gibi görünmüyor. Çok haklı olduğunu düşündüğü için şimdi özür bekliyordur üstüne. Ben paylaşım yaptığım için bir şey oluyorsam senin ablan, kardeşin bu işin piri o zaman demek zorunda kaldım artık, iyice çirkinleştik. Düzelmeyeceğini biliyorum, 3 senedir bir adım ileri gitmedi adam. Hep aynı muhabbetler ama ben tükendim artık

İnanın kıskanç bir insan değildim normalde. İğrenç herif onun orası güzel, onun burası harika, sohbetleri çok hoşuma gidiyor diye diye delirtti beni ve aşırı hoşuna gidiyordu bu durum. Ruh hastası beni de hasta etti. Bu zamana kadar hep öyle olmuş zaten kendi de farkında. Belki de o durumu bu şekilde bastırmaya çalışıyordu kim bilir.

Kısa zamanda unutulur gider inşallah, sağ olun

Bu durumda düzelmesin zaten,en sağlıklı olanda ayrılmak zaten.

Bu kişiyle barışırsan ve devam edersen hata olur zaten 3 sene devam ettirmek büyük hata olmuş.

Hazır sepetlemişken sakın dönme. Aklı olan hiçbir kadına bu şekilde davranılamaz. Sana fahişe muamelesi yapıyor resmen. Kendini beğendirmek, bacaklarını göstermek... Bu cümleleri kurmak kimin haddine düşmüş. Çok zorlarsa "ben sana layık olacak kadar ahlaklı değilim git ahlaklısını bul" deyin ve kesinlikle tekrar iletişim kurmayın. Bu sözleri bana kocam etse boşarım, höst

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…