- 30 Mayıs 2022
- 1.735
- 2.192
- 63
- Konu Sahibi Elfadatprk
-
Kız boşver otur kalk böyle bir mayaktan kurtuldun diye Rabbine şükür etNeler neler gelmiyor ki aklıma. Bunlar yine sakinlediğim zamanki düşüncelerim. İnsanın kendine yaptığını hiç kimse yapamıyormuş gerçekten
3 ay olacak, aslında ilk zamanlardaki halimle bile fark ettiğini görebiliyorum. Ağlama krizlerim, yemeden içmeden kesilmelerim, saatlerce hiçbir şey yapmadan oturmalarım bitti neredeyse. Ama kendimi suçlamalarım, acaba haklı mıydı şurda, çok mu üstüne gittim demelerim bitmiyor bir türlü. Daha önce defalarca barıştım, hiçbir şey değişmedi ilk tartışma nasılsa şimdi daha şiddetlisi devam ediyor. Yorgunum da artık dönmeyeceğim, teşekkür ederimNe kadar süredir tedavi oluyorsunuz bilmiyorum ama sabredin en az bir yılda ancak oturuyor ilacın faydası. Bu süreçte terapi alabilirseniz alın. İlgili kitaplar alın videolar izleyin. Aklınız ne kadar meşgul olursa ne kadar sizi mutlu eden hobileriniz olursa o kadar çabuk iyileşirsiniz. Ve umarım bu kişiye dönmek gibi bir hata yapmazsınız.
Zamanla o suçlamalar ve sorgulamalar da bitiyor kendine güven, inan. Birçok sevgilin olabilir şansın seçeneğin bol ama tek bir hayatın var, sen bir tane daha yok. Temiz kalpli olduğunu hissettim çok mutlu ol hep3 ay olacak, aslında ilk zamanlardaki halimle bile fark ettiğini görebiliyorum. Ağlama krizlerim, yemeden içmeden kesilmelerim, saatlerce hiçbir şey yapmadan oturmalarım bitti neredeyse. Ama kendimi suçlamalarım, acaba haklı mıydı şurda, çok mu üstüne gittim demelerim bitmiyor bir türlü. Daha önce defalarca barıştım, hiçbir şey değişmedi ilk tartışma nasılsa şimdi daha şiddetlisi devam ediyor. Yorgunum da artık dönmeyeceğim, teşekkür ederim
Kendinizde söylüyorsunuz hatanızı,3 sene bu karaktersiz insanla ilişkinizi devam ettirmişsiniz.Herkese merhaba. 3 senedir bir dargın bir barışık devam eden bir ilişkim var. aynı iş yerinde çalışıyoruz. İlişkinin ilk başlarında ne zaman dışarı çıksak şuna baktın, buna baktın, şunu süzdün, etek giyip adamın karşısında oturdun tarzı söylemleri vardı. Çok şiddetli kavgalar ettik, nasıl bir aptallıksa devam ettim. Sonrasında iş yerindeki kızların aşırı samimiyetine ses çıkarmamaya aksine benimle konuşmazken onlarla çok iyi iletişim kurmaya vs başladı. Sürekli yanımda bana güveniyorlar, beni seviyorlar, bana yakınlar vs vs. Kadınları övmeler tabii bende de takıntı derecesinde bir kıskançlık başladı. Ne oluyor diye. Ama yine ben suçlandım, ben alttan aldım, hasta ve takıntılı oldum.
Son bir ayda adam 180 derece değişti inanılmaz uyum sağlayan, alttan alan, her rahatsızlığıma dikkat eden, birine dönüştü bende sakinleşmiştim bayağı.
En son 2 olayda gördüm ki hiçbir haltın değiştiği yok. Elbise giymiştim oturunca yırtmacı açılıyordu ama kaç yaşında kadınım nerde nasıl oturduğumu biliyorum ve dikkat ettim bulunduğum ortamda.. millete bacaklarını açıyorsun göster haysiyetsiz bu senin hoşuna gidiyor dedi sonra binbir özür. Bir hafta sonra arkadaşımla dışarı çıktım gün boyu iletişim halindeydik ben de ona 2 fotoğraf attım. Ve hangisi güzel diye sordum sosyal medyaya atabilirim vs diye. Neymiş eve gelir gelmez instagram derdine düştün, bana güzel miyim diye sormuyorsun hangisi daha güzel diye soruyorsun milletin seni beğenmesi benim beğenmemden önemli dedi, orası için yaşıyormuşum ben sadece orada mutlu oluyormuşum. Toplamda 20 fotoğrafım var ve ayda yılda bir hikaye paylaşırım maksimum. İş yerindeki arkadaşlar ekli, onlara kendimi beğendirmeye çalıştığımı düşünüyor her zamanki gibi.
Bak kapı orda şuradan...git dedim. Kavga kıyamet her yerden engelledi çok şükür.
Benim bu rezilliğe 3 sene katlanmam dışında bir hatam var mı Allah aşkına, her defasında ben hep seni idare ediyorum sen şöylesin sen böylesin laflarını duymaktan yine kendimi suçlamaya başlayacağım diye korkuyorum
Çok ama çok teşekkür ederimZamanla o suçlamalar ve sorgulamalar da bitiyor kendine güven, inan. Birçok sevgilin olabilir şansın seçeneğin bol ama tek bir hayatın var, sen bir tane daha yok. Temiz kalpli olduğunu hissettim çok mutlu ol hep
İnanın öyle çok süslü püslü bir insan da değilim. Ama o an huzur bozacaksa yürüyüş biçimime bile takıp bana hayatı zehir edebiliyor. Bir ara iş arkadaşım benim kapımın oraya doğru yürümüş telefonla konuşurken, doğum günümü zehir etmişti. Adama o kadar kuyruk sallamışım ki kapımda dolanmaya başlamış, o da olsa bu kadar fingirdeyen gel gel diyen kadına bakarmış adamlarda suç yokmuş vs vs. İnanın hatırlamak bile istemiyorumAyy erkekler hep böyledir.
ne yapalım yani millet dışarı süslenip çıkarken gezmeye işe vs. biz ev halimizle mi çıkalım paspal gibi
öyle çıksak bu sefer yanıma yakışmıyorsun bak diğer kızlar ne kadar güzel bakımlı der gözleri ona kayar
sallayın bir daha da barışıp bunu kendinize yapmayın
İnanın ben de bilmiyorum. O kadar alışmıştım ki bu döngüye, kavga kıyamet ayrıl barış. Koptum sanki gerçeklikten. Normali buymuş gibi gelmeye başlamış demek ki sesim çıkmadı. İlk defa kovaladım sert biçimde. İnşallah son olurKendinizde söylüyorsunuz hatanızı,3 sene bu karaktersiz insanla ilişkinizi devam ettirmişsiniz.
Nasıl katlandınız o 3 sene boyunca bu öküze.
Hatanızın farkına varmanız bilebüyük bir adım aslında,umarım sizi tekrar kandırıp ikna etmeye çalışmasın.İnanın ben de bilmiyorum. O kadar alışmıştım ki bu döngüye, kavga kıyamet ayrıl barış. Koptum sanki gerçeklikten. Normali buymuş gibi gelmeye başlamış demek ki sesim çıkmadı. İlk defa kovaladım sert biçimde. İnşallah son olur
Bence bu büyük bir hata. Kendine bunu layık görmüşsün,bu adamla devam etmissin.Benim bu rezilliğe 3 sene katlanmam dışında bir hatam var mı Allah aşkına?
Çok ağır konuştum ilk defa bilmiyorum gelecek gibi görünmüyor. Çok haklı olduğunu düşündüğü için şimdi özür bekliyordur üstüne. Ben paylaşım yaptığım için bir şey oluyorsam senin ablan, kardeşin bu işin piri o zaman demek zorunda kaldım artık, iyice çirkinleştik. Düzelmeyeceğini biliyorum, 3 senedir bir adım ileri gitmedi adam. Hep aynı muhabbetler ama ben tükendim artıkHatanızın farkına varmanız bilebüyük bir adım aslında,umarım sizi tekrar kandırıp ikna etmeye çalışmasın.
Bu yönde size yaklaşırsa kesin ve net tarvrınızı koyun lütfen,üzülmeyin tekrardan bu cins adamlar düzelmezler çünkü,böyle bir beklentiyede girmeyin sakın.
İnanın kıskanç bir insan değildim normalde. İğrenç herif onun orası güzel, onun burası harika, sohbetleri çok hoşuma gidiyor diye diye delirtti beni ve aşırı hoşuna gidiyordu bu durum. Ruh hastası beni de hasta etti. Bu zamana kadar hep öyle olmuş zaten kendi de farkında. Belki de o durumu bu şekilde bastırmaya çalışıyordu kim bilir.Bence bu büyük bir hata. Kendine bunu layık görmüşsün,bu adamla devam etmissin.
Üç ay değil ki, üç sene.
Neyse, zararın neresinden dönsen kardır. Bu andavalin da neyini kıskaniyorsun? Senden sonra alan kişi de tipine bakar insan zanneder, yine aynı şeyleri yaşar, bir ömür mutsuz olur. Sen hiç geçmişe bakma,kurtulduğuna sevin
Bu durumda düzelmesin zaten,en sağlıklı olanda ayrılmak zaten.Çok ağır konuştum ilk defa bilmiyorum gelecek gibi görünmüyor. Çok haklı olduğunu düşündüğü için şimdi özür bekliyordur üstüne. Ben paylaşım yaptığım için bir şey oluyorsam senin ablan, kardeşin bu işin piri o zaman demek zorunda kaldım artık, iyice çirkinleştik. Düzelmeyeceğini biliyorum, 3 senedir bir adım ileri gitmedi adam. Hep aynı muhabbetler ama ben tükendim artık
Bu kişiyle barışırsan ve devam edersen hata olur zaten 3 sene devam ettirmek büyük hata olmuş.Benim bu rezilliğe 3 sene katlanmam dışında bir hatam var mı Allah aşkına, her defasında ben hep seni idare ediyorum sen şöylesin sen böylesin laflarını duymaktan yine kendimi suçlamaya başlayacağım diye korkuyorum
Aynen bu saatten sonra bu kadar yüz göz olunmuşken bir hayır göremeyeceğime eminim ben deBu durumda düzelmesin zaten,en sağlıklı olanda ayrılmak zaten.
Bu saatten sonra asla devam etmek gibi bir düşüncem yok. Şimdiden psikolojim bozuldu, kişiliğim yok oluyor. Haklısınız büyük bir hataydıBu kişiyle barışırsan ve devam edersen hata olur zaten 3 sene devam ettirmek büyük hata olmuş.
Umarım yapabilirim teşekkürler3 senenize yazık etmişsiniz umarım hatalarınızdan dersler çıkararak bir gelecek kurarsınız
Hazır sepetlemişken sakın dönme. Aklı olan hiçbir kadına bu şekilde davranılamaz. Sana fahişe muamelesi yapıyor resmen. Kendini beğendirmek, bacaklarını göstermek... Bu cümleleri kurmak kimin haddine düşmüş. Çok zorlarsa "ben sana layık olacak kadar ahlaklı değilim git ahlaklısını bul" deyin ve kesinlikle tekrar iletişim kurmayın. Bu sözleri bana kocam etse boşarım, höstHerkese merhaba. 3 senedir bir dargın bir barışık devam eden bir ilişkim var. aynı iş yerinde çalışıyoruz. İlişkinin ilk başlarında ne zaman dışarı çıksak şuna baktın, buna baktın, şunu süzdün, etek giyip adamın karşısında oturdun tarzı söylemleri vardı. Çok şiddetli kavgalar ettik, nasıl bir aptallıksa devam ettim. Sonrasında iş yerindeki kızların aşırı samimiyetine ses çıkarmamaya aksine benimle konuşmazken onlarla çok iyi iletişim kurmaya vs başladı. Sürekli yanımda bana güveniyorlar, beni seviyorlar, bana yakınlar vs vs. Kadınları övmeler tabii bende de takıntı derecesinde bir kıskançlık başladı. Ne oluyor diye. Ama yine ben suçlandım, ben alttan aldım, hasta ve takıntılı oldum.
Son bir ayda adam 180 derece değişti inanılmaz uyum sağlayan, alttan alan, her rahatsızlığıma dikkat eden, birine dönüştü bende sakinleşmiştim bayağı.
En son 2 olayda gördüm ki hiçbir haltın değiştiği yok. Elbise giymiştim oturunca yırtmacı açılıyordu ama kaç yaşında kadınım nerde nasıl oturduğumu biliyorum ve dikkat ettim bulunduğum ortamda.. millete bacaklarını açıyorsun göster haysiyetsiz bu senin hoşuna gidiyor dedi sonra binbir özür. Bir hafta sonra arkadaşımla dışarı çıktım gün boyu iletişim halindeydik ben de ona 2 fotoğraf attım. Ve hangisi güzel diye sordum sosyal medyaya atabilirim vs diye. Neymiş eve gelir gelmez instagram derdine düştün, bana güzel miyim diye sormuyorsun hangisi daha güzel diye soruyorsun milletin seni beğenmesi benim beğenmemden önemli dedi, orası için yaşıyormuşum ben sadece orada mutlu oluyormuşum. Toplamda 20 fotoğrafım var ve ayda yılda bir hikaye paylaşırım maksimum. İş yerindeki arkadaşlar ekli, onlara kendimi beğendirmeye çalıştığımı düşünüyor her zamanki gibi.
Bak kapı orda şuradan...git dedim. Kavga kıyamet her yerden engelledi çok şükür.
Benim bu rezilliğe 3 sene katlanmam dışında bir hatam var mı Allah aşkına, her defasında ben hep seni idare ediyorum sen şöylesin sen böylesin laflarını duymaktan yine kendimi suçlamaya başlayacağım diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?