Kısıtlayan, üzen, toksik, leş bir ilişki.

En azından işi 4. seneye taşımamış olmanıza sevindim. Geç de olsa farkına varmışsınız. Düzelmeniz kolay olmayacak. Ama bitirmek de bir adım. Sadece ben sevginizden gözünüzün kör olması dışında sizde suç bulamıyorum. İnsan bile isteye gerçekleri görürken kendine bu eziyeti çektirmez çünkü.

Niye 3 senedir sürüklüyorsunuz bu cesedi?
Aslında çözmeye çalıştığımız bir diğer konu da buydu doktorumla. Hayatımdaki insanlar için kendimden fazla ödün veriyorum. Her konuda onları ön plana koyuyorum ve olayların suçlusu olarak kendimi görmem çok kolaydı. Şimdi bir nebze daha rahatım ama ara ara aynı hataları yapabiliyorum. Tedaviye de çok geç başladım.

Evet ben de kendisine saygısı olan, kendini seven bir insanın bunları yutacağını düşünmüyorum. Bunlar sadece anlatabildiklerim. Fiziğime, kişiliğime ettiği hakaretler, yabani bir insan haline gelmem, evden çıkarken huzursuz olmam, sorun çıkmasın yeter diye her şeyi sineye çekmem. Kendime çok kızıyorum

Bu yazılanlardan sonra toksik konusuna bende katılıyorum

Artık geride bırak ve önüne bak. Eski cıvıl cıvıl haline nasıl dönersin onu düşün ve yapman gerekenleri yap

Artık geride bırak ve önüne bak. Eski cıvıl cıvıl haline nasıl dönersin onu düşün ve yapman gerekenleri yap
Umarım dönebilirim. O kadar çok zaman, fırsat, insan kaybettim ki. Arkadaşlarımın anlamaz bakışları, bu kız niye böyle oldu ki demesi, sen çok değiştin lafları. İnşallah çabuk toparlayabilirim dağıttıklarımı

söyleyeceğim tek şey var Kişi kendinden bilir işi

söyleyeceğim tek şey var Kişi kendinden bilir işi
Bu durumu asla kabul etmiyor. Kendi beni benden iyi tanıyormuş, beni neyin mutlu ettiğini biliyormuş, ben sosyal medya için yaşıyormuşum o farkındaymış, zevk alıyormuşum millete kuyruk sallayınca, teşhirciymişim. Paranoyaları beni de delirtti sonunda ben de herkesten nem kapar oldum daha önceki ayrılık sebebi beyaz tişört altına yarım atlet giymem. Neden uzun giymemişim dikkat çekmeye çalışıyormuşum

Kendisine her şeyi hak görüp, kadını kısıtlayan tipik bencil erkek.
Defalarca yalanını yakaladım, bunu ona söyleyince geçmişe takılıp kalacaksan ilerleyemeyiz diyip ben doğruları söylediğim halde yok yok ben seni biliyorum kesin öyle değil de böyledir diyen biri. Kesinlikle bencildi. Hem de her konuda

ee halamın adamın arkasından niye konu açıp insanlara laf anlatmaya çalışıyorsunuz. zaten 3 yılınızı klozete atıp üstüne sifon çekmişsiniz yetmez mi

Madem siz böyle bir insansınız, haşmetmeabları kendine uygun birini bulmak yerine niye sizin ardınızdan dolanmış durmuş? Size böyle galiz hakaretler savurup ayrılmayarak, ısrar inat peşinizde dolanıp durarak kendini ne konuma koyduğunun farkında mı?

ee halamın adamın arkasından niye konu açıp insanlara laf anlatmaya çalışıyorsunuz. zaten 3 yılınızı klozete atıp üstüne sifon çekmişsiniz yetmez mi
Aslında bir nebze yaptıklarını yazarak kendimi rahatlatıyorum. Unutmamam gerekiyor artık ne yaşadığımı bir 3 sene daha kaybetmemek için.

Ona soracak olursanız kendi zaten gönül eğlendiriyordu, benim gibi bir insan çocuklarının annesi olamazdı ama o günün sabahı hep birlikte uyanacağımızdan falan bahsediyordu. Nerden tutsam elimde kalıyor tutarsızlığı. Sağlıklı değil o da

Arkadaşım, benim 4 Senem geçti manipülasyonlara. Sürekli beni suçlayan, sürekli kendimi kötü hissettiren biriydi. Sürekli kendini haklı görürdü, hiçbir şeyi içime sindirmezdi.Hep ben adım attım barışmak için, aradım evine gittim vs vs. Şimdi ipler tamamen koptu 1 ay önce. Hâlâ benden mesaj beklediğini duydum sen düşün gerisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…