sahura kalktım faka Sabah hastalanınca oruç yalan oldu.
sahurda iyi yemiştim.her zamanki gibi 2 bardak kadar ev yoğurdu ve 5 kaşık yulaf ezmesi.
eşimin bıraktığı 3-4 kaşık nohutuda mideye indirdim.nişastalı diye karatayda kilo verme sürecinde yasak,koruma sürecinde ise çok az izin veriliyor ama ben çok sevdiğim için dayanamayıp çok yiyorum.evde pek seven olmayınca hepsi bana kalıyor. o yüzden yılda 3-4 kez ancak pişiriyorum.dün çok yedim. kabızda yapıyor ama 5-6 tane töngeli çekirdekleriyle birlikte yuttum.bağırsaklara birebir.daha fazla yersen ishal yapıyor.
beynim karatay a şartlanmış zaten nohuttan dolayı kendimi çok tok, hatta tıkanmış hissediyorum.12 den once hiç birşey yememe kararı aldım. canım çooooook çay istiyor ama çay yaparsam boş durmam, huyumu biliyorum.en güzeliş 12 yi beklemek.
boş boş beklemek olmuyor tabiki.
pazar sabahı millet ( komşular )uyuyor,temizlik falan yapamam.hava soğuk dışarı çıkamam.internetin gözünü seveyim.
27 akikalık yeni başlayanlar için kardiyo videosunu yaptım.jıllıan dan sonar bebek oyuncağı gibi geldi.azcık terletti sadece.ama Sabah Sabah yeti bence.arkasından da 8 dakikalık karın videosu yaptım.toplamda 35 dakika Sabah egzersizi oldu.
azcık güneş çıkarsa 1 saat kadar dışarı çıkıp hem marketişlerimi halletmeyi,hem hızlı hızlı yürüyüşümü yapmayı planlıyorum.en sağlıklısı ve benim asla sıkılmadan yaptığım tek egzersiz açık alanda yürümek.şurda bir kaç hafta daha bu şansı bulacağım.ondan sonar soğuklr ve hasta olma korkusundan evden duşarı çıkamayacağım
(((
spordan once bir kupa sütlü türk kahvesi içtim.kahvenin en sevdiğim hali.yılların alışkanlığı, insan uyanınca illa sıcak birşeyler içmek istiyor....