- 11 Nisan 2013
- 1.660
- 2.364
-
- Konu Sahibi hayatdevamedecek
topiğin çok hoşuma gitti ve ilgimi çekti
tebrik ederim seni
ben senin gibi 2 çocuk annesiyim ve 30 yaşındayım.
60ı görünce alarm veren beynim 58 kılodan aşağıya düşemeyen bir vücudum var.
önceden senin şu anki halin gibiydim. 52 kılo ideal kılom
şu an yaz tatili ve ramazan nedeniyle
yeme içme olayı çok abartı durumda
her gün bi yerde ya iftardayız ya da misafir alıyoruz.
benim başım tatlı ile dertte
hiç yemesem tamam ama başlayınca çılgınlar gibi yiyorum.
anlatış tarzın çok güzel
topiğini takip etmek ve sana katılmak isterim.
akşam yediklerimi yazayım sana sıkıntının nerede olduğunu kolayca tespit edersin
iftar:
2 bardak su
1 kepçe yoğurt çorbası
3 tane fırında köfte
patlıcan salatası 2 yemek kaşığı
1 servis kaşığı tavuk sote
2 yemek kaşığı pataesli salata(yoğurtlu ama mayonezsiz)
2 bardak daha su
1 saat kadar sonra çayyyyy ve yanında
tulumba 3 adet un helvası 1 yemek kaşığının içi büyüklüğünde
(iftara davetliydik orada bunları yedim)
menüde daha çok şey vardı da bu kadarla idare ettim
eve gelince 1 dilim şeftali
3 incir
3 kayısı
biraz üzümden oluşan meyve tabağı
biraz sonra da sahur soframızıı hazırlayacağım
ramazan bana yaramadı
canım sofrada yediklerin gayet güzel.tam diyetlik..Ama sonrakiler gereksiz olmuş.Yinede o kadar ikrama iyi dayanışsın.Tebrik ederim.Ramazanda diyet yalan oluyor.Bizim düşmanıız içinde şeker olan herşey .Bende yıllarca masum diye canım istedikçe meyve yiyordum. Masum ama karbonhidrat sonuçta.Neyse Ramazandan sonra toparlanırsın artık.
Çok mutlu oldum senin adına :) Allah bozmasın diyorum öncelikle.. Ben biraz önce dukanı terketmiş biri olarak ne kadar mutsuz olduğumu söylemek isterim. Normalde adet döneminde bile tatlı çekmezken canım, insanları profiterol olarak görmeye başladım. Artık dayanılmaz bir hal aldı ve bıraktım.
Yarın herşey dahil sistemde bir otele gidiyorum. Aslında bana daha iyi gelir gibi geldi. sonuçta açık büfe kocaman bir salata meze ve zeytinyağlı kısmı var.. Et tavuk balık salata ve sebzeler yeterince güzel. Kitabını aldım ama okumadan kaybettim o yüzden soruyorum; meyve, tatlı, ekmek kısmı için nasıl hareket etmeliyiz? Tatilde bol bol yüzme sansım olduğunu da varsayıyoruz tabi. Zaten ne zaman yüzmeyi bıraktım o zaman aldım kiloları.. ay bir de şöyle bir durum var bilmiyorum aranızda kullananınız oldu mu ama adet geciktirici içiyorum suan.. Şişlik kilo alımı vs herkes birşey diyor.. Ama içmek zorundaydım.. O ödemi de maydonoz ve yeşil çayla atmayı düşünüyorum. Önerisi olan vs var mı? Şuan ağlamak üzereyim.. Yazdıklarımı okuyan obez sanır beni, lakin 24 yaşında 1.70 boyunda 65 kiloyum ve bacaklarım bir manken kadar ince.. Sanki 65 i de göbeğimde şeker hastası olduğu için :) bana yardım edin