24. ağustos. 2014. pazar...
dün 1000 - 1100 cl arası birşey almıştım; ta ki uyuyamayıp, sinirlerim bozulup, hormonlarımında altüst olmasıyla saçma sapan ; tatlı, tuzlu, sıcak, soğuk ne bulduysam mideye indirene kadar....
kalori sınırımı aşmadığım için kendimle gurur duyarak uykuya dalmıştım ama devamı gelmedi.... sanırım duş aldığım için, dinçleştim...
BİR DAHA MÜMKÜN MERTEBE, UYKU SAATİME YAKIN DUŞ MUŞ YOK.
HER SEFERİNDE UYKUM KAÇIYOR....
saat 9 civarı yattım.
gün içinde çok halsizdim. sanki nazarlanmış gibi bir ağırlık vardı üstümde...
dün akşamüstü pazara gittiğimden beri, gece uykusu dışında hep ayaktaydı. pazardan bir sürü sebze aldım ve azda olsa kış hazırlığı yaptım. hepsini mutfak tzgahında ayaküstü durarak hallettim.en son, Tibet yogası, şınav, plank, alt karın hareketlei, ardından güzel bir duş ve yatışşşşşşşşşş.
öğleden önceki ara öğümde 8 tane badem yamiştim. 1 adedinin 17cl olduğunu okuyunca, kendime çok kızmıştım ama saatlerce verdiği tokluk hissinden sonar kendimi hemen affettim.
yatarken hiç açdeğildim ama yorgunluk ve üstüne uykuya dalamamak sinirlerimi gerdi. zaten hormonlar altüst( aylık iğneye devam edip etmeme konusunda kararsızım. 5 ay kullandım. rahat bir yöntem ama bu saçma sapan yeme krizlerinin ayda 2 kez olması zihnimi ve bedenimi çok yordu. buna ragmen kilo verebildim ama şu son birkaç gündür almış olabilirim. yarın b 12 vurulmaya gidince tartılırım)
dün gece canım kahve içmeyi çok istedi...
iyice uykum kaçar korkusuyla içmedim...
nedeni korku yada irade hakimiyeti ne olursa olsun; otokontrolü sağladığım için kendimle gurur duydum.
züğürt tesellisi işte. gece gece 500c almadan aklım başıma gelmedi.......
ama napıyoruz, önümüzdeki maçlara bakıyoruz...
durmak yok, yola devam....
bugün salata ve sebzenin dibine vuruyoruz... azcıkda protein, kaslar için olmazsa olmaz..
1000 - 1200 cl arası besleniyoruz....
güne 2 kupa neskafe ve 3 adet hanımeller damla çikolatalı kurabiye ile başladım....
kendi az yağsız, az şekerli keklerimi çok özledim...
burda fırın yok, uzun zamandır yapmadım bir ara evime gidip yapmalıyım...
gerçi 1. eylülde okula başlıyoruz, oradaki fırında bol bol yaparım...