- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
-
- #1.381
mrb kızlar benim bi sorum olcak ben dün 5 kilo biber aldım dondurucuya atmak için yarısını rondodan geçirip poşetleyip attım dondurucuya ve çok fazla geldi bana öbür kalan biberleri doğramadan tüm olarak difrize atarsam bi sorun olurmu:26:
mrb kızlar benim bi sorum olcak ben dün 5 kilo biber aldım dondurucuya atmak için yarısını rondodan geçirip poşetleyip attım dondurucuya ve çok fazla geldi bana öbür kalan biberleri doğramadan tüm olarak difrize atarsam bi sorun olurmu:26:
biz dolmalık biberi temizleyip poşetler halinde dolaba atıyoruz bişey olmuyor, bazen evde biber olmadıgından buzluktan dolmalık biber çıkarıp onu koyuyorum yemeğe
sizde saplarını ve çekirdeğini temizleyip koyarsanız bozulmaz
bu arada ben taze fasulye atacam dondurucuya internetten tariflere baktım
sadece rendelenmiş domatesle sararıncaya kadar pişirin yazıyor
yağ koyulmuyor mu?
biz dolmalık biberi temizleyip poşetler halinde dolaba atıyoruz bişey olmuyor, bazen evde biber olmadıgından buzluktan dolmalık biber çıkarıp onu koyuyorum yemeğe
yağ koyulmuyor mu?
taze kabak ve fasulyeyı cıgden dograyıp buzluga atabılır mıyız kıslık ıcın ?
benim yaptığıma ben yağ koymöuyorum...
rendelenmiş domatesle sarartman yeterli..yada kaynar suya at fasülyeleri 5-10 dk kaynat..çıkarıp soğuk suya at...sonra süzüp poşetle dondurucuya koy...
taze kabak ve fasulyeyı cıgden dograyıp buzluga atabılır mıyız kıslık ıcın ?
ozaman somatesle falan hiç uğraşmam
kaynar suda haşlayıp yaparım çok teşekkür ederim
5 dk kaynatsam yeter heralde dimi?
yağ koyulmuyor mu?
arkadaşlar 1 kilo sivri biber aldım, çok olmuş. bunun bir kısmını kışa saklamak istiyorum.
nasıl saklarım? yani kızartmadan nasıl saklarım? dondurucuya direk atınca çıkartıp eritmek gerekiyormu? eritince herhangi bir bozulma yada sulanma oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?