kısaca aile olamadık..

iyi güzel söylüyorsunuz da ben maaşımı sizin dediğiniz gibi biriktirsem de boşanınca mahkeme ikiye bölüyor.
Allahb Allah kocaniz akilli da siz degil misiniz? Adam parasini ailesone yediriyor. Belki de ailesine veriyordur biriktirmeleri icin. Haberin ne? Adam parayi ne yaptigini soylemiyormus bile. Sen de ver ailene. Biriktirsinler. Ilerde pisman olcaksiniz. Demedi demeyin.

ne hissettiğimi ne güzel özetlemişsiniz.. teşekkür ederim.
onun benim için hiçbir şeyi göze almayacağını da anladım artık
kafam çok karışık

belki haklısınız bilmiyorum kendime yediremiyorum böyle olmasını..

Bir kere eşinizin karakteri ve niyeti baştan bozukmus zaten.
Ne alakası var kız tarafı beni kendine cektirdi dedirtmem vs.diye tayin istemek.
Madem aileden uzak durmak istiyorsun o zaman her iki aileden uzak güzel bi yere tayin iste değil mi ?
Işte burada art niyet var .

Vajinismus konusunda da ben sizi haksız buldum çünkü bu sizin kafanizin içinde ki bi problem başka biriyle de evlenseniz yasardiniz zaten bu problemi.
O nedenle eşim bir şey yapmıyor ben de bu sorunu cozmuyorum demek yanlış önce kendiniz için çözmeye çalışmanız lazım.
Eşiniz zaten karı koca bile olamadik diye de aile gibi hissedemiyor olabilir.
Veya bu nedenle ortak bi mal paylasimina vs.de görmek istemiyor olabilir.
Çünkü erkekler için cinsel paylaşım önemli bunu yaşadıkça eşlerine daha çok bağlanıyorlar aslında kadınlar içinde bu böyle.
Bu nedenle aranızda sağlam bi bağlılık oluşmamış.

"O nedenle eşim bir şey yapmıyor ben de bu sorunu cozmuyorum"
ifadem yanlış olmuş Kusura bakmayın. İfade edememişim kendimi. Kasıtlı olarak çözmemek değil Eşim baştan beri böyle davranınca ben çözecek gücü kendimde bulamadım demek daha doğru

"O nedenle eşim bir şey yapmıyor ben de bu sorunu cozmuyorum"
ifadem yanlış olmuş Kusura bakmayın. İfade edememişim kendimi. Kasıtlı olarak çözmemek değil Eşim baştan beri böyle davranınca ben çözecek gücü kendimde bulamadım demek daha doğru

Ben tamamen sizi haklı buldum. İnsan verilen sözlere güvenerek evlenir. Sözlerini tutmayan haksızdır kesinlikle. Aile olamama sebebiniz eşinin davranışları

Anlıyorum sizi ancak açıkçası evlenirken eşim benden ibadetimle ilgili söz isteseydi bu söze göre evlenecek olsaydı evlenmezdim. Herkes bu konuda özgür ve taraflar karşısındakini olduğu gibi kabul edip yola çıkmalı. Mutsuz olursak gideriz konusunda haklısınız ortada bir mutsuzluk varsa iki tarafında kalbi kırılmayacak şekilde evliliğiniz için birlikte hareket etmeli ve mümkünse ailelerden uzak durmalısınız. Maddi konuda ise taraflar eşit şekilde aile bütçesine katkıda bulunmalı benim fikrim kadın da çalışıyorsa tabi. Giderleri çıkınca paranız artıyorsa yine birlikte bir yatırım yapılabilir.

Peki boşanmayı düşünüyor musunuz ?
Böyle bekleyerek ne olacak?

Eger paranizi biriktirdiginiz hesap ikinize ait ortak hesapsa bence o hesaptan o parayi alin hemen. O parasini ailesine verirken siz neden ortak hesaba kensi maasinizi yatiriyorsunuz??? Ayrica boyle bir adam icin ben de vajinusmus olsam hic cozum yolu aramazdim. Cunku hic birsey yapmaya degmez bu adam. Siz de bunu goruyorsunuz ama kabullennmek istrmyorsunuz bu adamin hic bjirseye degmedigini.

Sizin evliliginiz bastan yanlis. Siz ne kadar su su sorun da var demis de olsaniz bence ana sorununuz sizin inanc mevzusunu cok ama cok takmaniz. O sozu verdi yapmadi bu sozu verdi yapmadi demissiniz. Yapmak zorunda degil bunu anlayin bir. Siz onu yapmak zorunda birakmissiniz, bu sozleri verdirmek zorunda birakmissiniz. Sizin icin bu kadar kutsalsa inanciniz vs. o zaman farkli inanctan insanlarla evlenmeyeceksiniz, gorusmeyeceksiniz bile evliligi gectim. Dinleri ve inanclarinin dindarlari baskalari ile evlenmemeli. Ben bu konuda sizi haksiz gordum resmen misyonerlik yapmaya calismissiniz.

Ote yandan ikinizde ogretmensiniz ama ailelerinizin sirtina binmissiniz. Bu da aslinda modern gibi gorunup oldukca geleneksel oldugunuzu ortaya cikariyor. Parayi veren dudugu calar bunu asla unutmayin, o yuzden o paralari verdirmeyecektiniz hem kendi tarafiniza hem de oteki tarafa.

Sizin paranizin hesabini soruyor mu peki? Bankadaki hesabinizin ve harcamalarinizin hesabini tutuyor bu konuda sizi sikistiriyor mu?

Sözünü tutmayan insanlar gözümde çok çok aşağıda. Söz namustur. Sözünü tutmayan insan namussuzdur. Sözünü tutmayan, insan yerine koymayan adamla aklı başında kimse cinsel beraberlik istemez.

para kişisel hesapta ancak bu kanuna göre durumu değiştirmez.. kişisel hesaptaki paralar ikiye bölünür.. onun kişisel hesabı sıfır benimkinde benim maaşım duruyor.

ailelerin sırtına binme durumunun nedeni eşimin 10 yıllık meslek hayatında kendine ait hiç parasının olmaması Onun birikmiş parası kendine ait hiç yoktu Mecburen öyle oldu

ben de bu konuda çok hassasım Ve başıma geldi

hayır benim paramın hesabını sormuyor ancak zaten köy gibi bir yerde yaşıyorum.. harcayacak yer bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…