• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Çok ileri değil canım 3-4 hatta 5 derece olanları biliyorum..
Burada bir hastane var .Geçen yıl sonu kayınvalidemi dünya göz hastesine götürdük .1 saat boyunca gözde bakmadığı yer kalmadı..:KK53:
Kızımın kontrolünü başka yerde yeni yaptırmıştık..Yaza doğru benim kızı da götüreceğim..Belki sizin orada da vardır..Çok iyi bir hastane..Yani aletleri ve doktorları çok iyi :KK51:
Evet buradada var, ama doktor bilmiyorum. Yorumlarda malum guvenilmiyor :(

Nevoş ablacım ne zaman yapacaksın tarifini merakla bekliyorum :kk77::dondurma:
Ben fırında bir tarifim var onu yapacaktım.Ama fırınım bozuldu (belki yapılır umudu var)Geçen hafta baktırdık bir düğmesinde sorun olmuş..:KK12:
Bu hafta yapılmazsa diğer tarifi yapacağım artık:KK45:Kısmet ne zaman yaparım bilmiyorum:KK19:

Ben fırında bir tarifim var onu yapacaktım.Ama fırınım bozuldu (belki yapılır umudu var)Geçen hafta baktırdık bir düğmesinde sorun olmuş..:KK12:
Bu hafta yapılmazsa diğer tarifi yapacağım artık:KK45:Kısmet ne zaman yaparım bilmiyorum:KK19:

Bişey için çok düşünüp plan yapınca hep aksilik çıkıyor ablacım,inşallah tamir olur da nefis yemeklerinle şenlenir burası :KK200::KK60:

Back