• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Evet laz boregi konusunda sonradan sutlu tatli degil falan denince canim sıkılmisti baya sanirim ondan bu tepkim kusura bakma:) neyse zaten laz boreginide Makyajkolik13 Makyajkolik13 arkadasimiz sonradan ozelden mesaj atip ozur diledi sütlü tatlidir diyerekten ve konuyu tatliya bagladik zaten :)
Evet canım ;)

Evet laz boregi konusunda sonradan sutlu tatli degil falan denince canim sıkılmisti baya sanirim ondan bu tepkim kusura bakma:) neyse zaten laz boreginide Makyajkolik13 Makyajkolik13 arkadasimiz sonradan ozelden mesaj atip ozur diledi sütlü tatlidir diyerekten ve konuyu tatliya bagladik zaten :)
Majyajim kibarlik edip ozel mesaj atmis istese buraya da yazabilirdi ama ozelden yazmayi tercih etmis hic alaka yokken simdi nicin boyle dedinizki

Majyajim kibarlik edip ozel mesaj atmis istese buraya da yazabilirdi ama ozelden yazmayi tercih etmis hic alaka yokken simdi nicin boyle dedinizki
Ya bisi sorabilir miyim bugun kime ne yazsam beni tersliyosunuz amaciniz nedir evlaefe evlaefe arkadasimizin sabah bana cevap yazmasini bekliyorum sakince gelip burda kavga eder gibi seyler yaziyosunuz ben arkadasa bisi sordum cevabını bekliyorum niye polemik cikarmaya ugrasiyosunuz mumkunse bana cevap yazmayin artık size artik cevap yazmicam.amaciniz kavga cikarmak belli o yuzden RİCA EDİYORUM artik mesajlarimi alintilamayin ayni sekilde bende uzatmicam ve mesajlariniza cevap yazmicam...... @makyajkolik13 arkadasim rahatsiz olduysan Özür dilerim sadece sutlu tatli konusunda ben ve makyajkolik atistik ve bunu herkes gordu aramizda kirginlik olmadiginida herkes bilsin istedim o yuzden buraya yazdim AÇIK bir sekilde. herkes bilsin diye makyajkolik benden ozur diledi yanlis olan bisey mi ki gizleyelim? Yada bunu dedim diye bi ayibini mi aciga cikardim? Ozur dilemenin 'AYIP'oldugunu dusunen biri ozur dilediginin duyulmasini istemez ve ben @makyajkolik13 ün boyle biri olmadigini biliyorum

Son düzenleme:
Ya bisi sorabilir miyim bugun kime ne yazsam beni tersliyosunuz amaciniz nedir evlaefe evlaefe arkadasimizin sabah bana cevap yazmasini bekliyorum sakince gelip burda kavga eder gibi seyler yaziyosunuz ben arkadasa bisi sordum cevabını bekliyorum niye polemik cikarmaya ugrasiyosunuz mumkunse bana cevap yazmayin artık size artik cevap yazmicam.amaciniz kavga cikarmak belli o yuzden RİCA EDİYORUM artik mesajlarimi alintilamayin ayni sekilde bende uzatmicam ve mesajlariniza cevap yazmicam...... @makyajkolik13 arkadasim rahatsiz olduysan Özür dilerim sadece sutlu tatli konusunda ben ve makyajkolik atistik ve bunu herkes gordu aramizda kirginlik olmadiginida herkes bilsin istedim o yuzden buraya yazdim AÇIK bir sekilde. herkes bilsin diye makyajkolik benden ozur diledi yanlis olan bisey mi gizleyelim? Yada bunu dedim diye bi ayibini mi aciga cikardim? Ozur dilemenin 'AYIP'oldugunu dusunen biri ozur dilediginin duyulmasini istemez ve ben @makyajkolik13 ün boyle biri olmadigini biliyorum
Amacim kavga mi cikarmak?
Dikkatli konusunuz lutfen

Sabah evla'yla kavga eder gibi konusan sizdiniz bence

I
Amacim kavga mi cikarmak?
Dikkatli konusunuz lutfen

Sabah evla'yla kavga eder gibi konusan sizdiniz bence
evlaefe evlaefe arkadasim bana gayet makul bi cevap yazdi konuyu kapattik simdi Makyajkolik13 Makyajkolik13 arkadasim makul bi cevap yazdi yani ne diye baskalariyla olan iletisimime karisiyosunuz eger rahatsiz olurlarsa kendileri soylesin bende onlardan ozur dilerim bu kadar .... dedigim gibi LÜTFEN daha fazla konusmak istemiyorum neye inaniyosaniz ne dusunuyosaniz size kalmis benim kimseyle sorunum yok helede benden ozür dileyen birini asla kirmak istemem

I

evlaefe evlaefe arkadasim bana gayet makul bi cevap yazdi konuyu kapattik simdi Makyajkolik13 Makyajkolik13 arkadasim makul bi cevap yazdi yani ne diye baskalariyla olan iletisimime karisiyosunuz eger rahatsiz olurlarsa kendileri soylesin bende onlardan ozur dilerim bu kadar .... dedigim gibi LÜTFEN daha fazla konusmak istemiyorum neye inaniyosaniz ne dusunuyosaniz size kalmis benim kimseyle sorunum yok helede benden ozür dileyen birini asla kirmak istemem
Hala ozur dileyen diyosunuz iste bizim bahsetmek istedigimiz buydu ama anlamamissiniz neyse
Buyuk harfle yazmak yasak bu arada, bende sizinle konusmaya bayilmiyordum
Birbirimizi alintilamayalim "lutfen" ;)

Back