Sevilen bir yemek olur mu bilmiyorumŞaşırtıcı olması değil ,lezzetli olması ,sevilmesi önemliKulağıma söyle bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevilen bir yemek olur mu bilmiyorumŞaşırtıcı olması değil ,lezzetli olması ,sevilmesi önemliKulağıma söyle bari
Senin yaptığın yemekler hep sevilen yemekler genelde .Büyük ihtimalle olur.Sevilen bir yemek olur mu bilmiyorum
Kış sebzelerine geçmeden önceydi görsel ama bizim için yine de iyi olur.Tek yaz sebzesi yapan biz olmayız
Biz seviyoruzSevilmeyen yemekleri sık yapmıyorum .Hatta hep farklı şeyler deniyorumSenin yaptığın yemekler hep sevilen yemekler genelde .Büyük ihtimalle olur.
Burdayim sultanimAzra910 neredesin
Ne yapıyorsun canım görünmüyorsunBurdayim sultanim
Buralardayim aslinda haftasonu ya ders calistim orgu ordum birde evde kunefe yapmayi denedim dun nevrosum peyniri istedigim kivama gelemedi tekrar deniyecegim hocamNe yapıyorsun canım görünmüyorsun
Benim sevdiğim tatlar,başkasını bilememBiz seviyoruzSevilmeyen yemekleri sık yapmıyorum .Hatta hep farklı şeyler deniyorum
Yazdım özele bak bakalım sevilir mi
Maşaallah on parmağında on marifetKullandığın peynirden olabilir canımBuralardayim aslinda haftasonu ya ders calistim orgu ordum birde evde kunefe yapmayi denedim dun nevrosum peyniri istedigim kivama gelemedi tekrar deniyecegim hocam
Amaç yarışmaya katılmak ve tarif eklemekBenim sevdiğim tatlar,başkasını bilemem
Ay nevrosum oktay ustanin tarifinden yaptim dil peyniri yaziyordu valla senin onerin var miMaşaallah on parmağında on marifetKullandığın peynirden olabilir canım
Oy cok teselkur ederim :* Rol modelim annem megim ve sensin
Ay nevrosum oktay ustanin tarifinden yaptim dil peyniri yaziyordu valla senin onerin var mi
Tokatta kunefe peyniri nerden bulurum ki acabaacaba deynepnaz bilir
Ben Gaziantep'te yaşıyorum biliyorsun biz burada künefe peyniri bulup alıyoruz
Ben de dil peyniri daha iyi olur diye biliyorumAma dil peynirlerinin hepsi uygun olmayabilir..
Kız ben İstanbul'dayım nerden bileyim.Yazın merkezinde pazardan almıştım köy peyniri diye ama hiç erimedi .Ancak köylerde yapanlar oluyor,onlardan sipariş ettiklerin eriyor.Tokatta kunefe peyniri nerden bulurum ki acabaacaba deynepnaz bilir
Ben marketten normal dil peyniri aldim tarifte oyle yazinca belkide sorun peynirde degil bendedir
Aa demekki burada yok kunefe peyniri deynebimKız ben İstanbul'dayım nerden bileyim.Yazın merkezinde pazardan almıştım köy peyniri diye ama hiç erimedi .Ancak köylerde yapanlar oluyor,onlardan sipariş ettiklerin eriyor.
Bimde ,şokta dil peyniri ,mozarella peyniri falan yazıyor.Rendeleyerek yapsan nasıl olur ?Belki o zaman erir.Aa demekki burada yok kunefe peyniri deynebim
Muratbe..'in dil peyniriyle yaptim da sert olduBimde ,şokta dil peyniri ,mozarella peyniri falan yazıyor.Rendeleyerek yapsan nasıl olur ?Belki o zaman erir.
Marketlerde kilo ile satılan dil peynirleri var birde onlarla dene bakalımMuratbe..'in dil peyniriyle yaptim da sert oldu
Tekrar deneyecegim belki ilk sefer oldugu icin tutturamamis olabilirim
Deneyeyim sultanim sagolMarketlerde kilo ile satılan dil peynirleri var birde onlarla dene bakalım