- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
Ayy ablacim enerjinle bende enerji buldum sesinde pek guzelmisMardin kapi sen olurrrrr lelelelleeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ablacim enerjinle bende enerji buldum sesinde pek guzelmisMardin kapi sen olurrrrr lelelelleeee
Oooowww buyuk oynuyorum diyosun ee hem yasli hem cirkin oyle miDuyarsa duysunnnnnnnn her yere yaxacam
Ya bisi sorabilir miyim bugun kime ne yazsam beni tersliyosunuz amaciniz nedir evlaefe arkadasimizin sabah bana cevap yazmasini bekliyorum sakince gelip burda kavga eder gibi seyler yaziyosunuz ben arkadasa bisi sordum cevabını bekliyorum niye polemik cikarmaya ugrasiyosunuz mumkunse bana cevap yazmayin artık size artik cevap yazmicam.amaciniz kavga cikarmak belli o yuzden RİCA EDİYORUM artik mesajlarimi alintilamayin ayni sekilde bende uzatmicam ve mesajlariniza cevap yazmicam...... @makyajkolik13 arkadasim rahatsiz olduysan Özür dilerim sadece sutlu tatli konusunda ben ve makyajkolik atistik ve bunu herkes gordu aramizda kirginlik olmadiginida herkes bilsin istedim o yuzden buraya yazdim AÇIK bir sekilde. herkes bilsin diye makyajkolik benden ozur diledi yanlis olan bisey mi ki gizleyelim? Yada bunu dedim diye bi ayibini mi aciga cikardim? Ozur dilemenin 'AYIP'oldugunu dusunen biri ozur dilediginin duyulmasini istemez ve ben @makyajkolik13 ün boyle biri olmadigini biliyorum
Hala ozur dileyen diyosunuz iste bizim bahsetmek istedigimiz buydu ama anlamamissiniz neyse
Buyuk harfle yazmak yasak bu arada, bende sizinle konusmaya bayilmiyordum
Birbirimizi alintilamayalim "lutfen"
En son konusmamizda kirilmistim evet..iste insanlar sana karsi kirgin olmadigimi anlasin istedim ve senin yaptigin büyüklüğü soyledim ama yanlis anlasildim malesef..seni kirmadigima da sevindimKimsenin arasında kırgınlık olmasın en ufak bişey bile kalp kırabilir o yuzden tartışmamak en iyisi kırılmadım özür dilemek zaten büyüklüktür ben üzerime düşeni yaptım gerisi teferruat..
En son konusmamizda kirilmistim evet..iste insanlar sana karsi kirgin olmadigimi anlasin istedim ve senin yaptigin büyüklüğü soyledim ama yanlis anlasildim malesef..seni kirmadigima da sevindim
Evet biseyler paylasiyoruz sohpet ediyoruz emek sarf ediyoruz kirici elestiriler yapmak kalp kirmak hic hos degil bizlere yakismaz hersey yarisma degilki keşke baskasini elestirmeden biraz daha uygun dille soylesek de kimsenin kalbi kirilmasa. Birinin kalbini kirmak ne buyuk günah çünkü.Burda bişeyler paylaşıyoruz, sohbet ediyoruz kalp kırmak yakışmaz zaten olsun geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakalım Allah büyük kırgınlıklar yaşatmasın.
O üyeyi görmezden geldiğim için görmemiş olabilirimBirileri yasli ve cirkin dediii sana HAbibte
Gözlerim görmüyor desen hahahah gözluk numaran kaç nineeeeeeoohhhO üyeyi görmezden geldiğim için görmemiş olabilirim
ahh cimbizz sen nelere kadirsinOlay tatlıya bağlanmış, bağlanmadıysa bile cımbızı ortaya koyarım mecbur kalırsınız
Sözler değil yemekler çarpışsın, yemek yapın iştahımızı kabartın hatunlaaarrrrr
Cimbizlik bisi yok ablacim :)elinede pek yakisiyor masallah yemeklerle son gaz carpismaya devamOlay tatlıya bağlanmış, bağlanmadıysa bile cımbızı ortaya koyarım mecbur kalırsınız
Sözler değil yemekler çarpışsın, yemek yapın iştahımızı kabartın hatunlaaarrrrr
Benim gözlüğüm yok hanım efendiTek taktığım gözlük güneş gözlüğüGözlerim görmüyor desen hahahah gözluk numaran kaç nineeeeeeoohhh
Benim numaralıBenim gözlüğüm yok hanım efendiTek taktığım gözlük güneş gözlüğü
Senin gözlük başkaArkadaş bana yaşlısın yakın gözlüğü takıyorsun imasında bulunuyorBenim numaralı
Miyopum 1.25 ti en son sanirim ileri derecede benim. Oyunu doktor bulabilirsem detaylı test yapıp göz operasyonu ile halletmek istiyorum ama bu konuda çok korkağım sanırımSenin gözlük başkaArkadaş bana yaşlısın yakın gözlüğü takıyorsun imasında bulunuyor
Kaç numara gözlüklerBenim kızlardan biri de takıyor.Ama 1 derece
Çok ileri değil canım 3-4 hatta 5 derece olanları biliyorum..Miyopum 1.25 ti en son sanirim ileri derecede benim. Oyunu doktor bulabilirsem detaylı test yapıp göz operasyonu ile halletmek istiyorum ama bu konuda çok korkağım sanırım
Bu arada gözlerim 9 yıldır bozuk