Popüler Konu Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?

Pembe Lotus canım dün 2 tane kapya ile kahvaltılık ekledim

Elinize saglik bizde erik receli yaptik fasulye konservesi erik kompostosu nane kuruttuk adacayi kuruttuk salca pekmez kayisi kompostosu domates konservesi yaptik bide kirmizi biber konservesi patlican konservesi ve tursu yapcam insallah bi de hunnapimiz var kurutcaz dolmalik biber kuruttuk manavgatta yasiyorum normalde 1 aydir memlekete gelsim denizliye kis hazirligimizi yaptik nasipse manavgat a doncez bide zeytini ordan halledersek bizim tamam

Teşekkür ederim sizinde ellerinize sağlık

Selamlar
Karpuz kabuğu reçeli yaptım.Tadı güzel oldu tavsiye ederim

Dış kabuk ile ile iç meyve arasındaki kısmı doğradım.Şeker koyup 1 gece bekletyim.Daha sonra 40 dk kaynattım.Limon damlatıp 5 dk daha kaynattım.Sonra 1 gün güneşte beklettim.İlk gün tadı değişikti ama 1 gün güneşte bekleyince tadı çok güzel oldu

Konu süper ötesi Nevreste , ben neler yaptım
Karnıyarık için Patlıcanları hazırladım 7 poşet elimle yağladım mahalle fırınına yolladım az yağ çektiler baya güzel oldu tabi denemeden fazla yapmayın,
Ve başkavurma der kaynanam patlıcanla yapılan ondandan tepsiye yağladım yollqdım fırına 6 poşet
Patlıcan biber közledim 10 yemeklik
Dolmalık Patlıcan kuruttum
Dolamalık Biber kuruttum
Bide kak dediriz patlıcan biber doğramalık kuruttum, ha bu arada patlıcan eşim yanlış anladığı için iki çuval almış bende dedim geri götürme bana derindondurucu al a101 den gidip aldık çok komik çünkü almak için çıktık a101 yeni gelmişti şansıma:))
Menemen yaptım buzluğa attım 16 poşet
Sade çiğ domates attım 20 poşet
Domates biber sosu yaptım 10 kilo
Kapya biber doğradım 2 poşet
İki yemeklik dolma için Kapya biber tüm kattım
Yeşil biber doğradım çiğ 6 poşet
Yeşilbiber dolma için tüm kattım 3 yemeklik
Kış için peynir alıp tuzlayıp bastım iki küp
Bi küp yoğurtlu semizotu bastım
Kuru incir reçeli yapacağım
Kaynanm bi kavanoz urumdudu reçeli verdi

Gecenin bu vakti aklıma gelenler bunlar Allahım ağız tadıyla yemeği nasip etsin inşallah

Ellerine sağlık canım afiyet ile yersiniz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…