elinie saglikBende dun az bisey kapya biber kozleyip koydum daha yapicam ama karantinadayim pazara gidemiyorum simdilik
yok sadece kozleyip kabugunu soydum cekirdegini cikardim kilitli posetlere koydumelinie saglik
Tuz koyuyor musunuz?
ben de kapya biber atmayi dusunuyorum buzluga ama bu konularda pek tecrubemyok
Ben bu sefer karpuz pekmezi denedim.Tadı çok güzel oldu.
Yarım karpuzun (5kg)suyunu sıktım .3 saat kadar kısık ateşte kaynattım.Ara ara karıştırdım.
1 gün güneşte beklettim.Yarım kavanoz çıktı.
Bu denemeydi tekrar yapacağım.
Eki Görüntüle 2682485 Eki Görüntüle 2682484 Eki Görüntüle 2682481 Eki Görüntüle 2682480 Eki Görüntüle 2682479 Eki Görüntüle 2682478
Biz biraz şeker ekleyip kaynattik çok az da şu koyduk sicak sıcak siseledik kavanozda blender ile cekiyorum dolapta soğuyunca çok güzel oluyorKızlar oğlum şeftaliyi çok seviyor ama hiç dolaba koymadım var mı koyan nasıl koydunuz tadını değişti mi
Ben bu sefer karpuz pekmezi denedim.Tadı çok güzel oldu.
Yarım karpuzun (5kg)suyunu sıktım .3 saat kadar kısık ateşte kaynattım.Ara ara karıştırdım.
1 gün güneşte beklettim.Yarım kavanoz çıktı.
Bu denemeydi tekrar yapacağım.
Eki Görüntüle 2682485 Eki Görüntüle 2682484 Eki Görüntüle 2682481 Eki Görüntüle 2682480 Eki Görüntüle 2682479 Eki Görüntüle 2682478
Ellerine sağlık ablam nefis görünüyor hepsi yine boş durmuyosun masallah
Ellerine sağlık miniğim afiyetle yiyin
Ellerine sağlık canımNevreste canim şeftali receli tarifin cok guzel oldu tesekkur ederim ,,
3 kilo kapya biber aldim közleyip tursusunu yapacagim bunun icinde tarifin var mi tesekkur ederim simdiden
Tursularim❤
Eki Görüntüle 2685850
Soslarım❤
Büyük olan kaynatmadan yaptığım.
Küçük olanlar kaynatarak yaptığım.Eki Görüntüle 2685853
Melemenliklerim♥
Eki Görüntüle 2685854
Ellerine sağlık canımTursularim❤
Eki Görüntüle 2685850
Soslarım❤
Büyük olan kaynatmadan yaptığım.
Küçük olanlar kaynatarak yaptığım.Eki Görüntüle 2685853
Melemenliklerim♥
Eki Görüntüle 2685854
Hadiyaa insallah cikinca yap sende canımAaaa kornişon yok bizim buralarda çıkmadı daha. ☹☹ ellerinize sağlık, afiyetle yiyin.
Ellerine sağlıkDomates sosum kaynıyor ocakta.
Kırmızı biber közledim birazdan kabuklarını soyacağım.
Sağol ablammmEllerine sağlık canım
bugunde turşularımı yaptımEki Görüntüle 2686313
Ellerine sağlık canımyarında kavanoz domateslerim az geldi 2 kasa dhaa yapacagımsoslarım var onları da yapacagım
Sağol nevroşumEllerine sağlık canım