- 25 Temmuz 2013
- 12.805
- 52.344
Ben de kuruyacagina emin oldum diyebilirim, bir tane deneyip görelim bakalım.Kurur bence havalar burda da çok sıcak akdeniz 50 derece vardır nemle
Burada da pazar var bugün, o kavun alınıp dogranacak artık mecbur.Ben geçen yıl bu konuda duydum yaptım.
Annem,kardeşim,kuzenlerim,arkadaşlarım hepdi yaptılar
Bugün pazar vardı buradaPazarcı fazla olmuş diye uygun veriyormuş.Hatta çöpe bile attığı oluyormuş.Eşim demiş atma kurut hatta sat
Emin ol çok beğeneceksin
İnşaallah canımBen de kuruyacagina emin oldum diyebilirim, bir tane deneyip görelim bakalım.
Burada da pazar var bugün, o kavun alınıp dogranacak artık mecbur.Yerken sana dua eder dururum artık.
Ellerinize sağlık siz bitirmişsiniz MaşaallahBu sene buzluğa bol bol vişne attım, ayrıca enginar, barbunya ve bezelye. Geçen hafta 10 kiloya yakın tarhana yaptım. Ayrıca 3 sise domates sos, 2 sise de biber salçası yaptım. Her hafta artik biber ve domates alip azar azar salça, menemen yapip atmayı düşünüyorum. Gecen sene balkonsuz minicik evde 30 kilo biberden salça yapmıştım. Tek sefer de o kadar cok yapmicam artik. Her hafta 5 er kilo dan yeterevim cok gunes aliyor pazardan katkıca ve biber alip kurutmayı deneyeceğim. Umarım güzel olur. Kısa doğru da turşuları kurdum mu tamamdır
Canım ben içlerini doğrayıp kurutuyorum.Kışın biber,fasulye,patlıcan,domates ,kabak karışık kavurma yaptım.Eşim dün pazardan patlıcan aldı. Dolmalık oyup balkona kurumaya bıraktım. Dolmalık biber de kurutacağım
Çıkan patlıcan içlerini zeytinyağ da kavurup, poşetleyip dondurucuya attım.
Yoğurtlarım, börek yaparım
Sen ne yapıyorsunNevreste patlıcan içlerini
Yarın 5 er Kilodan 10 kilo unla erişte keseceğim
Tarhanam var. Derin dondurucuda bu yıl yeter. Kayınvalidem verdi sağolsun.
Şimdilik böyle
Biraz taze fasülye alıp şoklamayı düşünüyorum
Simdi bakiyodum bende
Off harikaCanım ben içlerini doğrayıp kurutuyorum.Kışın biber,fasulye,patlıcan,domates ,kabak karışık kavurma yaptım.
Önce kabak,fasulye ve patlıcanları haşlıyorum.Sonra biber ve domatesi atıyorum.Üzerine soğanlı,sarımsaklı salçalı sos
Mersin de sebzeler çok erken çıkıyor eylül ayı geldi mi zamlaniyor bursa domatesi deriz biz armut domates 2 ay olacak tezgahlarda erken çıkıyor hep.Teşekkür ederim canım
Ellerine sağlık
Benim geçen yıldan kuru fasulye ve kabağım var onları kurutmayacağım.
Burada Ağustostan sonra fiyatlar düşüyor.Ondan ağustos civarı başlıyoruz.
Patlıcan sadece közlenmiş koyuyorum.Diğerini yemiyoruz.
Fasulyede 1-2 seferlik koyuyorum.Onuda çok aramıyoruz.
Biz en çok dolmalık kuruları seviyoruz.Onları çok yaparım.
Banada elin degmisken yapip yollayiversene be canoooEşim dün pazardan patlıcan aldı. Dolmalık oyup balkona kurumaya bıraktım. Dolmalık biber de kurutacağım
Çıkan patlıcan içlerini zeytinyağ da kavurup, poşetleyip dondurucuya attım.
Yoğurtlarım, börek yaparım
Sen ne yapıyorsunNevreste patlıcan içlerini
Yarın 5 er Kilodan 10 kilo unla erişte keseceğim
Tarhanam var. Derin dondurucuda bu yıl yeter. Kayınvalidem verdi sağolsun.
Şimdilik böyle
Biraz taze fasülye alıp şoklamayı düşünüyorum
İnşaallah canımOff harikabir dahaki sefere bende kurutayım
İşte ne zaman uygunsa o zaman yapmak en iyisiMersin de sebzeler çok erken çıkıyor eylül ayı geldi mi zamlaniyor bursa domatesi deriz biz armut domates 2 ay olacak tezgahlarda erken çıkıyor hep.
Eriştemi istiyorsunBanada elin degmisken yapip yollayiversene be canooo
Baya çıkıyor. Değerlendirmek lazımİnşaallah canımAma o dolma iç ve fazlalıkları bize yetiyor.Başka yemeklik patlıcan kurutmuyorum.
Evet güzel oluyor.Baya çıkıyor. Değerlendirmek lazımböreği gözlemesi de iyi oluyor
Sağlığına dikkat et canım. Yorma kendiniEvet güzel oluyor.
Bu yıl yetiştiririm inşaallah
Evde yardım edecek çok yaparlar artıkSağlığına dikkat et canım. Yorma kendini
Bak bu iyi fikir. Oturdugun yerden söylersin yaparlarEvde yardım edecek çok yaparlar artıkBen çavuş olurum