Koklasanız hatirlarsiniz öle ise :) bu arada olmazsa olmaz bisi diil.o lutenitsa için ben yakışacağını.dusundum sadece .Videolarda genelde kimyon koymuşlar.bizde selanik muhaciriyiz
Denemelik yaptim.aksam.uzeriBen yapmadım ama komşum yapmış verdi sarımsagi rahatsız etmedi beni
Rica ederim ne demekDenemelik yaptim.aksam.uzeri
3 kavonaz cıktı. 4 tane kadar sarımsak.koydum. domatesle önden.pisirdim biraz. Sanirim o yüzden çok bir tadı gelmedi. Iyi oldu gibi. Cevabınız için teşekkür ederim
Benimki ne oldu bilmiyorum ama tarifini yazım
tesekkur ederimBenimki ne oldu bilmiyorum ama tarifini yazım
2 kilo patlıcan
1 kilo kapya biber kozledim
6 tane domatesi konservelik doğradım. Tencerede suyunu salıp pişti. 4 beş dış sarımsak ekledim. Patlıcan ve kapya biberleri doğrayıp ekledim. Üzerine kaya tuzu yarim fincan sirke 1 fincan zeytinyağ döktüm 10 dk kaynadı. 3 tane yarim litrelik kavonaz cıktı. Bir kasede kaldı yarın yiecez. Kavonazlar ters şekilde duruyor.
1 hafta sonra birini açarım. Hoşuma giderse bir kaç kavonoz daha yapacam
vooovvvvvvÇok mu canım?
Daha yeni mi?
Eğer yeni ise koy tencereye kaynat sıcak sıcak kavanozlara koy kapat, sos olarak kullanırsın,hatta salça gibi bile olur.
Vakumlaman lazım ters çevir sofra bezi arasına koy sen gelene kadar kalsın.Ona vaktim yok diyorsan poşetle buzluğa at:)
Yok canım ama burada biri yapmıştı
Instagram da keşfetde görmüştüm çok lezzetli diye yorum gelmişti bir sürü, sayfayi hatirlayamiyorum. Salatayı yuvarlak doğrayarak yapmıştı. Inşallah bulursam deneyeceğimSalatalık ile yok canım
Bakayım bendeInstagram da keşfetde görmüştüm çok lezzetli diye yorum gelmişti bir sürü, sayfayi hatirlayamiyorum. Salatayı yuvarlak doğrayarak yapmıştı. Inşallah bulursam deneyeceğim