Ayy Cognim benim ,sen İstanbuldasın gel bize bi gün ev yemekleri yapayım sana
Evet katılıyorum ev yemeği evde pişerYaaa ama ya galp galp galp galp. <3
Aslında ev yemekleri yiyorum ama yurtta yapılan ev yemeği, ev yemeği değil ya. Ev yemekleri yapan yerler de var ordan da alıyorum ama yine de ev yemeği değil. Ev yemeği dediğin evde pişmeli. =(
Neyse kii bir ay kaldı annem ve yemekleri için. ^_^
Evet katılıyorum ev yemeği evde pişerBugün yaprak sarmama bakmışsın gördüm, öğrenciyken yaprak sarması gördüğümde altın bulmuş gibi seviniyordum. Kermesler olurdu gider ordan alırdım, sarma, börek... Ne güzel yerdım
Anne yemeklerinin yerini hiç bişey tutmaz ki zaten
günaydın pinko nasılsın canım ?günaydın
İyiyim tatlım, 6 da uyandım bir sürü işim var hangisinden başlasam acabagünaydın pinko nasılsın canım ?
ben işteyim malesef.. yarı uyanık bi vaziyette çalışıyorumİyiyim tatlım, 6 da uyandım bir sürü işim var hangisinden başlasam acaba
Sen napıyorsun?
Akşam 6 ya kadar vaktim var bakalım mucize gerçekleştirebilecekmiyimben işteyim malesef.. yarı uyanık bi vaziyette çalışıyorumdü benimde temizlik günümdü pinko ya sabah 7 de bi başladım bi baktım akşam 8 olmuş ev işleri birikince çok fena oluyor.. programlı çalışmak en iyisi .sen de öyle yap
içtim içmem mii ama aşırı uykuluyum bu aralar,sabahları kalkamıyorum yataktan yaAkşam 6 ya kadar vaktim var bakalım mucize gerçekleştirebilecekmiyim
Kahve iç açıl canım. Günü kapalı gözle bitirme
Canım bugün evlilik yıldönümümüz.. Temizlik yapcam, alışveriş yacam, pasta yapcam(karar veremedim) evi hazırlayıp, ye ek yapcam :)) Daha yemekle pastanın ne olacagına karar veremedimiçtim içmem mii ama aşırı uykuluyum bu aralar,sabahları kalkamıyorum yataktan yasana da kolay gelsin canım ama yorma kendini çok fazlaa da ,programlı yap bitirirsin herşeyi..
öylemi nice seneler canım,huzurla inşallahCanım bugün evlilik yıldönümümüz.. Temizlik yapcam, alışveriş yacam, pasta yapcam(karar veremedim) evi hazırlayıp, ye ek yapcam :)) Daha yemekle pastanın ne olacagına karar veremedim
Teşekkür ederim canım, hepimize inşallahöylemi nice seneler canım,huzurla inşallaho zaman şöyle eşin seviyorsa içi meyveli muzlu olabilir dışı çikolatalı bi yaş pasta yap.. sevdiği yemeklerden de yaparsın çorba salata.. biraz da farklılık olsun mumlarını kokoş masnı hazırla.. stüne başınada bi ayar verdn mi müthiş olur..
tabiki sen yapsan daha güzel olur ama tüm bunları yapıp yetişemiyeceğini düşünüyorsan hazır al canım sonra telaşa düşmemen içinTeşekkür ederim canım, hepimize inşallah
Çorba hiç sevmez kiPatlıcan sarma yapayım bari, patlıcan hastasıdır, çorba yerine cacık yaparım, pilav salata??
Pastayı da hazır mı alsam kendim mi yapsam diye çok düşündüm ama ben yapim yaa.. Demi daha güzel olur?
O zaman ben işime alışverişe çıkarak başlayayım, sonra temizlik yapayım, sonra pastayı yapayım, sonra yemek yapıp evi hazırlarım. Yorucu bir gün olacak benim içintabiki sen yapsan daha güzel olur ama tüm bunları yapıp yetişemiyeceğini düşünüyorsan hazır al canım sonra telaşa düşmemen içinpatlıcan sarma yapcaksan cacı en güzeli.. şöyle bol yeşillikli bi de salata mis gibi olur
dün savdım sıramı ben sıra sende.. hadi durma buralarda koş çabbuk işlerini bitir.. öpüyorum pinkomO zaman ben işime alışverişe çıkarak başlayayım, sonra temizlik yapayım, sonra pastayı yapayım, sonra yemek yapıp evi hazırlarım. Yorucu bir gün olacak benim için
Haline şükret.. Uykulu gözlerle koşuşturmuyorsun en azından
Kolay gelsin canımO zaman ben işime alışverişe çıkarak başlayayım, sonra temizlik yapayım, sonra pastayı yapayım, sonra yemek yapıp evi hazırlarım. Yorucu bir gün olacak benim için
Haline şükret.. Uykulu gözlerle koşuşturmuyorsun en azından
meraba hoşgeldin ablacım nasılsın ?Merhaba