Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Canım bugün evlilik yıldönümümüz.. Temizlik yapcam, alışveriş yacam, pasta yapcam(karar veremedim) evi hazırlayıp, ye ek yapcam :)) Daha yemekle pastanın ne olacagına karar veremedim
ay nice senelere insallah canim :) bence kesinlikleee cikolataliiiii bi pasta mmmmmmmm
merhaba Nevreste ablacim :) nasilsin?

işler çok sıkıştırdı abla ,şantiyeler kapancak kışdan dolayı o yüzden şimdiden toparlıyoruz hesap kitapları ya biran önce tatil olsa da memleketime gitsem

Allah kolaylık versin canım
ay nice senelere insallah canim :) bence kesinlikleee cikolataliiiii bi pasta mmmmmmmm

merhaba Nevreste ablacim :) nasilsin?
İyiyim canım sen nasılsın

Ben kızları almak için okula gidiyorum görüşürüz

Allah kolaylık versin canım

Ben kızları almak için okula gidiyorum görüşürüz
tesekkur ederim bende iyiyim ablacim kizlarin kac yasinda ablacim?
Teşekkür ederim, pasta hayal oldu azıcık
ay okudum gecmis olsun aman dikkat et canim yaa :) pastayi tencerede yapabilirsin tencere kekleri oluyo ya yumusak yumusak onlardan olmaz mii?

ay okudum gecmis olsun aman dikkat et canim yaa :) pastayi tencerede yapabilirsin tencere kekleri oluyo ya yumusak yumusak onlardan olmaz mii?
Teşekkür ederim, 1 kazayla kalırım inşallah :))
Komşunun fırınına atarım. Bi okuyup üfleyeyim kendimi

Canım musmutlu, huzurlu uzun seneler
Elleriniz hiç ayrılmasın

Nehaber canım
Teşekkür ederim
Keki fırına atmamla üçlüden ateş çıkmaya başladı, üçlü fiş erimiş fırının fişine yapışmıs Aksilik bugün olmak zorundaydı
Hayırlısı olsun
Tencerede kek yap

10 yaşındalar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…