- 16 Ağustos 2010
- 293.185
- 603.215
- 43
İyiyim canım sağol sen nasılsınmeraba hoşgeldin ablacım nasılsın ?
Hiç görünmüyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım sağol sen nasılsınmeraba hoşgeldin ablacım nasılsın ?
işler çok sıkıştırdı abla ,şantiyeler kapancak kışdan dolayı o yüzden şimdiden toparlıyoruz hesap kitapları ya biran önce tatil olsa da memleketime gitsemİyiyim canım sağol sen nasılsın
Hiç görünmüyorsun
ay nice senelere insallah canim :) bence kesinlikleee cikolataliiiii bi pasta mmmmmmmmCanım bugün evlilik yıldönümümüz.. Temizlik yapcam, alışveriş yacam, pasta yapcam(karar veremedim) evi hazırlayıp, ye ek yapcam :)) Daha yemekle pastanın ne olacagına karar veremedim
merhaba Nevreste ablacim :) nasilsin?Merhaba
işler çok sıkıştırdı abla ,şantiyeler kapancak kışdan dolayı o yüzden şimdiden toparlıyoruz hesap kitapları ya biran önce tatil olsa da memleketime gitsem
İyiyim canım sen nasılsınay nice senelere insallah canim :) bence kesinlikleee cikolataliiiii bi pasta mmmmmmmm
merhaba Nevreste ablacim :) nasilsin?
Canım musmutlu, huzurlu uzun senelerCanım bugün evlilik yıldönümümüz.. Temizlik yapcam, alışveriş yacam, pasta yapcam(karar veremedim) evi hazırlayıp, ye ek yapcam :)) Daha yemekle pastanın ne olacagına karar veremedim
Nehaber canımMerhaba
Teşekkür ederimKolay gelsin canım
Birlikte uzun,huzurlu,mutlu,güzel günler geçirin inşaallah
Çok teşekkür ederimAmin inşallah. Rabbim hepimize huzurlu ömür nasip etsinCanım musmutlu, huzurlu uzun seneler
Elleriniz hiç ayrılmasın
Nehaber canım
Teşekkür ederim, pasta hayal oldu azıcıkay nice senelere insallah canim :) bence kesinlikleee cikolataliiiii bi pasta mmmmmmmm
merhaba Nevreste ablacim :) nasilsin?
Canım, tekrar yapsan, fırına bir şey oldu muTeşekkür ederim
Keki fırına atmamla üçlüden ateş çıkmaya başladı, üçlü fiş erimiş fırının fişine yapışmıs Aksilik bugün olmak zorundaydı
Amin canımÇok teşekkür ederimAmin inşallah. Rabbim hepimize huzurlu ömür nasip etsin
tesekkur ederim bende iyiyim ablacim kizlarin kac yasinda ablacim?Allah kolaylık versin canım
İyiyim canım sen nasılsın
Ben kızları almak için okula gidiyorum görüşürüz
ay okudum gecmis olsun aman dikkat et canim yaa :) pastayi tencerede yapabilirsin tencere kekleri oluyo ya yumusak yumusak onlardan olmaz mii?Teşekkür ederim, pasta hayal oldu azıcık
Bilmiyorum ki, kablosu gitti de, komşuya indircem kekiniAllahtan atar atmaz oldu da yarım kalmadı. Birşeye dokunmaya korkuyorum şimdiCanım, tekrar yapsan, fırına bir şey oldu mu
Amin canım
Teşekkür ederim, 1 kazayla kalırım inşallah :))tesekkur ederim bende iyiyim ablacim kizlarin kac yasinda ablacim?
ay okudum gecmis olsun aman dikkat et canim yaa :) pastayi tencerede yapabilirsin tencere kekleri oluyo ya yumusak yumusak onlardan olmaz mii?
İyi yapmışsın canım, boşver elleme, tehlikeli olabilir. Kolay gelsin canım, pastanın bitmiş halini eklemeyi unutmaBilmiyorum ki, kablosu gitti de, komşuya indircem kekiniAllahtan atar atmaz oldu da yarım kalmadı. Birşeye dokunmaya korkuyorum şimdi
Ben gideyim yeni sakarlıklarımla dönerimİyi yapmışsın canım, boşver elleme, tehlikeli olabilir. Kolay gelsin canım, pastanın bitmiş halini eklemeyi unutma
Ben gideyim yeni sakarlıklarımla dönerim
Inşallah biterde eklerim
İyiyim canım sen nasılsınCanım musmutlu, huzurlu uzun seneler
Elleriniz hiç ayrılmasın
Nehaber canım
Hayırlısı olsunTeşekkür ederim
Keki fırına atmamla üçlüden ateş çıkmaya başladı, üçlü fiş erimiş fırının fişine yapışmıs Aksilik bugün olmak zorundaydı
10 yaşındalar canımtesekkur ederim bende iyiyim ablacim kizlarin kac yasinda ablacim?
ay okudum gecmis olsun aman dikkat et canim yaa :) pastayi tencerede yapabilirsin tencere kekleri oluyo ya yumusak yumusak onlardan olmaz mii?
22 Aralık pazartesi başlayacak takipte kalınoylama açılınca haber verinnnn...
Komşuya götürdüm hallettim kek kısmını :)İyiyim canım sen nasılsın
Hayırlısı olsun
Tencerede kek yap
10 yaşındalar canım