Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Canım bugün evlilik yıldönümümüz.. Temizlik yapcam, alışveriş yacam, pasta yapcam(karar veremedim) evi hazırlayıp, ye ek yapcam :)) Daha yemekle pastanın ne olacagına karar veremedim :KK43:
ay nice senelere insallah canim :) bence kesinlikleee cikolataliiiii bi pasta mmmmmmmm :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:
merhaba Nevreste ablacim :) nasilsin?

işler çok sıkıştırdı abla ,şantiyeler kapancak kışdan dolayı o yüzden şimdiden toparlıyoruz hesap kitapları ya :mad: biran önce tatil olsa da memleketime gitsem :cry:

Allah kolaylık versin canım:KK60:
ay nice senelere insallah canim :) bence kesinlikleee cikolataliiiii bi pasta mmmmmmmm :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

merhaba Nevreste ablacim :) nasilsin?
İyiyim canım sen nasılsın:KK60:

Ben kızları almak için okula gidiyorum görüşürüz:KK55:

Allah kolaylık versin canım:KK60:

Ben kızları almak için okula gidiyorum görüşürüz:KK55:
tesekkur ederim bende iyiyim ablacim :KK19::KK68: kizlarin kac yasinda ablacim?
Teşekkür ederim, pasta hayal oldu azıcık:cry:
ay okudum gecmis olsun aman dikkat et canim yaa :) pastayi tencerede yapabilirsin tencere kekleri oluyo ya yumusak yumusak onlardan olmaz mii?

ay okudum gecmis olsun aman dikkat et canim yaa :) pastayi tencerede yapabilirsin tencere kekleri oluyo ya yumusak yumusak onlardan olmaz mii?
Teşekkür ederim, 1 kazayla kalırım inşallah :))
Komşunun fırınına atarım. Bi okuyup üfleyeyim kendimi :-)

Canım musmutlu, huzurlu uzun seneler:KK36:
Elleriniz hiç ayrılmasın:nazar:

Nehaber canım:KK60:
Teşekkür ederim:KK37:
Keki fırına atmamla üçlüden ateş çıkmaya başladı, üçlü fiş erimiş fırının fişine yapışmıs:mad: Aksilik bugün olmak zorundaydı:mad::mad:
Hayırlısı olsuno_O
Tencerede kek yap:KK58:

10 yaşındalar canım:KK19:

X