- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Teşekkür ederiz sana iyi şanslar :))gunaydin kizlaaar :) e ozaman aksam bende corbami yapayimmm :) bu hafta cok yogundum iş mahvetti benii ama yetiştimmm :) herkese bolll sansss :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiz sana iyi şanslar :))gunaydin kizlaaar :) e ozaman aksam bende corbami yapayimmm :) bu hafta cok yogundum iş mahvetti benii ama yetiştimmm :) herkese bolll sansss :)
cevap için cok tesekkur ederımOylama henüz açılmadı, açıldıktan sonra bu konudan kullanacaksınız oyunuzu
Sizede efendim.. Aile boyu huzurlu bir gün geçirirsiniz umarımHuzurlu Pazarlar
Kesinlikle kendini düşündüğün aklımıza bile gelmedi :)))Çorbaların görüntüsüyle yarışma olmaz kızkardeşlerim olmaz, tadı önemli, tat önemli.
Çorbaları tadıp, olumlu olumsuz eleştiri işini gönülülükle yapabilirim.
Adresimi özelden yazabilirim, çorba göndermek isteyenlere. =(
-her şey yarışma için, yoksa kesinlikle boğazımın derdinde değilim kızkardeşlerim. =( -
Sağol canımBenim bugün günüm temizlik yapmakla geçti eşim işte zatenSizede efendim.. Aile boyu huzurlu bir gün geçirirsiniz umarım
Size katılıyorum ben de adresi mi verebilirimÇorbaların görüntüsüyle yarışma olmaz kızkardeşlerim olmaz, tadı önemli, tat önemli.
-her şey yarışma için, yoksa kesinlikle boğazımın derdinde değilim kızkardeşlerim. =( -
Kesinlikle kendini düşündüğün aklımıza bile gelmedi :)))
Oylar verilmeye başladığında gel sen, çorbayla beraber neler neler yolluycaz sana
Size katılıyorum ben de adresi mi verebilirim
İyi o zaman tatma görevini sana veriyorumBeni anlayacağınızı biliyordum! ^_^ "neler neler" diyerek de beklentimi yükselttiniz yalnız, çorbayla yetinmem sadece , eheh.
Nevreste, mis gibi ev yemekleri yapıp yiyebiliyorsunuz, hamaratlısınız üstelik. Peki ben? Ben ki annesinden uzak bir gariban öğrenci.. =( -çok acıdım kendime gözlerim doluyor şu an amanallam-
Bu yüzden bu tatma işini yalnıca ben yapmalıyım pilis. =(
Bende kocama yardım ediyorumm..Sağol canımBenim bugün günüm temizlik yapmakla geçti eşim işte zaten
Sana huzurlu,mutlu günler
Mesaj alınmıştırHiç sözünden çıkmaBende kocama yardım ediyorumm..
Herşey KK için
Oo.. Kapınızın önünden geçen metro hatları, yol, su, elektrik faturası ödeme, evler arabalar, uzaya yolculuk. Vaatlerde yok yokBeni anlayacağınızı biliyordum! ^_^ "neler neler" diyerek de beklentimi yükselttiniz yalnız, çorbayla yetinmem sadece , eheh.
Nevreste, mis gibi ev yemekleri yapıp yiyebiliyorsunuz, hamaratlısınız üstelik. Peki ben? Ben ki annesinden uzak bir gariban öğrenci.. =( -çok acıdım kendime gözlerim doluyor şu an amanallam-
Bu yüzden bu tatma işini yalnıca ben yapmalıyım pilis. =(
Ben normalde de uysaldım ama şimdi ağzından çıkar çıkmaz yapıyorum istediği şeyiMesaj alınmıştırHiç sözünden çıkma
Hala devam ediyor o zaman engelBen normalde de uysaldım ama şimdi ağzından çıkar çıkmaz yapıyorum istediği şeyi
Aynen öyle, insafsız senin bu gardaşınHala devam ediyor o zaman engel
Biraz daha dayanAynen öyle, insafsız senin bu gardaşın
Kaçıyorum ben. Uyuyunca gelirimBiraz daha dayan
Tamam canım görüşürüzKaçıyorum ben. Uyuyunca gelirim
Ayy Cognim benim ,sen İstanbuldasın gel bize bi gün ev yemekleri yapayım sanaÇorbaların görüntüsüyle yarışma olmaz kızkardeşlerim olmaz, tadı önemli, tat önemli.