- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
Bdv de geyikten
Hadi ya hangi konuydu ki,ne zaman gelecek haberin varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bdv de geyikten
3 gün sonra gelecek, biri sevgilisiyle beraber olmuşta hamilemiyim diye sormuş ya dün, o konuHadi ya hangi konuydu ki,ne zaman gelecek haberin varmı
Kaloriyi düşürdüde ondan malesef çıktıNiye ki çorba iyi değil mi?
Kaloriyi düşürdüde ondan malesef çıktı
3 gün sonra gelecek, biri sevgilisiyle beraber olmuşta hamilemiyim diye sormuş ya dün, o konu
Bir sürü geyik yapan var niye 3 kişi banlanmiş onlar mı kiblenmişBuldum o konuyu okuyordum
Bir sürü geyik yapan var niye 3 kişi banlanmiş onlar mı kiblenmiş
Biri bayağı saydırmış haketmiş. Harbi de haketmişte bir sürü yapan var niye 3 kişi? Neye göre yani, onu merak ettimBide ölü eti yiyeceksin diyen banlanmış o çok ilginç geldi,diğeri kimdi pek balmadım gerçi
Biri bayağı saydırmış haketmiş. Harbi de haketmişte bir sürü yapan var niye 3 kişi? Neye göre yani, onu merak ettim
Ben onun yasak olduğunu biliyorum da çok gördüm yapanı, hepsi ceza almıyor, ondan merak ettim Akıllansın yapmasın bizim kız daDaha önceki cezalara göre veriliyor banlar,birde kib durumu varya demekki fazla olduysa ondan olmuştur..
Bende 2 kere filan bdv den güme gittim geyik yaptım diye..
Ben onun yasak olduğunu biliyorum da çok gördüm yapanı, hepsi ceza almıyor, ondan merak ettim Akıllansın yapmasın bizim kız da
oleyyyyyyyyyy virüs yollamıstım nevoş gelemesın dıye şımdıde profılını ele gecıreyım oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyKızlar Nevoş netinde sorun varmış 2 günde haledermis ancak, haberiniz olsun ...
Ay yazık Nevoş'aoleyyyyyyyyyy virüs yollamıstım nevoş gelemesın dıye şımdıde profılını ele gecıreyım oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Sana da gün doğduoleyyyyyyyyyy virüs yollamıstım nevoş gelemesın dıye şımdıde profılını ele gecıreyım oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
şimdi yandıııı o selam soyleyın bendenAy yazık Nevoş'a
PC'ye çamaşır suyumu dõksek
ben ona didim nevoş benımle ugrasma didimSana da gün doğdu
Telefonundan girer, çok tozutma
Keyfe bak keyfeşimdi yandıııı o selam soyleyın benden
ben ona didim nevoş benımle ugrasma didim
nevoşumu kacırdılar daldan dala ucurdular
evettttttt 1. nevoştan kurtulma kınamıza hoşgeldınız
kına tepsısını koyuyorum buraya lutfen herkes yaksın ben heryerıme yakıcammm
saat 12 de zenne show var herkeşe duyurulur