- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
Buraya dogmadi bile dilosgünaydın hanımlar... güneş yeni doğuyorsabah erkenden uyanmayanlarrr uykunuz kaçsın e mi
sanada nasılsınGünaydın
Çokkk teşekkürler canımmm...Uzun süre sonra oy kullanicam bu bolumde
oyum miss gibi eriste çorbası ile hemserime
herkesin ellerine saglik
Aaa nuraÇokkk teşekkürler canımmm...
Məni xatırladın?3il bunnan qabaq yazışmışdıq burda...nuradamla idi onda nickim...teze hamile idim...
Bilerekden azerice yazdım kızlar. ..deyişiklik olsun...
Aha...bir az gülmeli olacaq ama kompyuterden irgenmişdim hamileliyin ilk günlerinde,sonra da girmedim heç bura.taaaki yanvar ayına qeder...arıqlamaq üçün burdakı cuma yarışmasına qatıldım ve tebiki yeni nikle...seni gördüyüme çox sevindim...Aaa nuraTanimamisdim ama indi yadima dusdu Men nece narahat oldum sene gore dedim goresen niye getdi
Aha...bir az gülmeli olacaq ama kompyuterden irgenmişdim hamileliyin ilk günlerinde,sonra da girmedim heç bura.taaaki yanvar ayına qeder...arıqlamaq üçün burdakı cuma yarışmasına qatıldım ve tebiki yeni nikle...seni gördüyüme çox sevindim...
Ben kendi adıma cevaplayayım iyiyim :))Selam, mutlu haftasonları dilerim hepinize.
Alışverişimi ve kurabiyelerimi yaptım da geldim. Kahvem ve kurabiyelerim pişiyor
Şayet kurabiyeler olursa diye resimlerini bile çektim
Sizler nasılsınız?
Iyi olmana sevindim. Tahmin ettim kimsecikler olmayacağını ama gelmisken selam vermek istedim.Ben kendi adıma cevaplayayım iyiyim :))
Haftasonu bizimkiler az geliyor
İyi yapmışsın, resim çekerek bakalım ne çıkacak kategoride
İyi yapmışsın canım, 5 oy fark var gerçi ama her an herşey olabilirIyi olmana sevindim. Tahmin ettim kimsecikler olmayacağını ama gelmisken selam vermek istedim.
Esim ve kızım kurabiye istediler, bende firsat bu fırsat yapayım dedim. Kurabiyeler olmazsa bilemedim katılabilirmiyim artık.
Zor oluyor malzeme hazırla fotografla vs.
Hazırim ama yükleme aşaması korkutuyor beni, Nevreste'den yine yardım isteyeceğim sanırım.
Sorma canım ya.İyi yapmışsın canım, 5 oy fark var gerçi ama her an herşey olabilir
Bende eşim tatlı birşeyler istedi diye hadi dedim belki kurabiye çıkar, kurabiye yapayımNe fenayız, adamlarda onlar istiyor diye yapıyoruz sanıyorlar
Hadi ya.. Benim eşim severde ben kendim sevmediğim için yapmazdım, yarışma muhabbeti olunca yaptımSorma canım ya.
Ama yani bizde haftada 2 gün kurabiye yapılır, bu seferlik kendim ićin yapmışım çokmu?Aradan çıkarttım bu kez iki işi birden.
Değişebilirde tabi o da bir ihtimal çok fark yokmuş.
Sağlık olsun artık yapacak birşey yok.
Pek atıstırmalık almıyoruz eve, tatlı birşeyler istenince hazırda olsun diye yapıyorum aslında ki isteniyorda.Hadi ya.. Benim eşim severde ben kendim sevmediğim için yapmazdım, yarışma muhabbeti olunca yaptım
Kurabiyeler hiç yapılmamış, bu seferde o yapılıversin
Pek atıstırmalık almıyoruz eve, tatlı birşeyler istenince hazırda olsun diye yapıyorum aslında ki isteniyorda.
Haftabaşında elmalı yaptım 2 günde bitti, ondan once hindistan cevizli yapmıştım onuda silip süpürdüler
Bunun omrüde 2 gün, kesin.
Hadi bakalım bekleyip görelim bizim kurabiyeler yarışabilecek mi?