Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Neye sıkkın anlat istersen?
Rabbim sıkıntını gidersin inş hayırlısı ile tez vakitte canım.
kursta haddini bılmez bırı hem canımı sıktı sonrada bısey yokmus gıbı hala yanaşmaya calısıyo ona canım sıkkın saolasın meyram amın....

Ne yaptı? Kızmı?
erkek canım....
bız kantınde oturuyoduk cay ıcıyoduk ıste zaten bu bana bakıp duruyodu ama ben bunu umursamadım bıde bu kımyager ben kımya muhendısıyım ıste sonra bana dedıkı zaten sız ne bılıyosunuzkı bız bılıyoruz butun işi dedi bende şok oldum sonra bugun yuz vermedım yanıma felan geldı yuzszu yuzsuz ona sınırlendım ya ne kadar yuzsuz terbıyesız ınsanlar var

Hımmm anladım canım.
Boşver sen ona hiç cevap verme, şuan bence ona en güzel cevabı susmakla verirsin.
Kafanada takma patavatsızmı yok hayatta, kendini uzduğıne değmez.

Hımmm anladım canım.
Boşver sen ona hiç cevap verme, şuan bence ona en güzel cevabı susmakla verirsin.
Kafanada takma patavatsızmı yok hayatta, kendini uzduğıne değmez.
ya meyra yemın edıyorum ona en ufak kucumseyıcı bısey yapmadım ya onun bolumunun puanı bızımkınden daha duşuk dıye bana boyle soyledı pıslık ve hala yanasmaya calısıyo

ya meyra yemın edıyorum ona en ufak kucumseyıcı bısey yapmadım ya onun bolumunun puanı bızımkınden daha duşuk dıye bana boyle soyledı pıslık ve hala yanasmaya calısıyo

Tersleyiver olsun bitsin, bazıları bundan anlıyo.
Canına yazık değilmi neden takıyosın bu kadar, salla gitsin.
Benimde uykum yok: P

Tersleyiver olsun bitsin, bazıları bundan anlıyo.
Canına yazık değilmi neden takıyosın bu kadar, salla gitsin.
Benimde uykum yok: P
pis pis baktım bugun anladı zaten bugun oyle yapıcam bısey soylerse terslıycem
benımde yok valla ya aksam babam sarımsak soydurdu ellerım hep sarımsak kokuyo ya

Çiçeeeem kıyamam sana canınımı sıktılar senın gidelim dövelim onu patavatsız şey

Bir şey yapmana gerek yok ki aşağılık kompleksi varmış, yoksa niye durduk yere sataşsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…