- 16 Ağustos 2010
- 293.184
- 603.211
- 43
Ayy çok geçmiş olsun dileklerimi iletirsin..Umarım birşey çıkmazkalp atışları hızlıymış kan tahlili yapmışlar, inşallah bir şey çıkmaz, 1 aydır hastahaneye yollayamadım onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok geçmiş olsun dileklerimi iletirsin..Umarım birşey çıkmazkalp atışları hızlıymış kan tahlili yapmışlar, inşallah bir şey çıkmaz, 1 aydır hastahaneye yollayamadım onu
Kalbinde bir sorun mu vardi? Haber alınca yaz lütfen,merak ettimYok canım öyle bir şey değil
Bu oylama da daha çok mu oy kullanıldı? Bana mı öyle geliyor?Biz Efser'le 2 defa buluştuk hatta resim var sayfamda gördün müHarbi ilede görüşelim ne var
Biz seninle özelden konuşalım
Öyle oldu canım bayağı oy kullanıldıResimli olması avantaj olmuş olabilirBu oylama da daha çok mu oy kullanıldı? Bana mı öyle geliyor?
Bence de :)Öyle oldu canım bayağı oy kullanıldıResimli olması avantaj olmuş olabilir
Pembe cadi herkese kurabiyelerin resmini atmissin bi ben kalmışımBence de :)
Ne Kurabiyesi:) Sen nerden biliyon attığımıPembe cadi herkese kurabiyelerin resmini atmissin bi ben kalmışım
Yazmıştın geçen burda. Netim gitti geldi yazım iletilmedi. Şimdi aklıma geldi deNe Kurabiyesi:) Sen nerden biliyon attığımı
Nevoşum diyorum ki, kategori için oy toplamak serbest miÖyle oldu canım bayağı oy kullanıldıResimli olması avantaj olmuş olabilir
Çok uyanık vallahiNevos eşimden sana teklif '' corbayla,kurabiyeyle ugrasmayin. Evde adana durum,icli kofte,mangal yapma yarışması düzenleyin. Harbi de katilcak '' uyanık mi ne
Benim nickle katiliriz o yarışır,hiç yapmam öyle şeyler kusura bakmasınÇok uyanık vallahi
Bak eşinde benden yana,yemek ve zor kategoriler olursa halay başı sen olacaksın
Tembellik yapma seni o kategorilere halay başı olarak yazıyorumBenim nickle katiliriz o yarışır,hiç yapmam öyle şeyler kusura bakmasın
Elini ayağını opim abla yapma etmeTembellik yapma seni o kategorilere halay başı olarak yazıyorum
Benim nickle katiliriz o yarışır,hiç yapmam öyle şeyler kusura bakmasın
Tembellik yapma seni o kategorilere halay başı olarak yazıyorum
Yemek yapacaksın canım korkmaElini ayağını opim abla yapma etme
YapamaammmYemek yapacaksın canım korkma
Güzel de öldüğüne sevinmeselermiş iyimiş:)Bunu dinlemiştim çok güzel