Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Bende iyiyim çok şükür, bi yaramazlık yok:nazar::nazar:
Buraları mesken tuttum:-)
sayfayı cok bırbırınıe karıstırdım :) alıntıda yapmıyom kım yazarsa gorebıldıklerıme yazmaya calısıyorum bazen sohbete bozozlama dalıyorum nevreste benı atcak sayfadan corbanda batsın gelme daha da buralara dıye :) sayfada bı duzen tertıp bırakmadım :KK70:

sayfayı cok bırbırınıe karıstırdım :) alıntıda yapmıyom kım yazarsa gorebıldıklerıme yazmaya calısıyorum bazen sohbete bozozlama dalıyorum nevreste benı atcak sayfadan corbanda batsın gelme daha da buralara dıye :) sayfada bı duzen tertıp bırakmadım :KK70:
Yok @Nevrestem yapmaz öyle şeyler. Melek gibi:KK37:

Kız ben de meyveyi karıştırıp öyle mayalıyorsun sandım.:KK48:Yoğurt mayalıyoruz zaten biz.Sonradan meyveli yani.:KK53:Yine de çok mersi.Zahmet edip yazmışsın.:KK19:
Ne zahmeti bende yoğurdu sordun sandımmm o_O Rezil oldum ... Ama pinko da sormuştu galiba inşallah yardımcı olur:KK48:

Ne zahmeti bende yoğurdu sordun sandımmm o_O Rezil oldum ... Ama pinko da sormuştu galiba inşallah yardımcı olur:KK48:
Yok canım niye rezil olasın.:KK60: Biz yoğurdumuzu kendimiz mayalıyoruz.Geçen gün sütçü sizin için yeni inek aldım diyordu.:KK70:

X