ıyıyım valla senı sormalı ıyıce agırlasmısındır nasıl gıdıyo son aylar tatlım :):) tamam canikom naber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıyıyım valla senı sormalı ıyıce agırlasmısındır nasıl gıdıyo son aylar tatlım :):) tamam canikom naber
accıkk zor :) mrym bı yerde koptum cok var mrym nıckıdeNesi zor kiz
Bende iyiyim çok şükür, bi yaramazlık yokıyıyım canım benım :) bıldıgın gıbıyım bu ara havalardan bı sersemlık var valla :) ıyı gıdıyo sukur dıyelım sen nasılsın
Bilmem, belki yarın belki yarından da yakın
sayfayı cok bırbırınıe karıstırdım :) alıntıda yapmıyom kım yazarsa gorebıldıklerıme yazmaya calısıyorum bazen sohbete bozozlama dalıyorum nevreste benı atcak sayfadan corbanda batsın gelme daha da buralara dıye :) sayfada bı duzen tertıp bırakmadımBende iyiyim çok şükür, bi yaramazlık yok
Buraları mesken tuttum
Iiyim canim ya evet artik 5hafta kaldi iste meryemtalha nin sesli harflerini cikartcan bu kadarciikıyıyım valla senı sormalı ıyıce agırlasmısındır nasıl gıdıyo son aylar tatlım :)
Yok @Nevrestem yapmaz öyle şeyler. Melek gibisayfayı cok bırbırınıe karıstırdım :) alıntıda yapmıyom kım yazarsa gorebıldıklerıme yazmaya calısıyorum bazen sohbete bozozlama dalıyorum nevreste benı atcak sayfadan corbanda batsın gelme daha da buralara dıye :) sayfada bı duzen tertıp bırakmadım
Nevreste yerıne baskası olaydı ıste o zaman olabılırdıYok @Nevrestem yapmaz öyle şeyler. Melek gibi
pekala ayısımde son durum ne,neye karar verdınız az kaldı az hayırlı dogumlar sımdıden cnmmIiyim canim ya evet artik 5hafta kaldi iste meryemtalha nin sesli harflerini cikartcan bu kadarciik
isiiimm hanne kesin de ikincisi belli değil yakında kura çekicem öle karar vercempekala ayısımde son durum ne,neye karar verdınız az kaldı az hayırlı dogumlar sımdıden cnmm
Ne zahmeti bende yoğurdu sordun sandımmm Rezil oldum ... Ama pinko da sormuştu galiba inşallah yardımcı olurKız ben de meyveyi karıştırıp öyle mayalıyorsun sandım.Yoğurt mayalıyoruz zaten biz.Sonradan meyveli yani.Yine de çok mersi.Zahmet edip yazmışsın.
Ooo kremim iyiyim canım sen nasılsın ... Çilekli böğürtlenli losyonum benimDilaraginosss huhuu
pinkstrap
nasılsınız kızlar mrymtlh cnm senın nıckınde ne zor yahu zor yazdım :) gec gordum cnm kusra kalma artıkın
Yok canım niye rezil olasın. Biz yoğurdumuzu kendimiz mayalıyoruz.Geçen gün sütçü sizin için yeni inek aldım diyordu.Ne zahmeti bende yoğurdu sordun sandımmm Rezil oldum ... Ama pinko da sormuştu galiba inşallah yardımcı olur
Hangisini yapacaksın söyle de biz yapmayalım.Heyoo corbama karar verdim, insallah benden evvel birisi yapmaz
Ama soylersem surprizi kacarHangisini yapacaksın söyle de biz yapmayalım.
Peki öyle olsun.Ama soylersem surprizi kacar
Peki öyle olsun.
tskler cnm bende ıyıyım :)Ooo kremim iyiyim canım sen nasılsın ... Çilekli böğürtlenli losyonum benim
yunan ruzgarı estıren nıcklı dılaracık :)tskler cnm bende ıyıyım :)