- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Wowww... hadi bakalım merakla bekliyoruzSelamlarrr Çorbamı yapmaya başlıyorum bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wowww... hadi bakalım merakla bekliyoruzSelamlarrr Çorbamı yapmaya başlıyorum bakalım
Yaptım açıyorum konuyu bakalım beğencek misiniz?Wowww... hadi bakalım merakla bekliyoruz
Görmemişim geldiğini. İyi akşamlarİyi akşamlar
Her tarif ayrı güzel, biri konu açıcam deyince korkmaya başlıyorum4. tarifimiz geldi
Panik atak olma sonra Pink.Her tarif ayrı güzel, bizi konu açıcam deyince korkmaya başlıyorum
Evet evet ben yaptım4. tarifimiz geldi
Çok güzel çorba çeşitleri var, nette gezerken baktım da insanın iştahı kabarıyorHer tarif ayrı güzel, bizi konu açıcam deyince korkmaya başlıyorum
Acaba yarışma olana kadar bu topiğe bakmasam mıPanik atak olma sonra Pink.
Ben kendi çorbamı yapmaya karar verdikten sonra bakınırken, kafam karışmıştı :))Çok güzel çorba çeşitleri var, nette gezerken baktım da insanın iştahı kabarıyor
Bakmadan duramazsın.Acaba yarışma olana kadar bu topiğe bakmasam mı
Ya üzmeyin beni ama ya.. Bir yarışmada da Özenmeseniz nolur sanki
Hiç güven vermiyorsun Şu kullandığım smileylere bak, çocuk mu kandırıyonBakmadan duramazsın.
Ben özenmeyeceğim benden korkma.Birincilik hayalim hiç yok bu kategoride.
Bana inanmıyorsunuz ama ciddiyim.Hiç güven vermiyorsun Şu kullandığım smileylere bak, çocuk mu kandırıyon
1 olursan kemeri bana vercen miBana inanmıyorsunuz ama ciddiyim.
1 olursan kemeri bana vercen mi
Tamam ben hemen diyete başlıyorumİkimiz de sığarız içine bir ay az yersek.
Tamam anlaştık.Tamam ben hemen diyete başlıyorum