- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne corbasi yapcannay bende katılıcamm bunaa
Vuslat sen ne zaman ekliyorsun?Hayırlı olsun, kategori açılmış
Tarifler bile gelmiş hemen
Var var , muzlu , çilekliiDilara muzlu yoğurt tarifin var mı?
Eee versene o zaman.Çileğin mevsimi değil muzlu ver.Var var , muzlu , çileklii
Şimdiii şöle ki ev yapımı yoğurt yapıyoruz ... Köy sütünü iki kez tülbentten geçirip tencereye alıyoruz kaynatıyorux fokur fokur olduktan sonra altını kapatıyoruz . Sonra cam kavanozlara alıyorum , kavanozun kapağına üç parmak kalaya kadar süt dolduruyorum.. Bırada süt ılınacak , serçe parmağınızı batırdığınızda yakmıycak ama hafif ısırcak anda mayalayıyoruz . Mayası için bir kasede iyice çırpılmış ev yapımı yoğurt olacak her cam kavanoza bir doku yemek kaşığı kadar benim ölçüm. Çırpılmış yoğurda bire kaşık bu ılık sütten koyup çırpın , sonra tahta bir kaşıkla her kavanozun dibine süt yoğurt karışımından koyup bi miktar çırpın ve kapaklarını kapatın. Bir battaniye ile sarıp bir gün bekletin. Sonrasında buzdolabına çıkarın. İstediğiniz meyveleri rondodan pütürlü olacak halde ezin ve bu ev yapımı yoğurdunuzlq iyice karıştırın tabi isterseniz bir kaşık bal ile ... Ay karışık anlattım ama ben böyle yapıyorumEee versene o zaman.Çileğin mevsimi de değil muzlu ver.
Vuslat sen ne zaman ekliyorsun?
Benden farklı değilsinÖyle mi Bugün bütün gün yattım canım: )
mercımek :) bı onu bılıyoum bıde tarhana zaten cnm burda pek karıstırmayalım becerıksızlıgımı sonra sey edelım konusalım bızz :)Ne corbasi yapcann
havalardan ya bende oyleyımBenden farklı değilsin
Kız ben de meyveyi karıştırıp öyle mayalıyorsun sandım.Yoğurt mayalıyoruz zaten biz.Sonradan meyveli yani.Yine de çok mersi.Zahmet edip yazmışsın.Şimdiii şöle ki ev yapımı yoğurt yapıyoruz ... Köy sütünü iki kez tülbentten geçirip tencereye alıyoruz kaynatıyorux fokur fokur olduktan sonra altını kapatıyoruz . Sonra cam kavanozlara alıyorum , kavanozun kapağına üç parmak kalaya kadar süt dolduruyorum.. Bırada süt ılınacak , serçe parmağınızı batırdığınızda yakmıycak ama hafif ısırcak anda mayalayıyoruz . Mayası için bir kasede iyice çırpılmış ev yapımı yoğurt olacak her cam kavanoza bir doku yemek kaşığı kadar benim ölçüm. Çırpılmış yoğurda bire kaşık bu ılık sütten koyup çırpın , sonra tahta bir kaşıkla her kavanozun dibine süt yoğurt karışımından koyup bi miktar çırpın ve kapaklarını kapatın. Bir battaniye ile sarıp bir gün bekletin. Sonrasında buzdolabına çıkarın. İstediğiniz meyveleri rondodan pütürlü olacak halde ezin ve bu ev yapımı yoğurdunuzlq iyice karıştırın tabi isterseniz bir kaşık bal ile ... Ay karışık anlattım ama ben böyle yapıyorum
Sen napıyorsun? Dersler nasıl?havalardan ya bende oyleyım
:) tamam canikom nabermercımek :) bı onu bılıyoum bıde tarhana zaten cnm burda pek karıstırmayalım becerıksızlıgımı sonra sey edelım konusalım bızz :)
ıyıyım canım benım :) bıldıgın gıbıyım bu ara havalardan bı sersemlık var valla :) ıyı gıdıyo sukur dıyelım sen nasılsınSen napıyorsun? Dersler nasıl?
Nesi zor kizDilaraginosss huhuu
pinkstrap
nasılsınız kızlar mrymtlh cnm senın nıckınde ne zor yahu zor yazdım :) gec gordum cnm kusra kalma artıkın