Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Sonunda corbami yaptm hic bu kadar uzun suren bi çorba yapmamistim halbuki çok zaman almayan bi çorba ama sağolsun bugün elektriklerle saklambaç oynadik resmen elektrik gidince ocakta yanmadi haliyle son üstünün sosu kaldi konuda esimin isten gelmesine yakin hallederim artik fotoğraflarda elektrik yüzünden çok II olmadi :)))
Ellerine sağlık canım:kk77::KK60::-)

Hadi ya sende hızlısın bayağı:KK19:
Çok güzel yapmasaydın:KK53::-)
Surda evimde son iki günüm var koz öğrenci evinde yapamam valla değişik bisey oldu bakalim son hali nasip olacak ilk defa yaptim bu corbayi hep annem yapardi ben yerdim gerçi onun tarifinden değişik oldu ama tadini saatler sonra gorucem:)))
Ellerine sağlık canım:kk77::KK60::-)
sağol canim yordu valla baya zaten 2 dk ayakta kalayim belime vuruyor hemen elektrikler de benle oyun oynayinca baya yorucu oldu

Ne güzel canım ben çelik tencerede yapıyorum.:kk77:Bizim çabuk bitiyor 2 tenceree yapıyorum:KK45:
Ablacım biz iki kişiyiz tencere çok bize :KK66: ama bu litrelik kavanozlar tam bizlik bu hafta meyveli yoğurt da yaptım çok hoş oldu . Eşim çocuk gibi o paket yoğurtlardan alıp yiyordu rahatsız oldum, kalktım dilara hazır meyveli yoğurt ürettim :KK48:

Surda evimde son iki günüm var koz öğrenci evinde yapamam valla değişik bisey oldu bakalim son hali nasip olacak ilk defa yaptim bu corbayi hep annem yapardi ben yerdim gerçi onun tarifinden değişik oldu ama tadini saatler sonra gorucem:)))
sağol canim yordu valla baya zaten 2 dk ayakta kalayim belime vuruyor hemen elektrikler de benle oyun oynayinca baya yorucu oldu
Zorlamışsın kendini umarım herşey istediğin gibi olur canım:KK60:Seni burda görmek güzel:KK36:

Canım ellerine sağlık :KK60:

Ablacım biz iki kişiyiz tencere çok bize :KK66: ama bu litrelik kavanozlar tam bizlik bu hafta meyveli yoğurt da yaptım çok hoş oldu . Eşim çocuk gibi o paket yoğurtlardan alıp yiyordu rahatsız oldum, kalktım dilara hazır meyveli yoğurt ürettim :KK48:
Ayy benimde yoğurt tüketmem lazım, eşim meyveli yoğurt almış.. Güzel ama yiyesim gelmedi:cool:

Aferin sana:rolleyes:
Ben kavanozlarda yapsam koyacak yer bulamam:KK45:Ama en güzeli benim annemde kavanozlara yapıyor.:KK45:

İyi yaptın canım, tarifim bi başına kalmıştı.. Kardeş geldi ona:-)

X