- 25 Ağustos 2007
- 5.987
- 5
ah canımm benimm tabi öylede çiçekdağlı bulmakda ilginç olurdu diye sordum zaten.ama ben ankaradayım ve bayadır gidemiyorum memleketime ailemde orda olmadığı için olsaydı giderdim
yolumuz düşerse geliriz bol kazanclarrrrrrrrrrr sizebende kırşehirliyim. karacaören.
hemşerlerim nerdesiniz ya yoksunuz kırşehirliler kurban bayramınız kutlu olsun nice bayramlar görün ok
tşk ederim nursen abla senide bizden sayyorum sende bize yakınsın sevgiler :1hug::içelim:a.s.siz harikasınız be ablam ŞenizKırşehirli'lerin bayramını kutluyorum,sevgiler.a.s.
tşk ederim nursen abla senide bizden sayyorum sende bize yakınsın sevgiler :1hug::içelim:a.s.siz harikasınız be ablam Şeniz
ben sizlerin yani gürbettekilerin özlemini bilirim çünkü benim de yakınlarım gürbettesenağlamakırşehir iyi bayramda gezdik aliş veriş yaptık gecmiş bayramın kutlu olsun okKirsehirde durumlar nasil? 1.5 senedir gormuyorum memleketimi :çok üzgünüm:
AHAH NURSEN ABLA ANK GÜLÜ SİZ HARİKASINIZ CANIM BENİM KENDİNİZE DİKKAT EDİN OK SEVGİLER ABLAMAa.s.a.s.a.s.
ben sizlerin yani gürbettekilerin özlemini bilirim çünkü benim de yakınlarım gürbettesenağlamakırşehir iyi bayramda gezdik aliş veriş yaptık gecmiş bayramın kutlu olsun oka.s.
selam kızlar bende kırşehirliyim
CANIM BENİM BİZDE KIRŞEHİR BULUŞMASI YAPALIM BÜTÜN KIRŞEHİRLİLER DUYSUN BİZDE BULAŞALIM:asigim:a.s.
olurda ablam ben gitmedim eşim gitti ben gelseydim kesin size gelirdim ok nasıl gecti ablam toplantınız opt Şeniz
esmer güzelim benim yerimede oyna :dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:a.s.:nazar