Kirşehir///40

serde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
43
0
43
Slm Tatlim Ben Kirsehirli Degilim Ama Gelin Oldum Oraya.haberin Olsun Diye Yazdim Sadece...selamlar

serde .!.:
Slm Tatlim Ben Kirsehirli Degilim Ama Gelin Oldum Oraya.haberin Olsun Diye Yazdim Sadece...selamlar

:smile: sevindim canım buna zira pek kırşehirliye rastlamak mümkün olmuyo :)

selam canım öğrendiğime memnun oldum. görüşmek üzere

slm bende kirsehirliyim belcikada kaliyorum izindeydim yeni geldim site bayagi degismis

slm ben kırşehirden yeni geldim orda okudum.çok sevimli ve güvenli bir şehir.bende oralı gibi hissediyorum artık kendimii

ebruli_0507 .!.:
slm ben kırşehirden yeni geldim orda okudum.çok sevimli ve güvenli bir şehir.bende oralı gibi hissediyorum artık kendimii

selam ebruli hoşgeldin:smile:

Slm roxett saol kırşehirli olman mutlu etti beni.çünkü çok az var ve ben çok özledim oraları

slm kizlar acikcasi sasirdim basligi görüncede yazmadan olmaz dedim bende aslen kirsehirliyim ama hic bilmem oralari tr de ankarada oturuyoruz esimde kirsehirli ben en son niklahim icin gitmistim kirsehire oda 15 sene oldu ben kaman ömerhaciliyim esim de cadirli haciyusuf köyünden
simdiden tanistigimiza cok cok memnun oldum :çiçek:

yarence memnun oldum canım bende fazla gitmiyorum bilmem yanii şehri ama sizlerler tantıştığım ve konuştuğum için memnunum. sevgilerle

bende memnun oldum roxett burada el ele yürek yürege olmak gercekten cok hos sevgi ve saygi bizden :çiçek:

noruyon gııı ben de gırsaarlıyım hangı koydensın ben yarı sıdıklı yarı tohlumenlıyım

selam bende kırşehirli değilim ama eşim kırşehirli.ne yalan söyliyeyim hiç sevemedim memleketini roxett yanlış anlama sakın bu sadece benim hissim

:cool3: sulebeyza bende nerdesiniz kiz kirsehirli hele mucu kiz sen kirsehirdegilmisin yazsana buraya hemserim kalabalik olalim mattulya neden begenmedin kiz memleketimi biz nasil ozluyoruz biliyormusun canim kirsehirim adi gibi tam bir bozkir sehir i pek guzel sayilmaz ama biz koyumize gidiyoruz doga harikasi bir yer seyretmeye doyamiyoruz

Merhaba, bende baba tarafından Kırşehir / Mucur luyum ama büyükler vefat ettikten sonra uzun zaman gitmedim. Bizim köyde her taraf yemyeşildi çocukluğumun en güzel yaz tatillerini orada geçirdim diyebilirim. Ve Kırşehiri harika anlatmışsın

:smile: sevindim canım buna zira pek kırşehirliye rastlamak mümkün olmuyo :)

SELAM ARKADASLAR BENDE KIRSEHIRLIYIM ELLERINE SAGLIK ROXETT GÜZEL OLMUS COK UGRASMISINDIR EMINIM OKUDUM FAZLA BILGIM YOK KIRSEHIR HAKKINDA BIRAZDA OLSA BILGI EDINDIM.
KIRSEHIRLIYIM ESIM SIVASLI BAZEN CATISIYORUZ SEN MEMLEKET GÜZEL BENIM MEMLEKETT DIYE :))))
GÖRMEDIM SIVASI NASIP OLURSA BU YAZ GIDECEGIM KARARIMI GÖRDÜKTEN SONRA VERECEGIM :)
BEN HEP BURALARDAYIM YENI KATILDIM SITEYE GÖRÜSÜRSEK MEMNUN OLURUM HEMSERIM :))))
HOSCAKAL NUR !

selam nurcennet memnun oldum tanıştığıma. yeniden yazışmak dileği ile :1yes2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…