- 25 Ağustos 2007
- 5.987
- 5
tşk canı büyoruz hergün biraz daha hoş geldiniz her biriniz selamlarrrrrrrrrrr:içelim:Şeniza.s.benden sizeselam arkadaşlar bende kırşehirliyim ama ankarada kalıyorum sevgiler hepinize :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk canı büyoruz hergün biraz daha hoş geldiniz her biriniz selamlarrrrrrrrrrr:içelim:Şeniza.s.benden sizeselam arkadaşlar bende kırşehirliyim ama ankarada kalıyorum sevgiler hepinize :)
aaa gelin bizde birlik olalım kıslar bi buluşmada biz yapalım olurmu gıııııııııı:enbuyukkk:a.s.ne kadar da kırşehirli varmış tum yazılanları okdum mutlu oldum doğrusu.. yeniden görşmek dileği ile sevgiyle kalın
a birde sıkı bir neşet ertaş hayranıyız.
ok olur canım beklerim ben tavuk dolması bilmiyorum ama yemek yapmasını ve yemesini severim a.s.gıııııııııcanım benı yaparız gun olur bıde tavuk doldurupta yıyelım nefısss oluyo degılmı?
bügün doğuk ve siisli hava kapalı aaaa benimde kızım bügün ist bulda geleçek hayırlısı gelseydi :1hugk bebek seven kib aeo canım beklerim seni yine gel:1hug::enbuyukkk:bunlar sanaayyy ben cok ıyı bılırım kız sımdı yapıp yedım ogren tavsıye edrım suan kırsehırde degılım ama nasıloralar gormeyelı cok ozledım memleketımı varya?
tşk canım gelirsen banada gel opt iyi yarınlar senin olsuna.s.allah kavustursun ablacıgım dıyım ben 23 yasındayım cunku seneye gelcem gunler saymaya basladık bıle hayırlısı sende aeo by
bende canım gelirsen baeklerim canım benim gürbetlik zor be güzelim seni arkadaş listeme ekliyorum okesmergüzeli merbaha bende kirsehirliyimseninle tanismak isterdim
hoş geldin olsun be güzelim hepimiz biriz ve kardeşiz kırşehirli olmak güzel yaseemin banada gel emi biz misafiri severiz ok:1hug::mymeka:bende kırşehirliyim çiçekdağlıyım varmı çiçekdağlı olan?