Kirşehir///40

ANA VATANIM GÜZEL YURDUM OZANLAR DİYARI CANIM KIRŞEHİRİM :1hug:
:içelim:BİTER BİTER KIRŞEHİRİN GÜLLERİ BİTER EFENDİM DAH NE GÜZEL TÜRKÜLERİMİZ VAR BEN HEPSİNİ SEVİYORUMSİZLERİDE BU KOŞEYE BEKLİYORUM HANIMLAR :nazar::enbuyukkk::kahve:YAZIN OLURMU

canım kırsehırım burnumda tutuyosun daha 2 ay once ordaydım ama memleket gıbısı yok sakın memleket degıstırmeyın cok ozluyorum vallah

:içelim:canım benim sizlerde hepiniz hoş geldiniz bizim memlekket gibisi yok ama herkes bi nedenle bi yerlerden olyorlar herkese kolay gelsin memleketinde uzak olanlar geçermi bu günler geçermi bü günler biter elbet be gülüm:kahve::nazar:

a birde sıkı bir neşet ertaş hayranıyız.

KIRŞEHİRLİ OLMAK AYRIÇILIK HARİKA İNSANLAR BİZİM İLİMİZ YA Şeniz:içelim:
CANA CAN KATAN CANIM BENİM
YOLUNA KURBANIM KIRŞEHİRİM
ALIN YAZIM SIN SENDE BENİM
KARA KAŞIN KARA GÖZÜN CANIM KIRŞEHİRİM:kahve:

:eek:klava:canlarım bügünde sizlere bi kırşehirlere has bi yemek tarifi verem
çanakta karışık sebze güveçi
melzemesi yarım kilo kuzu eti
üç tene bibir
üç tene patlıcan ve üç tane patates
ve biraz yağ et yağlı olabirir
bir avuç sarımsak ve beş tanede domates
hazırlanışı böyle önce
yani topraktan olan çanaklar varya
eti altına yerlştiryoruz
sırayla busebzeleri dizyorsun
ve domatisleri üzerine koyyorsun tuzunu sarımsaklarıda ekliyorsun
bu yemek ister fırında ister oçakta pişirin ara sıra bakın ya unuttum buna bi bardak su giryor canlarım buda bizim kırşehirden yapılan yemek :1hug:afiyet olsun:kahve:

canım benı yaparız gun olur bıde tavuk doldurupta yıyelım nefısss oluyo degılmı?

kıslar nerdesiniz yarence bende sana yakınım gııııı eşinin memleketliside olabilirim kırşehirin gülleri sık sık girin ve yazın canlarım ok

ayyy ben cok ıyı bılırım kız sımdı yapıp yedım ogren tavsıye edrım suan kırsehırde degılım ama nasıloralar gormeyelı cok ozledım memleketımı varya?

a.s.b
ayyy ben cok ıyı bılırım kız sımdı yapıp yedım ogren tavsıye edrım suan kırsehırde degılım ama nasıloralar gormeyelı cok ozledım memleketımı varya?
bügün doğuk ve siisli hava kapalı aaaa benimde kızım bügün ist bulda geleçek hayırlısı gelseydi :1hug:eek:k bebek seven kib aeo canım beklerim seni yine gel:1hug::enbuyukkk:bunlar sana

allah kavustursun ablacıgım dıyım ben 23 yasındayım cunku seneye gelcem gunler saymaya basladık bıle hayırlısı sende aeo by

ah canımm benimm tabi öylede çiçekdağlı bulmakda ilginç olurdu diye sordum zaten.ama ben ankaradayım ve bayadır gidemiyorum memleketime ailemde orda olmadığı için olsaydı giderdim

X