Canın sağolsun,istersen buluşmamıza gelebilirsin,iyi geceler.olurda ablam ben gitmedim eşim gitti ben gelseydim kesin size gelirdim ok nasıl gecti ablam toplantınız opt Şeniz
TŞK İYİKİ VARSINşutarafagittiCanın sağolsun,istersen buluşmamıza gelebilirsin,iyi geceler.
Afiyet olsun,esmer güzelim yoksun,iyi günler,sevgiler....a.s.
haydi bizde buluşalım kıslarrrrr kırşehirimzde ne güzel olurdu :içelim:şakkıdıTŞK İYİKİ VARSINşutarafagitti
BİRAZ HASTAYIM CANIM ABLAM ANKARANIN GÜLÜ DEMEK SEN DEMEKa.s.
ne güzel olur gelinmi gelyon hoş geldiniz berna:1hug::1hug:yakında bende kırsehirli olcam :):):)
ne güzel olur gelinmi gelyon hoş geldiniz berna:1hug::1hug:
gelin geliyorum bende valla sırnaşık şey ama cok güzel yeriş baktım resi,mlerine 4 gün kırsehirde düğünde yapcaz
canım benim izne geldiğinizde bi buluşma düzenleyelim ok a.s.merhabalaaaar bende kirsehirliyim ama belcikada yasiyorum
memleketimi cok seviyorum gecen sene gittim ama fazla kalamadim
kirsehirde
ora apayri yaaaaa
ozanlar diyarii sirin kirsehir
Bir Dünya İsterim
Bir dünya isterim kavgasız olsun
Bir kuvvet isterim silahsız olsun
Bir dostluk isterim kalıcı olsun
Gerçek insanlığı görmek isterim
Bir dünya isterim kardeşlik olsun
Bir toplum isterim sınıfsız olsun
Bir ömür isterim yaşanır olsun
Hep mutlu yüzleri görmek isterim
Bir dünya isterim sınırsız olsun
Bir ufuk isterim hep açık olsun
Bir gençlik isterim dinamik olsun
İnsancıl bir hamle görmek isterim
Tamer Duran
Günaydınlar hepinize sevgiler yolluyoruma.s.[/QU BİR DÜNYA İSTERİM NURSEN ABLAM OLSUN SENİ GÖRMEDEN SEVENLERDENİM BENİM KANATSIZ MELEĞİM :1hug:
Ana Vatanim Güzel Yurdum Kirşehirliler Iyi Günler Esmere Selam Yokmu Nursen Abla Nasilsin Bakim Opt Seni
sulebeyza canım benim tabiki vatan kokusu güzeldir abimde oyle diyor çoçukları eskiden zor getiryorduk şimdide onlar gelmek istiyorlar bizim için zor olyor canım benim memleket gibisi yok saglıkla kalburaya girince sanki kirsehire gidip gelmis gibi oluyorum
cok seviyorum ve ozluyorum oralari yaa
cocukken hic gitmek istemezdik kirsehire sulari kesiliyodu elektrikleri kesiliyodu
hic zevk almiyoduk tatilimizden
ama simdiii
her sene her sene mutlaka gitmek istiyorum
bu duyguyuda cocuklarima asiliyorum memleket sevgisini
kirsehire kucak dolusu sevgilerr
esmer guzeli bi denk gelmiyoruz seninle burda
kirsehirde nerde oturuyosun
biz ahi stadyumunun ustunde bir yerde
annemler ve kayinvalidemlerin evi yanyana
o yuzden cok hos oluyo izine gelince
ee havalar nasil cok soguk oldugunu duydumda