Kirşehir///40

burayı görünce çok sevindim bende kırşehirliyim benim ve eşimin ailesi orada bu yüzden çok sık gideriz..................

Siteye dün üye oldum ve 2 gundur ınceliyorum bende Kırşehir/Kamanlıyım orada yasamıyorum ama aslım bu hemşerilerimle tanışmak güzel...

baba tarafım kırsehir.eskiden yazdan yaza giderdik.evlenince gidemez oldum hasretim kırsehir baba yurdum kırsehir... vatanım kırsehir hemşerilerime slmlar..........senağlama

benim de sevgilim kırşehirli kamandan ama ankarada oturuyolar doğduğundan beri, ev arkadaşımda kamanlı bende merak ediyorum oraları ama nasip olmadı gidemedim henüz

selam bütün hemserilerime bende almanyada yasiyorum 2 senedir gitmiyorum cok özledim oralari

ben de kırşehiliyim:dance:

annem babam oralı ama pek sık gidemiyoruz,akrabalar hep bi taraflara dağıldı.en son geçen sene gitmiştim

ne kadar da kırşehirli varmış tum yazılanları okdum mutlu oldum doğrusu.. yeniden görşmek dileği ile sevgiyle kalın

Merhabalar memleketimin gülleri
Bende yeni üye oldum burayı görünce o kadar sevindimki gözyaşlarıma engel olamadım şu an Ankara da yaşıyorum annem babam kırşehirli bende orada doğdum ilkokulu orada okudum en güzel yıllarım kırşehirde geçti yani çocukluğum...
herkesle tanışmak istiyorum şirin Kırsehir e selamlar sevgiler :teytey:

bende kırşehirliyim sevindim sizin yazdıklarınızı okudum aaaa nekadar kırşehir hakkında bi şey biilmiyorum hayret doğrusu tebriklerrr

bizlerde bi buluşma yapsak kirşehir ve ankara yol üstünde asmalı konak var hep kk külübü olarak orda buluşşak ne güzel olur canımbenim eminimki evet dersinizzzzzzzzzz haydi kırşehirlilerrrrrrrrr

:içelim::1hug::teselli:sizleri tanımaktan gurur doydum memleklimmmmmmmmmm

Nerdesiniz Ya Kirşehirliler Gelin Ozanlar Diyari şirin Kirşehirim

selam arkadaşlar ben antalyalıyım ama eşim kırşehirli:

kırşehirler nasılsınız ben ii olmaya çalişyorum büyük bi açı yaşadık ve onu atlatmaya çalışyoruzş üzüntüm büyük ama ölenle ölünmuyorbu günler gecer ama içimizdeki hasret ve giden gelmez ya bilmem nasıl olçayız anlatamadım galiba neyse yine üzgünüm .yasakkelime.kendime bi gelim size anlatırım şimdi yaşadaklarım başka ben çok kötüyüm canlarım :çok üzgünüm:senağlama.....
ya ne oldu tıkandım kaldım yineee.kafamçokkarıştı

slm arkadaşlar aslen konyalıyım ama eşim kırşehirli bu durumda bende eş durumundan kırşehirli oluyorum gelecek sene ilk defa göreceğim kırşehir'i.

selam arkadaşlar bende kırşehirliyim ama ankarada kalıyorum sevgiler hepinize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…