Kirşehir///40

cok sevindim bu sitede baya kirsehirli var cok sevindim bir gün tertiplersek burada bulusalim hepimiz sitede olalim ne güzel olur........
fikir verin ok bye

selamlar ..aranıza yeni katıldım ve forumu incelerken bir de ne göreyim hemşerilerim burda!! evet ben de kırşehirliyim yaşasın!!!

ben kırşehirliyim kırşehirli olmaktan da büyük gurur duyuyorum şu anda memleketmden çoooook uzaklardayım . kırşehir adının her geçtiği yerde içim buruluyor. kırşehir.2e olan özlemim ve sevgim bin kat artıyor.tüm kırşehirlilere selam yolluyorum . Neşet ERTAŞ 'ın da hayranıyım.

Ooo Baya Kirsehirli Varmis Burda Yaaa
Valla Cok Sevindim Iki Sene Olcak Gitmeyeli Heryeri Bozi Kir
Ama Yinede Cok Severim Memleketimi
Ozanlar Diyari Sirin Kirsehiiiiiiiiir

Sidikli Buyuk Oba Ya Sen Ay Merak Ettim Nerdensin Sen Hadi Optum Hemserim

Bakiyorumda Kir$ehirin tüm güzelleri burada toplanmi$ :1hug: Ehh bizede bu yaki$irdi degil mi?

Ben çiçekdagliyim fakat Belçikada ya$iyorum...

Haydin bacularrrrr halaya :teytey:

:çiçek:

orda bir köy var uzakta .gitmesek de gmörmesekte o köy bizim köyümüzdür.
kırşehirde yaşamıyorum ama bende kırşehirliyim annem mucur babam dalakçı köyü..:teytey:

bende kirsehirliyim!
ama kirsehirde oturmuyorum:çok üzgünüm: ozledim memleketi

slmlarr hemşerimm toprağımmm ayy nasıl sevındım yaa nasılsın?kırşehirli bırılerını bulmak tam süperr:)

venesu --------------------------------------------------------------------------------

slm kızlar bende kırsehirliyim/ kaman :)demişsin...ben 2000-2003 yıllarında kamanda yaşadım:)eşimin görevi dolayısıyla 3 yılım geçti orada ve çoookkkk özledim....çok güzel insanları olan çok güzel bir ilçe...ahhh kaman ahhhh
içim sızladı ismini okuyunca...

venesu
ben şifakent sitesinde oturuyordum
belki tanışıyoruzdur:)
beni yanıtlarsan çoook sevinirim...

Selammm kizlar bende kirsehirliyim vede Kamandan gelmeyim
suan almanya berlinde yasiyorum
burda bu kadar kirsehirli bulunduguna cooook sevindim herkeze selamlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…