Bunu daha oncede yazdın Baska konuda.
Çok hosuma gıtmiştidun ablama anlatıyodum.
Bugun yıne yazmıssın
Bi sekilde kiskaniyorlar birbirlerini demek ki. Araya biraz mesafe koy bence farkli odada oynasinlar ve uyusunlar mesela sadece yemek yedirirken bir araya gelsinler. Boyle herseyimiz ortak hissi hic hos degil birbirlerine ait alanları olmadan büyüyorlarsa birbirlerine her seyi yapmaya hak gorecekler. Birbirlerini daha az gordukce kiymetlenirler.Hiç bilmiyorum nerden çıktı bu ısırma. 2 yaş bebesi geçen gün 3 yaşındaki kardeşinin sırtını morartmış nasıl ısırdıysa.
Sanırım dediğiniz gibi bir pedagoga gitmek gerek.
Denemediğim yöntem kalmadı.
Valla yapmayan 'cocuk gıbı cocuk'larda var arkadasımBu isirma olayi 2-3 yaş çocuklar arasinda çok yaygın.
Benim oğlumuda ısırıyorlar (kreş) oda isiriyordur ama evde daha yapmadi. Vurma ve tükürme huyu başladı.
Hepsi galiba dönemsel olarak yapiyorlar.
Aynen öyle kendi çocuğun söz konusu olunca tepetaklat oluyorsun. 4 çocuk demişsiniz o kaç yasinda3-2-1 yaşlarındalar. Tuvalet eğitimini vermeye başladım büyüğe iyi de gidiyor. İnşallah sömestr a kadar oturur da sistem sonra göndericem hemen. Kaç tane çocuk eğittim kendi doğurduğuma yetemedim.
Nasıl yaa. AnlatsanaYazmisimdir cunku kayinvalidem tam bir alfadirdurur durur bir adim atar keser atar konuyu
Cocuk makinede yikamaya bile kalkmis yahu gayet makul cozum bence
Tekdir yazdım. Tekbir olmuş sinir olurum boyle şeye.Bebegınız travma olmuyor mu Vanga?
Nıye ıkı üç yasındakıne travma olur dıye dusunurken bebegi dusunmuyoruz
Bunun yolu bıber surmekse bıber surcez. Yapacak bsey yok laftan anlamıyorsa pedagojik yaklasımla olmuyorsa 'tekbırle anlamayanın hakkı kötektır' denmiş.
Elbette mınıcık yavruları dovmeyecegız hırpalamayacagız ama teknik degısme gerekiyorsa degıselım biber sürelim, bebege olan travmanın onune gecelim.
Yarın bırgun hatta belkı bugun bıle arkadaslarınıda ısırıyorlardır? Baska cocuklarıda koruyalım boylece
3 - 2- bebekHerkesin aklında tek soru kaç çocuk var ve bu çocuklar tam olarak kaç yaşlarındalar
Nasıl yaa. Anlatsana
Sanki 4 gibi anladım ben3 - 2- bebek
Üç cocuk
Yok mu artıran.Sanki 4 gibi anladım ben
Kayınvalıdene sevgilerBasbaya cocugu makineye tepmeye kalkarken yakalamis sonrasi malum
Aslında 4 yazmış bi yorumda ama 4. kayıp3 - 2- bebek
Üç cocuk
Ortada kaç çocuk var diye sormuş EsilaYok mu artıran.
Zaten eski usul kişilere kalırsa hicbirsey olmazz3 ve 2 yaşında çocuklarım kardeşinin parmağını ısırıyor. Biraz şiddetli ısırıyorlar çünkü gerçekten iz çıkıyor ve bebeğim fena ağlıyor.
Ben pedagojik olarak herşeye dikkat edip uyarıda ve bu davranışı bıraktırmaya çalışıyorum.
Lakin kv kırmızı acı biber sürecem birşey olmaz diyor. O çocukları küfür falan edince sürüyormuş.
Anne öyle şey olur mu çocuk ne kadar ağlar. Çözümü bu değil alerjisi vardır dili falan şişer nefes alamaz falan diyorum ama yok.
Kv nin böyle birşeyi eyleme dökerse benimle nasıl karşı karşıya kalacağını biliyor ama söylemesi, düşünmesi bile can sıkıcı.
Kayınvalıdene sevgiler
Yanaklarını mıncırasım geldi
Analık vahşiliktir işte boyle heyt.
Aslında 4 yazmış bi yorumda ama 4. kayıp
MaşallahOrtada kaç çocuk var diye sormuş Esila
Konu sahibi de 4 demiş
Ben 3 ve 2 yaşındaki 1 yaşındakinin değilde bebek olanın parmaklarını ısırıyor gibi anladım
Onu bilmiyorum sanki öyle anladımBir yaşın pesınden hemen bebek mi varmış. Vuuu.
Kadın nasıl nam saldıysaBizde cok macera var ya, esimle kardesi cok bogusurmus ( kardesi kiz ve tombik)
Bir gun mutfakta yemek yaparken iceride kiyamet kopmus oda elinde bicak can havliyle kosmus
Esim oyle gorunce bayilmis bizi kesecek sandim diyo hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?