- 18 Ağustos 2016
- 4.831
- 19.898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah bu sendromlar. Oyun sanıyor ısırmayı sanırım bence de . Hepsi sendromlu. Bana sıra gelmiyor hiç. depresyona bile girmeye vaktim yok. Halbuki bedava demi gir çık. Yok ona bile vaktim yok.Kesinlikle öyle.
Çocuklar anneleriyle "yüz göz" oluyorlar (doğal ve olmasi gerekeni zaten)
Birde bebeği senden kiskandiklari için senin o ortamda gerilmen tam istedikleri durum. Baba sert bir tonla kükrerse sorun çözülür. Ben şahsen 2 ve 3 yaşındaki bebelerin "zarar" vermek istediklerini sanmiyorum.
Benim ufaklik babasi kükrediği saniye modus değiştiriyor. Beni asla dinlemiyor. Bu huyu yeni türedi. 2 yaş sendromu galiba.
Ay Allah sabır versin ama üçü de o kadar peş peşe olmuş ki.3-2-1 yaşlarındalar. Tuvalet eğitimini vermeye başladım büyüğe iyi de gidiyor. İnşallah sömestr a kadar oturur da sistem sonra göndericem hemen. Kaç tane çocuk eğittim kendi doğurduğuma yetemedim.
Bebegınız travma olmuyor mu Vanga?3 ve 2 yaşında çocuklarım kardeşinin parmağını ısırıyor. Biraz şiddetli ısırıyorlar çünkü gerçekten iz çıkıyor ve bebeğim fena ağlıyor.
Ben pedagojik olarak herşeye dikkat edip uyarıda ve bu davranışı bıraktırmaya çalışıyorum.
Lakin kv kırmızı acı biber sürecem birşey olmaz diyor. O çocukları küfür falan edince sürüyormuş.
Anne öyle şey olur mu çocuk ne kadar ağlar. Çözümü bu değil alerjisi vardır dili falan şişer nefes alamaz falan diyorum ama yok.
Kv nin böyle birşeyi eyleme dökerse benimle nasıl karşı karşıya kalacağını biliyor ama söylemesi, düşünmesi bile can sıkıcı.
Ahahaha duman genzime kaçtı okurken. Allah seniKv ile yenecek bir yemeği zehir gibi acı yap.
Anne kötü şeyler düşündün ya resmen allah da senin ağzına acı biber sürmüş gibi oldudaha söyleme öyle şeyler başına ne gelir hahahaha bilinmez de.
Zamanında yaptığım kafasızlığın bedelini ödetmemeye çalışıyorum. İnşallah başarırım.Ay Allah sabır versin ama üçü de o kadar peş peşe olmuş ki.
Üçü de bebek daha.
Sevdiği oyuncağı alıyorum. O zaman anlıyor sanki biraz.Bebegınız travma olmuyor mu Vanga?
Nıye ıkı üç yasındakıne travma olur dıye dusunurken bebegi dusunmuyoruz
Bunun yolu bıber surmekse bıber surcez. Yapacak bsey yok laftan anlamıyorsa pedagojik yaklasımla olmuyorsa 'tekbırle anlamayanın hakkı kötektır' denmiş.
Elbette mınıcık yavruları dovmeyecegız hırpalamayacagız ama teknik degısme gerekiyorsa degıselım biber sürelim, bebege olan travmanın onune gecelim.
Yarın bırgun hatta belkı bugun bıle arkadaslarınıda ısırıyorlardır? Baska cocuklarıda koruyalım boylece
Büyük olan okula gidince bir tık düzene girer. Orada da vurma davranışları göstermeyeceğini öğrenir pekişir.Zamanında yaptığım kafasızlığın bedelini ödetmemeye çalışıyorum. İnşallah başarırım.
Olmazmı.Zamanla geçecek, kız kardeşimin 3 çocuğu var. 2si ikiz diğeri 2 yaş büyük. Başta zarar veriyordu. Düzeldi. Benim oğlanda gidince erkekler kendi aralarında oynuyorlar. Erkek çocuklar birqz daha haşin oynuyor. Kız narin.
İkiz de var mı
Toplam 4 çocuk mu var?Olmazmı.
Ve benım canım resmen acı biber cektı ekmegıme kırmızı pul biber attım yıyorum SuanNormal olduğunu biliyorum acı biber sürülmesini de desteklemiyorum da bebeğin canının yandığını okumak etkiledi ister istemez
Bebegınız travma olmuyor mu Vanga?
Nıye ıkı üç yasındakıne travma olur dıye dusunurken bebegi dusunmuyoruz
Bunun yolu bıber surmekse bıber surcez. Yapacak bsey yok laftan anlamıyorsa pedagojik yaklasımla olmuyorsa 'tekbırle anlamayanın hakkı kötektır' denmiş.
Elbette mınıcık yavruları dovmeyecegız hırpalamayacagız ama teknik degısme gerekiyorsa degıselım biber sürelim, bebege olan travmanın onune gecelim.
Yarın bırgun hatta belkı bugun bıle arkadaslarınıda ısırıyorlardır? Baska cocuklarıda koruyalım boylece
Bunu daha oncede yazdın Baska konuda.Bu arada boyle bir ani biliyorum kayinvalidem ufak oglu icin cinnet noktasina gelmis kuzen cok zarar veriyormus asla Laftan anlamazmis. Bi gun cekmis kenara indirmis pantalonu ne varsa almis bicagi vallahi kokunden keserim artik vurmayacaksin dokunmayacaksin demis yasi da kucuk
Sonuç iki cocuk Kanka bir daha ugrasmamis kvalidemi de cok sever ben inanmiyorum o kdr travma vs yahu bazisina da lazim
(3 yas cok kucuk konudaki cocuk koyu alt ust eder daglardan toplanirmis )
Herkesin aklında tek soru kaç çocuk var ve bu çocuklar tam olarak kaç yaşlarındalarToplam 4 çocuk mu var?
Sektörün bıber gazı uretme fikri boyle boyle dogdu işteGülsem mi ağlasam mı bilemedim. Babam da burnuna kara biber koklat diyor. Ay bunların baharatları amacı dışında kullanma istekleri
Bende diyorum üst üste bebe yapacak motivasyonu nerden bulmuş diye tanrıdan diledim şu kadar dilek aman aman kız şaka mısınAyetel kürsi ile korunursan böyle olur
Ben bu mesajımı geri alıyorum sizin bebeler çok küçükmüş. 1-2-3 yaş bu taktikle kaos olur ortalık benim daha büyüktüler saç çekme huyu vardı küçükte. Ama o kadar fazla çekiyordu ki elleri sürekli ablasının kafasındaydı. Dedim kızım sen de çek. Bir iki canı yanınca tamamen bıraktı o huyunu. Siz de bunu 3 yaş anlayabilir, 2 belki, 1in umrunda olmazbenim de iki küçük çocuğum var. ben de çok fazla karışmıyorum aralarındaki meseleye. oyuncak için kavga ediyorlar, ağlıyorlar vs. Büyüğe hadi kızım ver kardeşine pek demiyorum. yaşlar yakın çünkü. ama birbirlerine zarar vermelerine hiç tahammülüm yok. hangisi vurursa diğerine de vur diyorum küçüğü çok zarar veriyordu. Birkaç defa öyle yapınca bıraktı o huyunu. canı kıymetli tabi şimdi ikisi de pek zarar vermez. zarar veren de özür diler hemen. o konuda taviz vermemek lazım çünkü çocuklardan biri mutlaka eziliyor.